کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تو شلعاب دارند تمام عجول ها رو پیاده می کنند تا مثل دفعات قبل با فروش بی موقع روند صعودی رو خراب نکنند!
من که دارو ندارم شد شلعاب
خدایا ضررهای ما را به سود تبدیل بفرما/.:biggrinsmiley.:/
احتمالا فردا بقیه 10-15درصدی که از سبد مونده بریم برا شلعاب،هرچی پایین بدن ما خریداریم
من یک مبتدی ام! نمودارها فقط برای دریافت نظر دوستان و اساتید می باشد و ملاک ترید خودم هم تا اطلاع ثانوی نیست/.:blinksmiley.:/
دوست عزیز بیمه دانا برخلاف سال گذشته امثال زیان عملیاتی شناسایی کرده و اون 285 هم که اعلام شده ناشی از سود غیرعملیاتی هست.
سال قبل 15 میلیارد ریال سود عملیاتی داشت امسال 200 میلیارد ریال زیان عملیاتی !
جالبه دیروز روی 100 تومان کسی نمی خرید !! امروز ....
شانس اقبال که میگن همینه سهام ما در وساپا وفاذر دیروز در بدترین بازار باز شد ودر منفی 16 معامله شد ولی دانا معامله نشد وامروز به مثبت . ما لب دریا هم که بریم آفتابمون سوارخ در میاد . مپنا را تا گذاشتیم برا فروش تومنفی کامل مهلت نداد دکمه کنسل را بزنیم وفروش رفت وتا نزدیک مثبت کامل معامله شد./:.weirdsmiley.:/
بهش می گفتی تو نماینده منی نه من نماینده تو!
می گفتی بیا جامون رو عوض کنیم!
دیگه خیلی پرو شدن...اسمشم بگو تا دیگه بهش رای ندیم!
میگفتی ما اون موقع سهامدار نبودیم ما زمانی که سهام را خریدیم مدتی درجا میزد وسپس ریزش داشت وهی ما رو گول زدن حمایت میکنیم مذاکرات خوب است و ما گفتیم نوسان جزئی است خبر نداشتیم اینجا دارن بلا نسبت مثل خر سهامدارا رو داغ میکنن وبوی سوختگی است نه گوشت !میگی نه بیا ببین که تا تهش سوخته !/.:biggrinsmiley.:/
امروز مردم نشون دادند همه دست به نقدن تا بازار تکون بخوره وارد شوند
درسته دوست عزیز..مردم واقعا تشنه اند چون حقیقی این چند روزه بدجوری ضرر کرد و الان میخواد یه جورایی با خرید امروز جبران ضررهاش رو بکنه ولی فکر کنم این آبی که دولت داره میده به مردم- آب شور باشه! :-s
من هم امروز وسطای بازاررسیدم و اومدم همه نقدینگی رو خرید کنم به قصد نوسان ولی خداییش دیدم چنان با هیجان و غیر منطقی اردر ها گذاشته میشه که ترسیدم پس به شخصه فعلا بیشتر نقدم تا این مذاکرات کذایی تکلیفش مشخص بشه... متاسفانه رکب خوردیم و فعلا مردان اقتصادی دولت راضی ترند که پولهای سرگردان مردم توی اون یکی جیبشون(بانکها) بلوکه باشه و اصلا به بازار بورس توجه ندارند وگرنه با توجه به اوضاع بد بازار مسکن و طلا وارز الان می بایست شاهد هجوم نقدینگی سرگردان به این بازار می بودیم..
امروز داشتم به این فکر میکردم که آیا مثبت امروز ابتدای برگشت بازار است یا فقط فرصتی برای خروج؟؟
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر