کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بعضی از فروشنده ها درک نمی کنم ، مثلا" منفی وپست می فروشه ، چند خریده ، کی خریده ، برای چی خریده ، سال ها بود همه منتظر افزایش سرمایه نزدیک 500 درصدیش بودن از تجدید ارزیابی که دیروز اومد .
با هر چرتکه و ماشین حسابی بخواید حساب کنید شلعاب وبیمه البرز نباید صف فروش داشته باشند!
بعضی ها تا حدی احمق اند که برای اینکه از بقیه جانمونند سهشون رو به هر قیمتی که شده می فروشند!
کاملا درسته دوست عزیز
ولی برای گرفتن از کیوسک ؟!! یعنی میری پولتو میذاری بانک بعد دوباره بری بپرسی چقدر دارم باید 200 بدی؟
بعد به نظرتون رقمش منطقیه؟!!! باید کارمزد بگیره ولی رقمش معقول باشه
از طرفی می دونید با این کارمزدا رغبت مردم به کارهای الکترونیکی کم میشه ، خیلیم کم میشه ، دوباره ترافیکو آلودگیو و بعد هم استخدام نیرو در بانک ها برای پاسخگویی در بانک ها ، و شاید خروج پولها از بانک
دوست عزیز بانک ها و کلا اقتصاد مثل یک بستس که باید به صورت جامع بهش نیگا کرد ، نباید طمع کرد و باید کاملا محاسبه شده و دقیق باشه
بانک برا خدمات باید پول بگیره
دولتم باید برا خدمات پولی که به بانکها میده باس پول بگیره
به کجای این موضوع ایراد دارید من متوجه نیستم
بعید میدونم حتی پوشش هزینه بشه
(رقمیم که محاسبه کردید خیلی برا سیستم بانکی و دولت کوچیک بود)
با هر چرتکه و ماشین حسابی بخواید حساب کنید شلعاب وبیمه البرز نباید صف فروش داشته باشند!
بعضی ها تا حدی احمق اند که برای اینکه از بقیه جانمونند سهشون رو به هر قیمتی که شده می فروشند!
بزرگوار
خیلی از این صفها توسط حقوقی و حقیقیهای وابسته می باشد
و در بیشتر موارد از این جیب به آن جیب است
منتها برای کاهش قیمتهای سهام به صورت دستوری
دوستان به نظرم مذاکرات این بار به نتیجه برسه
تجربم اینو میگه که اگه قبل شروع مذاکرات بازار مثبت باشه یعنی به نتیجه نمی رسه ولی اگر بازار منفی بود به نتیجه می رسه
اولی به خاطر انداختن سهام به مردم و دومی برای جمع کردن سهام از دست مردم
بانک برا خدمات باید پول بگیره
دولتم باید برا خدمات پولی که به بانکها میده باس پول بگیره
به کجای این موضوع ایراد دارید من متوجه نیستم
بعید میدونم حتی پوشش هزینه بشه
(رقمیم که محاسبه کردید خیلی برا سیستم بانکی و دولت کوچیک بود)
جابجایی اطلاعات الکترونیکی اینقدر هزینه بر نیست
ضمنا چرا از اول اینکارو نکردند
اول میگذارند مردم عادت کنند بعد شروع میکنند به هزینه گرفتن
اونم طوری که هزینه اون نگرفتناشون رو هم جبران کنه
در ضمن پولهایی که مردم در بانکها دارند خیلی بیشتر از این هزینه ها به بانک سود میرسونه
در ضمن پولهایی که مردم در بانکها دارند خیلی بیشتر از این هزینه ها به بانک سود میرسونه
شما کاملا حرف من رو متوجه شدید
خوب بعضی ها دوست دارند کارمزد بپردازند و لذت هم می برن
پریروز رفتم بانک ، می خواستم 10 تومن پول بردارم بریزم به حساب بانک مسکن
میگه پول نقد ندارم ، می گم من چی کار کنم ، روزی که حساب باز کردم به شما پول نقد دادم و الان هم نقد می خوام ، میگه ندارم
خلاصه بهم گفت بیا پایا (نمیدونم پایا بود یا یه چیزه دیگه) کن ، آقا خلاصه مجبور شدم قبول کنم ، گفت 4 هزار خورده ای بده ، گفتم برا چی ؟ گفت کارمزد
گفتم جااااااااااااااااااااااااااااان؟ مشکل از شماست تازه کارمزدم بدم ؟!!!!!!!!!!!
وقتی خوشحالید ازموسیقی لذت میبرید/ اماوقتی ناراحتید متن اهنگ رادرک میکنید ./حکایت الان خودمان تا یه کوچولو بازار مثبت میشه میریم تو صف خرید مینشینیم اما...........روز بعد میبینیم که چه کلاهی سرمان رفته این بازار شده مثل اتش زیرخاکستر
بعضی از فروشنده ها درک نمی کنم ، مثلا" منفی وپست می فروشه ، چند خریده ، کی خریده ، برای چی خریده ، سال ها بود همه منتظر افزایش سرمایه نزدیک 500 درصدیش بودن از تجدید ارزیابی که دیروز اومد .
دوست عزیز مردم ایران کلا الافن روزی 10 دفعه فقط حسابشون رو چک می کنه که یارانه ریختند یا نه و صف های طولانی تشکیل میدهند شاید با گران شدن این کارمزد حجم صف های عابر بانک کم شه
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند
نظر