در اصل توسط Hamid-safapour پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط hamed89 پست شده است View Postمیگند بانک مرکزی رو میخواند تحریم کنند..راسته؟؟
بیچاره میشیم کهخ
همه سهمام منفیه جز ومعادن
پردندتاپوستش رابکنند.
نمی دانم چراوقتی یک سهمی بالامی رود برای شفاف سازی می بندنش
دربازارهای مثبت به حقوقیها دستورمی دهند که عرضه کنندولی دربازارمنفی اینکاهارانمی کنند.اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postاي جماعت بورس باز عادت كنيد به مفت خري نه مفت فروشي تمام سهام هايي كه الان داريد مي فروشيد چند وقت ديگه بايد بالا ترشو بخريددر اصل توسط ناشناس پست شده است View Postمن هم با خرید در این شرایط موافقم اما یک نکته را هم فراموش نکنیم. خرید نیاز به نقدینگی دارد و کمتر کسی سرمایه خود را با پیش بینی آنچه امروز روی داده است نقد نگاه داشته است. اگر هم فردی این شرایط را پیش بینی کرده بود که درود بر او، سهام را باتوم فیش کند گوارای وجودش.در اصل توسط hamed89 پست شده است View Postمیگند بانک مرکزی رو میخواند تحریم کنند..راسته؟؟
بیچاره میشیم که
همه سهمام منفیه جز ومعادن
گفتن ما با عمل دیگران فرق داره از زمین تا اسمان
ناشناس جان
این راه همیشه بوده و حواهد بود
جالبه من کارگزارم امروز میگفت تو دیگه کی هستی
همه دارند میفروشند تو داری میخری
حامد جان یک مثال هست میگه
اونی که میتونی مشت و بزنه میزنه
هی نمیگه میزنم
اونی که همش میگه یعنی یک جای کار گیر داره
یا میترسه بزنه
یا میدونه بزنه دو تا میخوره
حالا شده حکایت امریکا و بانک مرکزی
اخه اصلا تحریم بانک مرکزی ایران در حد توان امریکا نیست که اگر بود تهدید نمیکرد و تا حالا این کار را کرده بود
نظر
-
انبوهی از ماهیها رو تو دریا دیدید یا دسته بزرگی از پرنده ها رو تو آسمون که یه دفعه تغییر مسیر میدن ، گاهی به چپ، گاهی به راست و گاهی کاملأ معکوس ، همه با هم ... ، شده حکایت بورس ما ، دوس دارم فردا رادیو محلی مثلأ برازجان و حومه بگه قضیه سفیر عربستان ممکنه صحت نداشته باشه و یا سوءتفاهم بوده ، بعدش بازار و متعاقبش تحلیلها دیدنی میشه ، تقریبأ همه میگن ما حدس زده بودیم... و همه میگن خدا رو شکر ما تو کف قیمت خرید کردیم ... در حالی که رنگ رخساره حکایت میکند از سر درون ....
بابا این بازی ها 30 ساله که هست ... بازی موش و گربه .... نمیگم اصلأ قرار نیس اتفاقی بیافته ولی اینجوری هم نیس که فردا همه توشه راه بردارن و سربه بیابون بزارن ... ملاحظاتی هست ، بحث تنگه هرمزه ... قیمت نفته ... موقعیت استراتژیک ایرانه ... صلح خاور میانه س... بحران اروپا... و خلاصه هزار اما و اگر دیگه ... و مهمتر از همه اینکه اینا تا ببینن هوا پسه جا میزنن ...[SIZE=3][COLOR=#800080][B][FONT=comic sans ms]بالاترین فضیلت آگاهی و بزرگترین گناه جهل است .[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط MASOUD پست شده است View Postانبوهی از ماهیها رو تو دریا دیدید یا دسته بزرگی از پرنده ها رو تو آسمون که یه دفعه تغییر مسیر میدن ، گاهی به چپ، گاهی به راست و گاهی کاملأ معکوس ، همه با هم ... ، شده حکایت بورس ما ، دوس دارم فردا رادیو محلی مثلأ برازجان و حومه بگه قضیه سفیر عربستان ممکنه صحت نداشته باشه و یا سوءتفاهم بوده ، بعدش بازار و متعاقبش تحلیلها دیدنی میشه ، تقریبأ همه میگن ما حدس زده بودیم... و همه میگن خدا رو شکر ما تو کف قیمت خرید کردیم ... در حالی که رنگ رخساره حکایت میکند از سر درون ....
