دوستان گرامی در مورد خروج از بازار عرض کنم هنوز به قطعیت نرسیدم و در ثانی خروج من اگر اتفاق بیافتد خروج کامل نیست و ماکزیمم 70 درصد خارج خواهم شد.....با 15 درصد آرین و درصدی صدرا و فاراک احتمالا در بورس خواهم ماند.....دلیل این تصمیم نیز اعتقاد به موج ریزش نسبتا سهمگین پیش روست که یحتمل در حالت بدبینانه از 10 روز دیگر و در حالت بد بینانه نهایتا از اوایل آبان استارت خواهد خورد......البته در فرصتهای مناسب برای نوسانگیری به بازار برخواهم گشت و پس از نیل به مقصود در اولین فرصت خالی خواهم نمود و دیگر بفرم فول سرمایه در بازار نخواهم بود....
ضمنا بدلیل رعایت اخلاق حرفه ای چون احتمالا از بازار خارج میشوم و نمیخوام در پستهای ارسالی من سیگنالی از خروج از سهمی باشد که بنوعی بدبینی در مورد سهمی ایجاد نماید و دوستی از این رویکرد تبعیت نماید و باعث خدای نخواسته ضرر دوستان گردد تا اطلاع ثانوی پست نخواهم زد......طلب حلالیت از تمام دوستان ارجمند.....ارادتمند شما سعید.....
اینارو 2 هفته پیش استاد شاملو توی تالار بورس گفتش
ضمنا بدلیل رعایت اخلاق حرفه ای چون احتمالا از بازار خارج میشوم و نمیخوام در پستهای ارسالی من سیگنالی از خروج از سهمی باشد که بنوعی بدبینی در مورد سهمی ایجاد نماید و دوستی از این رویکرد تبعیت نماید و باعث خدای نخواسته ضرر دوستان گردد تا اطلاع ثانوی پست نخواهم زد......طلب حلالیت از تمام دوستان ارجمند.....ارادتمند شما سعید.....
اینارو 2 هفته پیش استاد شاملو توی تالار بورس گفتش
نظر