کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بازم اضافه کردم.از 370تومان شده بود 210تومان
امروز کاملا خشک ميشه و فردا گير حجم مبنا ميشيم.
.................................................. ...............................
خريد مقداري ايران خودرو
الان اقاي نعمت زاده وزير صنعت و معدن در حال بازديد از کارخونه ايران خودرو بسر مي برند.
بازم اضافه کردم.از 370تومان شده بود 210تومان
امروز کاملا خشک ميشه و فردا گير حجم مبنا ميشيم.
.................................................. ...............................
خريد مقداري ايران خودرو
الان اقاي نعمت زاده وزير صنعت و معدن در حال بازديد از کارخونه ايران خودرو بسر مي برند.
شسپا 28م سهم به حقیقی عرضه کرد، طی دو روز معامله 8م را از چنگ حقیقی خارج کرده اند.
نگاهی به معاملات امروز نشان می دهد که این سهم فروشنده ندارد، یه نکته هم بگم که سهم گردان این شسپا هم بی تجربه است و می خواد بعد سه روز از گذشت عرضه در قیمت منفی ، سهام را از بازار جمع کند، آقاجون دیر اومدی زود هم می خوای بری؟ کجا با این عجله؟
داشتم با خودم فکر میکردم، به فرض اینکه مذاکرات به نتیجه نرسه،دولت با افزایش قیمت هیچ کالایی موافقت نکنه،حتی دولت موفق نشه اقتصاد را از رکود خارج کنه،ایا وبشهر باز پایینتری از این میتونه داشته باشه؟
داشتم با خودم فکر میکردم، به فرض اینکه مذاکرات به نتیجه نرسه،دولت با افزایش قیمت هیچ کالایی موافقت نکنه،حتی دولت موفق نشه اقتصاد را از رکود خارج کنه،ایا وبشهر باز پایینتری از این میتونه داشته باشه؟
Sent from my C6802 using Tapatalk
دوست عزیز شما یک معامله گر با تجربه هستی
بنظرت نیاز ما اینقدر افق دور رو بسنجیم
سهم رو با ر.ندش و همراه هستیم هر جا قوانینن معاملاتی ما رو داشت نگه میداریم نه ردش میکنیم میره حالا
احتمال زیاد شلعاب تا آخر بازار رنج بشه تا صف خرید
بازیگر سهم می خواد یکسری رو خسته کنه که دست به عرضه بزنند یا حداقل فرشنده زیاد بشه که بتونه سهم جمع کنه
از اردر مخفی های خریدار و اردر های تابلو فروشنده کاملا معلومه که تو سهم چه خبره...
ولی بازم فروشنده حاضر نیست بهشون بفروشه!
نظر