کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
باسلام
صدرا آنگونه که من می خواستم نشد .
من فکرمی کردم امروز صف خرید می شود که نشد
ازآنطرف اوضاع سیاسی هم درشرایط مناسبی به سرنمی برد .
الان دوهفته است که منتظرگزارش 6 ماهه اش هستم .اگرگزارشش مثبت بود تاالان رانتی ها فهمیده بودند وخودشان توبوق وکرنا کرده بودند .
من خودم دیگر حوصله بازی صدرا ندارم . هفته پیش هم اعتراف کردم که خسته شدم .دیگه نمی کشه ..
آرزومی کنم گزارش خوبی راداشته باشد ودوستان بجای مادرآن سودبکنند.
من خودم با محاسبات غلط وغلوطی که انجام دادم به این نتیجه رسیدم اگربجای صدرا ، یک سهم دیگرنوپا وآینده دارمانند آرین ویا ثباغ ویاهمین مداران ویارایان رابگیرم نگهداری بکنم .سودمطمئن تروبهتری رابه دست می آورم .
البته جوبازارهم فعلا خوب نیست .آینده خیلی مبهم وپیچیده است .
شاید استراتژی الان من این باشد که به سمت سهم های پرپتانسیل با تقسیم سود بالا کشیده وپناه وبگیرم ومنتظر فرصت تازه بمانم .تااوضاع مساعدبگردد.
اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
باسلام
صدرا آنگونه که من می خواستم نشد .
من فکرمی کردم امروز صف خرید می شود که نشد
ازآنطرف اوضاع سیاسی هم درشرایط مناسبی به سرنمی برد .
الان دوهفته است که منتظرگزارش 6 ماهه اش هستم .اگرگزارشش مثبت بود تاالان رانتی ها فهمیده بودند وخودشان توبوق وکرنا کرده بودند .
من خودم دیگر حوصله بازی صدرا ندارم . هفته پیش هم اعتراف کردم که خسته شدم .دیگه نمی کشه ..
آرزومی کنم گزارش خوبی راداشته باشد ودوستان بجای مادرآن سودبکنند.
من خودم با محاسبات غلط وغلوطی که انجام دادم به این نتیجه رسیدم اگربجای صدرا ، یک سهم دیگرنوپا وآینده دارمانند آرین ویا ثباغ ویاهمین مداران ویارایان رابگیرم نگهداری بکنم .سودمطمئن تروبهتری رابه دست می آورم .
البته جوبازارهم فعلا خوب نیست .آینده خیلی مبهم وپیچیده است .
شاید استراتژی الان من این باشد که به سمت سهم های پرپتانسیل با تقسیم سود بالا کشیده وپناه وبگیرم ومنتظر فرصت تازه بمانم .تااوضاع مساعدبگردد.
با سلام
دوست عزیز صدرا از چند روز پیش به دست بازار گردان قرارگاه خاتم سپرده شده تا دیگه کمتر روزی باشه که صف خرید یا فروش رو تجربه کنه و از رشد یا اصلاح هیجانی سهم جلوگیری بشه .
به نظرم این اقدام بسیار بسیار به نفع سهمه وگرنه اگه امروز اجازه صف خرید شدن به سهم میدادند فردا همه ی عالم آدم عرضه میکردند اما الان یه جوری اون حس وحشیانه صدا داره گرفته میشه و امیدوارم از این دست اقدامات رو در دیگر سهم های بازار هم شاهد باشیم .
در کل با توجه به این سیاست منطقی امیدم به سهم بیشتر شد .
اگرچه میدانید که بازهم اقدامات مثبت از این دست رو زمانی انجام دادند که شناور سهم به شدت افت کرد و خیلی ها ضرر زیادی متحمل شدند اما بازم جای شکرش باقیست.
فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر