کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در تاپیک "برترین سهام گروه ساختمانی" نظرم رو روی شاخص انبوه سازی و ثتران و.. گفتم!
امروز شاخصشون روی حمایت بود،ولی خبری از حمایت نیست...
وساخت هم که به 300 رسید...
ثتران متاسفانه 245-250 رو نباید میشکوند که...
با توجه به وضع گروه و سهم،به نظرم میتونه تا 215 تومن بیاد پایین...
در اصل توسط omid_erfanimanesh پست شده است
View Post
سلام و عرض ادب...
در تاپیک "برترین سهام گروه ساختمانی" نظرم رو روی شاخص انبوه سازی و ثتران و.. گفتم!
امروز شاخصشون روی حمایت بود،ولی خبری از حمایت نیست...
وساخت هم که به 300 رسید...
ثتران متاسفانه 245-250 رو نباید میشکوند که...
با توجه به وضع گروه و سهم،به نظرم میتونه تا 215 تومن بیاد پایین...
درود برادر
متاسفانه وقتی پول تو بازار نیست به هیچ حمایتی نمیشه اکتفا کرد
چیزی که تو چارت انبوه سازی دیده میشه احتمال اصلاح شاخصشون تا 640 هم هست
ثتران باوجودی که برترین سهم گروهش هست اما اگه بازار به همین منوال باشه حمایت قوی که تو محدوده 220 داره برنگرده ممکن هست تا 180 هم بریزه که خیلی بعیده
وساخت هم اگه 300 رو به پایین بشکنه ممکنه تا 255 هم بریزه
اصلا جای نگرانی نیست بازارهای دیگه هم به همین شکل هست فقط فرقش این هست که مسکن اصلا پایین نیامده ، سکه و دلار اصلا پایین نمیاد فقط کنترل تورم شده با افت قیمت سهام ممکن !! باز هم تکرار میکنم جای نگرانی نیست.
بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس
من یکی تو کار این سازمان موندم. بابا هنوز نمایشگاهتون بازه شاخص را دو روز منفی کردید. بعد میگید ایران بهترین جا برای سرمایه گذاری امنه. آخه بازاری که با دیر یا زود شدن نشست ایران و 5+1 سقوط عجیب میکنه حرفی برای امنیت پولی نداره.
فردا را مثبت کنید که بین بخرن;;)
اصلا جای نگرانی نیست بازارهای دیگه هم به همین شکل هست فقط فرقش این هست که مسکن اصلا پایین نیامده ، سکه و دلار اصلا پایین نمیاد فقط کنترل تورم شده با افت قیمت سهام ممکن !! باز هم تکرار میکنم جای نگرانی نیست.
ای کاش از دی ماه که بازار اینطوری شد می رفتیم سراغ ملک و زمین . باور کنید تو شهر ما که شهر کوچیکی هست ملک بیشتر از 50% رشد داشته شایدم بیشتر و اما سرمایه ما تو بورس 50% کمتر شده . واسه چی موندم تو این بازار بورس خودمم نمی دونم:(
لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه
من فقط نظرم رو گفتم دوست عزیز
زمان باید مشخص کنه حق با کیه
فقط توصیه می کنم مراقب باشید
در هر صورت شما مختار هستید هر طور که دوست دارید و صلاح می دونید معامله کنید
ای کاش از دی ماه که بازار اینطوری شد می رفتیم سراغ ملک و زمین . باور کنید تو شهر ما که شهر کوچیکی هست ملک بیشتر از 50% رشد داشته شایدم بیشتر و اما سرمایه ما تو بورس 50% کمتر شده . واسه چی موندم تو این بازار بورس خودمم نمی دونم:(
اون زمان آره ولی الان دیگه خیلی دیره
در شرایط فعلی صبر بهترین گزینه ست
فعلا بهترین کاری که میشه کرد این هست که از سهام شاخص ساز دوری کرد
من فقط نظرم رو گفتم دوست عزیز
زمان باید مشخص کنه حق با کیه
فقط توصیه می کنم مراقب باشید
در هر صورت شما مختار هستید هر طور که دوست دارید و صلاح می دونید معامله کنید
دوست عزیز منم از شما یه دلیل برای نظرتون خواستم
اینجا دور هم هستیم که از نطرات علمی هم استفاده کنیم
مطمئنن نطری که بر پایه استدلال باشه دلیلی بر عدم قبول اون نیست
و من از شما استدلال خواستم. همین
نظر