امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نوام چامسکی
    عضو فعال
    • Apr 2014
    • 3369

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط ابوذر پست شده است View Post
    سلا م نوام جان به نظر شما علت ریزش خرینگ چه بود وتا کجا اصلاح دارد .با توجه به نظر مثبت شما در چند روز پیش خرید این سهم را صلاح میدانید ودر چه رنج قیمتی؟ با تشکر

سلام

بالای 300 تثبیت شد ورود کن

البته من نوسان میگرم
    و با عرضه شدن صف میفروشم

کل بازار داره نوسان میگیره

یعنی که اول سود رو حفظ میکنن و لو کوچک باشه بعد دوباره وارد میشن

به خاطر همین دامنه موجها کوچیک شده بین سقف و کف مینوری زیاد فاصله نیست

فردا اگر دیدی خوب شد بازار و گروه خودرو وارد شد اگر من بودم میگم

علت خواصی نداره

تو بازار یک حجم محدودی نقدینگی وجود داره

پس وقتی سهامهای دیگه هم راه میفتن مردم میرن رو اونا فعال میشن

و یکسری سهم مثل خرینگ از شارپ و صف شدن میمونن

من هیچ سهمی رو ولو بدونم 100 درصد میده تا اخر سال نمیخرم

من استراتژی ام نوسان گیری است و نهایت تا 4 روز نه بیشتر
    آخرین ویرایش توسط نوام چامسکی؛ 2014/07/02, 12:30.

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• iTrader
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 310

در اصل توسط za_trader پست شده است View Post
      دوستان نظرشون نسبت به این حرف من چیه ؟
      میدونم الان من نظر بدم همه به من فحش میدن ، ولی نه میخوام سر سهم بزنم نه چیزی ، فقط نظرم رو میگم شاید درست شاید اشتباه باشه ، با حرف من خرید و فروش نکنید ، تصمیم با خودتان.
      احتمال ریزش تا 164 تومان و تشکیل الگوی Gartley ، در صورت شکست قیمت 350 تومان این الگو فاقد اعتبار هستش.
      گارتلی غیر ایده آل هست

به نظرم بهتره از محل صعود دوم سهم بزنید که در این صورت قیمت نقطه انتهایی الگو بالاتر خواهد آمد.

نظر

• sanaz200
        عضو عادی
        • May 2014
        • 296

با سلام و سپاس
        امروز خبهمن رو خریدم اما الان وضعیت نماد رو زده ممنوع این یعنی چی ؟ البته پول از حسابم کم شده و سهام خریداری شده
        وبملت رو 15 روز پیش فروختم الان توی سبدبان من 104 تا سهمش هست (پرتفوی) یعنی چی ؟
        ممنون از وقت و حوصله شما دوستان گرامی
        [FONT=tahoma][I][B][COLOR=#008000]سهام داری[/COLOR][/B][/I][/FONT] کنیم نه [I][B][COLOR=#ff0000]سهام بازی[/COLOR][/B][/I]

نظر

• امیر بهرامی
          Banned
          • Jul 2013
          • 2201

دارم به حرف نیکولاس دارواس می رسم...

جو مسموم در سایت ها ،گروه های بورسی،کارگزاری ها و تالار های بورسی...

به شدت باید دوری کرد و به توانایی های بورسی خودمون اضافه کنیم

نظر

• nima2012
            عضو عادی
            • Nov 2013
            • 123

در اصل توسط sanaz200 پست شده است View Post
            با سلام و سپاس
            امروز خبهمن رو خریدم اما الان وضعیت نماد رو زده ممنوع این یعنی چی ؟ البته پول از حسابم کم شده و سهام خریداری شده
            وبملت رو 15 روز پیش فروختم الان توی سبدبان من 104 تا سهمش هست (پرتفوی) یعنی چی ؟
            ممنون از وقت و حوصله شما دوستان گرامی
            ممنوع زده چون امروز جهت برگزاری مجمع سالانه واسه تقسیم سود بسته شده 21 تومن به هر سهم سود میده
            وبملت هم احتمالا سهام جایزه یا حق تقدک بعد از افزایش سرمایه هست که آزاد شده باید ببینم

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

سلام دوستان
              نظر شما در مورد این عکس چیست؟
              شما هم موافقید؟

البته اگر دو سه تا گرگ هم در این عکس بود ، عکس کاملی می شد.
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• والیخان
                عضو فعال
                • Oct 2013
                • 413

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                سلام دوستان
                شما هم موافقید؟

سلام ،گرگها تولباس میشن ظاهرادیده نمیشن یکم دقت لازمه.

