کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
واقعا 3 روز پیش که به شما الهام شد خکار وما هم الهامات شما را قبول داریم در آن روز تعدادی در منفی کامل گذاشتیم ورفتیم بیرون وقتی آمدیم دیدیم که اولین نفر ما بودیم که در آن روز مثبت خکار توانستیم در منفی کامل خرید کنیم امروز هم که بیرون بودیم تا آمدیم پشت سیستم ببینیم چه خبره دیدیمکه بازار وبخصوص سیمانی وساختمانی وخودرویها برگشتن وما فعلا نتوانستیم خرید ها را کامل کنیم با تشکر از شما.
دوستان انشاا... که اخر هفته خوبی رو سپری کنید وبه همگیتون خوش بگذره . در اخرین روزهای ماه شعبان بسر میبریم بیایید به فکر هموطنان در ماه مبارک رمضان باشیم ودر حد توان خودمان پیشاپیش به انها کمک کنیم.ممنون از همه عزیزان
واقعا 3 روز پیش که به شما الهام شد خکار وما هم الهامات شما را قبول داریم در آن روز تعدادی در منفی کامل گذاشتیم ورفتیم بیرون وقتی آمدیم دیدیم که اولین نفر ما بودیم که در آن روز مثبت خکار توانستیم در منفی کامل خرید کنیم امروز هم که بیرون بودیم تا آمدیم پشت سیستم ببینیم چه خبره دیدیمکه بازار وبخصوص سیمانی وساختمانی وخودرویها برگشتن وما فعلا نتوانستیم خرید ها را کامل کنیم با تشکر از شما.
نه بمن الهام نشد
من تو هفته های قبل از این سهم نوسان خوبی گرفتم
در کل سعی میکنم برای نوسان از سهمی که مطمین باشم و قبلا روش فعل بودم متمرکز تر باشم
رو صفحه ام چکش کنم
به موقع شکارش کنم
اگر دیروز بازار برنمیگشت این سهم دیروز هم مثبت بود
سلام
صبح بخیر
امیدوارم روز و هفته خوبی داشته باشید
بعد از بازی بسیار زیبا و پر گل دیشب بین فرانسه و سوئیس امیدوارم امروز روز سبز و پر معامله ای باشد
ضمنا دعا برای پیروزی ایران را فراموش نکنید
نظر