بابا این بازی ها 30 ساله که هست ... بازی موش و گربه .... نمیگم اصلأ قرار نیس اتفاقی بیافته ولی اینجوری هم نیس که فردا همه توشه راه بردارن و سربه بیابون بزارن ... ملاحظاتی هست ، بحث تنگه هرمزه ... قیمت نفته ... موقعیت استراتژیک ایرانه ... صلح خاور میانه س... بحران اروپا... و خلاصه هزار اما و اگر دیگه ... و مهمتر از همه اینکه اینا تا ببینن هوا پسه جا میزنن ...
هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
خرید فاذر و خوندن مطلب ذیل
بورس به نقطه قوت نظام تبدیل شده است
رسانه های منتقد در واقع طوری وانمود میکنند که دولت از بازار سرمایه پشتیبانی نمیکند، در حالی که چنین موضوعی کذب محض است و همواره دولت از بورس حمایت کرده هرچند که به اعتقاد من طی سالهای اخیر کل ارکان نظام از بورس حمایت کردهاند.
هجمه به بازار سرمایه، زیر سؤال بردن پر بازدهترین بخش اقتصادی و تلاش برای ایجاد خدشه در اعتماد عمومی به بورس؛ اینها تنها بخشی از اقدامات غیر حرفهای رسانههای منتقد دولت در هفته گذشته با هدف بیاعتبار کردن بورس بود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت به نقل از شبکه ایران، هجمه به بازار سرمایه، زیر سؤال بردن پر بازدهترین بخش اقتصادی و تلاش برای ایجاد خدشه در اعتماد عمومی به بورس؛ اینها تنها بخشی از اقدامات غیر حرفهای رسانههای منتقد دولت در هفته گذشته با هدف بیاعتبار کردن بورس بود، موضوعی که بهخوبی از سوی سایر رسانهها و مسئولان مربوطه پاسخ داده شد.
بر این اساس طی دوهفته اخیر، اخباری نادرست از حوزه بورس در ارگان مطبوعاتی شهرداری منتشر شد؛ موضوعی که در گفتوگو با علی صالحآبادی رئیس سازمان بورس مطرح کردیم و وی به روزنامه همشهری چنین توصیه کرد «به اعتماد سرمایهگذاران به بازار سرمایه احترام بگذارید.» صالحآبادی در جریان این گفتوگو با مذبوحانه خواندن موضوع عدم حمایت دولت از بورس که از سوی رسانههای منتقد دولت مطرح میشود، گفت: در هیچ دولتی سابقه نداشته رئیس جمهور شخصاً از بازار سرمایه حمایت کند و زمانی که اعضای شورای بورس همگی از بدنه دولت هستند و به حمایت بورس میآیند پشت کردن دولت به بازار سرمایه معنایش را از دست میدهد و اینجاست که باید از این رسانهها پرسید بهنظر شما این رویکرد چه معنایی غیر از حمایت نظام و دولت از بورس دارد. اینها بخشی از گفتوگو با رئیس سازمان بورس بود.
مشروح این گفتوگو در ذیل تقدیم خوانندگان عزیز میشود.
همانطور که در جریان هستید این روزها رسانههای منتقد دولت بازار سرمایه را نشانه گرفتهاند و میگویند دیگر دولت حامی بورس نیست، نظر شما در این خصوص و پیامتان برای این رسانهها چیست؟
شما جواب را در سؤال بهدرستی مطرح کردید اینها رسانههای منتقد هستند و هدف کلیشان هم این است که بازار به درستی حرکت نکند و علاقهای به عملکرد درست بازار ندارند و در واقع از اینکه بورس به نقطه قوت نظام تبدیل شده احساس ناخوشایندی دارند و این موضوع از نظر ما محرز است. بنابراین آنها که چنین میاندیشند بهطرق مختلف درصدد ایجاد شبهه در بازار هستند. در واقع طوری وانمود میکنند که دولت از بازار سرمایه پشتیبانی نمیکند، در حالی که چنین موضوعی کذب محض است و همواره دولت از بورس حمایت کرده هرچند که به اعتقاد من طی سالهای اخیر کل ارکان نظام از بورس حمایت کردهاند.
این حمایتها در چه قالبی هستند؟
از یک سو مجلس قوانین خوبی تصویب کرده دولت هم آئیننامههای خوبی برای اجرای قانون مصوب کرده است. از سوی دیگر خود شخص رئیسجمهور در مصاحبههای مختلفی که داشتهاند همواره بر حمایت دولت از بازار سرمایه تأکید کردهاند. با این تفسیر سؤال من از این منتقدان این است که از نظر آنها حمایت به چه معنا است زمانی که رئیسجمهور بهعنوان بالاترین مقام اجرایی میگوید که از بازار حمایت میکند در مقاطع مختلف عملاً حمایت کرده و اینطور نبوده که فقط حرف باشد این همه شرکت در طول زمان وارد بورس شده است و بورس 32 هزار میلیارد تومانی سال 84 الآن تبدیل به بورس 150 میلیارد تومانی (اعم از بورس و فرابورس) شده است. این به معنی رشد 5 برابری بورس است. با این وجود آیا بازهم میتوان گفت دولت به بورس اعتماد ندارد و بورس برایش جایگاهی ندارد اما در عین حال ارزش آن 5برابر رشد میکند این یک دروغ است که بگوییم دولت از بورس حمایت نمیکند. به نظر من قضایا کاملاً شفاف است و حداقل از ناحیه سرمایهگذاران مطمئن هستم. خوشبختانه اتفاقی که افتاده این است که هم در حرف و سخن دولت از بورس حمایت کرده و هم در عمل. بهعنوان نمونه میتوان به تصویب قوانین در شورای عالی بورس اشاره کرد جایی که رئیس بانک مرکزی، وزرای اقتصاد و صنعت به عنوان نمایندگان دولت در آن حضور دارند.
