کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با توجه به 100 ریال توزیع نقدی سود "وساپا" در مجمع، بیش از 120 ریال به زیان هر سهم "خساپا" در صورت های مالی سال 1392 اضافه خواهد شد. البته این افزایش زیان با توجه به آخرین پیش بینی "خساپا" می باشد.
[FONT=tahoma][B][SIZE=2][COLOR=#008000]مطالب ارائه شده صرفا جهت اطلاع بوده و توصيه به خريد يا فروش سهم نمي باشد...[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
اساتید و دوستان محترم میشه نظرشون را در مورد حخزر بفرمایند.چه تکنیکال(که خب دیتای زیادی نداره) و چه فاندی
چیزی که نظر منو جلب کرد، خرید حقوقیشه.مدت قابل توجهیه که تقریبا هر روز حجم خوبی خرید میکنه
آیا خبری هست درش؟!!!
من یک مبتدی ام! نمودارها فقط برای دریافت نظر دوستان و اساتید می باشد و ملاک ترید خودم هم تا اطلاع ثانوی نیست/.:blinksmiley.:/
اصلا این کارا لازم نیست. من هر وقت تماس میگیرم خود کارمند کارگزاری یه فرمی رو پر می کنه و میفرسته برای دفتر مرکزیشون. حداکثر تا صبح روز بعدم انجام میشه.
گفتن راه نداره باید حضوری بیای
من دیگه یه ریال به این احمقا پول کارمزد نمیدم.......................هیچ خدمتی از این کارگزاری ندیدم
دوستان عزیز کارگزاری خوب شهر تهران چی سراغ دارین؟؟ممنون میشم کارگزاریتون معرفی کنین
با سلام و سپاس
تقریبا" 20 صفحه رو خوندم اینطور که مشخصه هیچ دلیل، منطق و تحلیلی برای خرید و فروش وجود نداره فکر میکردم با کمک شما دوستان لااقل طوری بشه خرید کرد که ضرر نکنیم سود که بماند
سوال: برای بلند مدت چه سهامی رو پیشنهاد میدید؟( تا 5 تومن سرمایه گذاری) منظور از بلند مدت مثلا چه مدتی میشه ؟
ممنون از راهنمایی شما
[FONT=tahoma][I][B][COLOR=#008000]سهام داری[/COLOR][/B][/I][/FONT] کنیم نه [I][B][COLOR=#ff0000]سهام بازی[/COLOR][/B][/I]
با سلام و سپاس
تقریبا" 20 صفحه رو خوندم اینطور که مشخصه هیچ دلیل، منطق و تحلیلی برای خرید و فروش وجود نداره فکر میکردم با کمک شما دوستان لااقل طوری بشه خرید کرد که ضرر نکنیم سود که بماند
سوال: برای بلند مدت چه سهامی رو پیشنهاد میدید؟( تا 5 تومن سرمایه گذاری) منظور از بلند مدت مثلا چه مدتی میشه ؟
ممنون از راهنمایی شما
به طور کلی سرمایه گذاری در اقتصاد های مریضی که هر لحظه ی چیشونه نمیشه گفت بلند مدت ی چی بخریم و دیگه دنبالشم نکنیم
مثلا سال پیش شبندر سهم خوبی بود اما در سال 93 شاید اینطور نباشه
بستگی داره به عوامل اقتصاد کلان و خرد که هر لحظه مخصوصا در این اقتصاد بی ثبات در حال تغییرن
به طور کلی سرمایه گذاری در اقتصاد های مریضی که هر لحظه ی چیشونه نمیشه گفت بلند مدت ی چی بخریم و دیگه دنبالشم نکنیم
مثلا سال پیش شبندر سهم خوبی بود اما در سال 93 شاید اینطور نباشه
بستگی داره به عوامل اقتصاد کلان و خرد که هر لحظه مخصوصا در این اقتصاد بی ثبات در حال تغییرن
بخاطر همینم هست که بیشتر مردم نوسانگیر شدن
من گروه بانک رو زیر نظر دارم برای بعد مذاکرات
باز خودتون تصمیم بگیرید دوست من
ممنون ممکنه در مورد این جدول یه توضیحی بدید مثلا تعداد منظورش چیه تعداد نفرات فروشنده یا خریداره ؟ در ضمن مثلا من اگر از خساپا بخرم علاوه بر سود و یا ضرر آیا سود سهام خریداری شده رو که ارتباط با مجمع داره رو پرداخت میکنند ؟ چطور میشه فهمید زمان مجمع کی هست ؟
ممنون از حسن توجه شما دوست گرامی
[FONT=tahoma][I][B][COLOR=#008000]سهام داری[/COLOR][/B][/I][/FONT] کنیم نه [I][B][COLOR=#ff0000]سهام بازی[/COLOR][/B][/I]
ممنون ممکنه در مورد این جدول یه توضیحی بدید مثلا تعداد منظورش چیه تعداد نفرات فروشنده یا خریداره ؟ در ضمن مثلا من اگر از خساپا بخرم علاوه بر سود و یا ضرر آیا سود سهام خریداری شده رو که ارتباط با مجمع داره رو پرداخت میکنند ؟ چطور میشه فهمید زمان مجمع کی هست ؟
ممنون از حسن توجه شما دوست گرامی
[ATTACH=CONFIG]1831[/ATTACH]
دوست عزیز والا فابل پیوست شما رو کامپیوترم باز نکرد...گفت فایل پیوست وجود ندارد
سلام دوستان عزيز كسي در مورد خريد كچيني نظري نداره ؟ با تشكر
[B]
[FONT=microsoft sans serif][SIZE=3]اگر زمانی متوجه شدی ،کسی به تو نیاز دارد " [/SIZE][/FONT][/B][FONT=microsoft sans serif][SIZE=3][B]نازت را با نیازش معامله نکن[/B][/SIZE][/FONT]
نظر