کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خريد حفاري وصنعت خمحركه فروش زامياد اما به علت وجود دندان طمع در 4 مثبت نفروخته پايين تر رد كردم:(( از بيمه پارسيان قشكر خروج منظر فردا واسه خريد وايران
كطبسم گيرم نيومد استاد رستمي
خرید تمحرکه ..............
سهم درسته نتونست سقف قبلی رو بشکنه ولی با این همه من به شکست این سقف امیدوارم ...................
[B]بزرگترین تجربه که در بورس کسب کردم:
تنها منبع برای خرید سهام گزارش شرکتهاست ولاغیر
[COLOR="red"]70[/COLOR] درصد سبد را با توجه به گزارش شرکتها باید خرید و[COLOR="red"]30 [/COLOR]درصد را با اما واگر وشایعات[/B]
فقط نظاره بازار....آرنجم درد گرفت....من فکر میکنم فردا یه جورایی روز خرید باشه....امیدوارم دوستان در تشخیص نقطه ورود اشتباه نکنند....فاراک فردا هم فروختنی نیست....ولی دوستان مواظب باشید...دانایان یه نقشه هایی واسش داره....با فرقون سهمشو سر کسی خالی نکنه.....
فقط نظاره بازار....آرنجم درد گرفت....من فکر میکنم فردا یه جورایی روز خرید باشه....امیدوارم دوستان در تشخیص نقطه ورود اشتباه نکنند....فاراک فردا هم فروختنی نیست....ولی دوستان مواظب باشید...دانایان یه نقشه هایی واسش داره....با فرقون سهمشو سر کسی خالی نکنه.....
249 تومن مهمترین سطح مقاومت فاراکه که با توجه به بنیادی مناسب و جو همگروهیهاش رد میکنه اونم با خیال راحت
نظر