اینها همه نمایندگان دولت هستند و قوانین توسط آنها به تصویب میرسد در این میان باید به این منتقدان بگویم اگر وزرای دولت را بهعنوان نمایندگان دولت نمیدانستند پس چه کسانی از نظر آنها نمایندگان دولت هستند؟
ذکر این نکته حائز اهمیت است که در هیچ دورهای سراغ ندارم رئیس جمهور شخصاً از بازار سرمایه حمایت کند بنابر این از نظر من این دولت علاوه بر حمایت لفظی از بورس، حمایت عملی از بورس کرده است. حمایت عملی شامل آئیننامههای داخل دولت، مقررات شورای بورس و شخص وزیر اقتصاد بوده است. این نکته را به قوانینی که در مجلس تصویب شده اضافه کنید.
بنابراین میتوان از حمایت سه قوه از بازار سرمایه صحبت کرد؟
بله کاملاً درست است سه قوه و مقام معظمرهبری از بورس حمایت کردهاند و همه به دنبال تقویت بازار سرمایه هستند با توجه به این موضوع این نکته برایم ابهام دارد که چرا برخی تصور میکنند که میتوانند به این بازار هجمه وارد کنند چرا که بورس هماکنون به یک مجرای قدرت اقتصادی در کشور تبدیل شده و افزایش تعداد سهامداران به 5/4 میلیون سهامدار خود گواهی بر این مدعاست. این مشخص است که تعداد سهامداران نسبت به سال قبل افزایش قابل ملاحظهای را تجربه کرده است. از سوی دیگر با نگاهی به نماگرهای بازار سرمایه از جمله ارزش بازار، حجم معاملات و دفعات معاملات میتوان دید که تحول بزرگی در بورس روی داده است. بر این اساس پیام من به افرادی که میخواهند بورس را با مشکل مواجه کنند این است که مسیر را اشتباه طی میکنند. به این دلیل که بازار سرمایه به نقطه قوت نظام تبدیل شده است و در این میان یک عده نباید با چنین اخباری اعتقاد سرمایهگذاران را به بازار به شوخی بگیرند.
در این میان واکنش سازمان بورس به این اقدامات و فرافکنی منتقدان چیست؟
یکی از اقدامات اولیه و مهم ما در این راستا اطلاعرسانی بود به این معنا که در خصوص تمام شبهات و ابهامات مطرح شده اطلاعرسانی انجام شد.
اگر یادتان باشد حدود دو هفته پیش جوسازیهای گستردهای در ارگان مطبوعاتی شهرداری رخ داد که البته شماهم به آن واکنش نشان دادید. البته تکذیبیهای که به ارگان مطبوعات همشهری ارسال کردید بطور کامل منتشر نشد؟
درست است، در این راستا یکسری اقدامات انجام دادهایم که در آینده اعلام میکنیم.
شکایت نمیکنید؟
در آینده نکات بیشتری از این موضوع را اعلام میکنیم.
آقای صالح آبادی آیا سازمان بورس به منظور جلوگیری از چنین اقداماتی راهکاری درنظر گرفته است چرا که ارگان مطبوعاتی همشهری با انتشار چنین اخباری میتواند موجب از بین رفتن اعتماد سرمایهداران به بازار شود؟
امروزه ابزارهای اطلاعرسانی در کشور گسترده شده و حداقل میتوان گفت سایتهای مربوط به بورس روزانه چندین هزار بیننده دارد و ما میتوانیم با اطلاعرسانی درست مسائل را به مردم اطلاع بدهیم نکته بعد این است که به همان روزنامه همشهری که آن مطالب حاشیهای را منتشر کرد برادرانه توصیه میکنم به اعتماد سرمایهگذاران به بازار احترام بگذارند چرا که این احترام به ملت ایران است و هرکس به بورس احترام بگذارد به ملت ایران احترام گذاشته چرا که بازار سرمایه جایی است که منافع 5/4 میلیون سهامدار را در خود جای داده است. همچنین به این رسانه توصیه میکنم بورس را درگیر مسائل حاشیهای نکند.
اما اگر این زبان نرم چارهساز نشد آن زمان چگونه برخورد میکنید؟
از نظر قانونی مشخص است هرکس مطلبی را منتشر میکند باید در برابر آن پاسخگو باشد، نکته دیگر اینکه امروز یک اتفاق خوبی که روی داده این است که سرمایهگذاران ما در بازار سرمایه به بلوغ خوبی رسیدهاند و درست را از نادرست تشخیص میدهند و بین مطالبی که با دلسوزی نوشته میشود و مطالبی که با اهداف دیگری نوشته میشود تفاوت قائل میشوند.
این گفته درست است اما سهامداران خرد دعواهای رسانهای را تشخیص نمیدهند و زمانی که یک روزنامه به دلیل اختلافش با دولت، عملکرد یک بخش شفاف اقتصادی را زیر سوال میبرد تصور میکند بواقع در بورس ابهامی وجود دارد و اعتمادش را از بازار از دست میدهد کما اینکه طی دو هفته قبل با انتشار اخباری از این دست در ارگان مطبوعاتی شهرداری شاهد نوسان شاخص بودیم، در چنین شرایطی موضع سازمان بورس چیست؟
درست است اما سازمان بورس هم در برابر این اقدامات سکوت نکرد و با اطلاعرسانی مکرر سهامداران را از شرایط روز آگاه نمود، دیگر اینکه کل مطبوعات که در یک روزنامه خلاصه نمیشود و سایر مطبوعات بهصورت دقیق همهچیز را اطلاعرسانی میکنند و این رسانهها به حقوق سهامداران احترام میگذارند. در عین حال سازمان بورس درصدد است اطلاعات شفاف و منطقی را برای سهامداران منتشر کند، لذا با همین رویکرد عمل میکنیم البته همچنان معتقدم که در بازار سرمایهگذاران بالغی داریم که به چنین شایعاتی توجه نمیکنند.
اما صحبت ما سهامداران خردی است که با تبلیغاتی که از بازدهی بالای بورس شده به این بازار وارد شدهاند؟
درست است اما در بازار اطلاعات مختلفی وجود دارد و در کنار اطلاعات درست، اطلاعات نادرست هم از سوی رسانههای مختلف منتشر میشود و توصیه ما به سهامداران این است که اطلاعات درست را بررسی کنند و با تحقیق از اطلاعات استفاده کنند، البته این نکته قابل ذکر است که اگر رسانهای به دنبال تشویش اذهان عمومی باشد با روشهای قانونی به این موضوع رسیدگی میشود.
صالح آبادی موضوع دیگری که ارگان مطبوعاتی شهرداری «همشهری» اعلام کرد تحقیق و تفحص از بورس بود، آیا چنین خبری صحت داشت؟
خیر، هیچ مشکلی دراینباره وجود ندارد و این خبر هم در راستای همان دعواهای رسانهای منتشر شد.
بهنظر شما هدف این رسانهها از زیر سوال بردن بورس چیست؟
این سوال را شما بهعنوان یک رسانه باید پاسخ دهید.
آیا میخواهند با انتشار این اخبار عملکرد دولت را زیر سوال ببرند، چرا که بورس یکی از پر بازدهترین بخشهای اقتصادی است؟
باید از این رسانه بپرسیم آیا مخدوش کردن اعتماد سهامداران کار خوبی است و آیا این عمل خدمت به نظام و یا خدمت به کشور است؟!
منبع: شبکه ایران
نظر
-
ما که امروز با خیال راحت رفتیم دانشگاه سر کلاس کاری که روزهای قبل به سختی میشد انجامش داد و از سود گذشت بالاخره ما یه روز بازار رو ول کردیم (-: البته تا ساعت 9:15 نظاره گر بودم فقط///
نظر
-
در اصل توسط nik پست شده است View Postآقای باربد سلام
امروز چه سهمی راخریدید
باخرید فاراک وبکام درمنفی فردا موافقیدیا منفی فولای راترجیح میدهید
از انجا که روند اصلاحی برخی سهمها فعلا قابل پیش بینی نیست
خرید کلا کار ریسک داری است
اما در این بین تک سهمهایی هستند که به دلایل مختلف خلاف روند بازار حرکت میکنند
از دید من فولای اخرین منفی باید باشد
ان هم به خاطر اطلاعاتی که از سهم دارم
اما در این بین
من معاملاتی هم دارم
کما اینکه چند ماه پیش همه در ضرر بودند من بازهم سرمایه را با سود یا متعادل جلو میبردم
اما به دلایلی صلاح میدانم فعلا خرید یا فروشهامو نگم
نظر
-
نظر