نظر

• sanaz200
                  عضو عادی
                  • May 2014
                  • 296

در اصل توسط nima2012 پست شده است View Post
                  ممنوع زده چون امروز جهت برگزاری مجمع سالانه واسه تقسیم سود بسته شده 21 تومن به هر سهم سود میده
                  وبملت هم احتمالا سهام جایزه یا حق تقدک بعد از افزایش سرمایه هست که آزاد شده باید ببینم
                  ممنون از شما
                  یعنی سود سهام خبهمن به من هم تعلق میگیره ؟
                  وبملت رو در واقع جزء سهام خریداری شده است و میتونم بفروشم
                  [FONT=tahoma][I][B][COLOR=#008000]سهام داری[/COLOR][/B][/I][/FONT] کنیم نه [I][B][COLOR=#ff0000]سهام بازی[/COLOR][/B][/I]

نظر

• نوام چامسکی
                    عضو فعال
                    • Apr 2014
                    • 3369

در اصل توسط sanaz200 پست شده است View Post
                    ممنون از شما
                    یعنی سود سهام خبهمن به من هم تعلق میگیره ؟
                    وبملت رو در واقع جزء سهام خریداری شده است و میتونم بفروشم
                    اولی به شما تعلق میگیره

دومی که میگید سهم است و مشکلی نیست برای فروش

با وبملت میتونی در صورت ++++++++بودن بازار و خود سهم بفروشی باز وارد شی

فکر کنم اونهای که نوسان گرفتن ازش خارج شن

در صورت خوب بودن بازار یک روز رنج بزنه باز به راه خودش ادامه بده

پس اگر خواستید شنبه بفروشید

بعد دوباره وارد شید

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• لولی بربط زن
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 1862

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
                      دارم به حرف نیکولاس دارواس می رسم...

جو مسموم در سایت ها ،گروه های بورسی،کارگزاری ها و تالار های بورسی...

به شدت باید دوری کرد و به توانایی های بورسی خودمون اضافه کنیم
                      ببخشید دوست گرامی

دوستانه بگم که شما هم سهم کمی نداشتید در این مسموم سازی. نوشته هاتون هنوز توی تاپیکهای وساپا و خساپا توی ذوق میزنه. امیدوارم که اولین درستون همین باشه. تحلیل بدون سوء نیت
                      ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• ابوذر
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 614

سلام دوستان
                        شما هم موافقید؟

متاسفانه باید بگم که خود من آخر یکی از همین گوسفندها شدم و دوتا از سهام را در منفی کامل تا فروختم مثبت شد جناب والیخان هم درست میگویند متاسفانه گرگها هم در لباس میشها رفته اند وبازار خطر ناکی شده برخی تارگتهای برای برخی از سهام میدهند ولی خودشان میفروشند بعد از چند روز میایند با یک ... میگویند ما چون نمودار فلان را شکست فروختیم . بردار من نه تارگت فلان بده که برخی بخاطر سخن شما سهمی را بخرند ویا نفروشن بعد آن سهم سقوط کند وضر کنن حداقل بیان کن حد ضرر های سهم را .

نظر

• sanaz200
                          عضو عادی
                          • May 2014
                          • 296

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
                          اولی به شما تعلق میگیره

دومی که میگید سهم است و مشکلی نیست برای فروش

با وبملت میتونی در صورت ++++++++بودن بازار و خود سهم بفروشی باز وارد شی

فکر کنم اونهای که نوسان گرفتن ازش خارج شن

در صورت خوب بودن بازار یک روز رنج بزنه باز به راه خودش ادامه بده

پس اگر خواستید شنبه بفروشید

بعد دوباره وارد شید
                          ممنون از راهنمایی شما
                          شنبه انشاء الله میخوام سهام بخرم چون تازه کار تازه وارد و کم تجربه ام میشه راهنمایی بفرمایید چند تا از سهام هایی که ارزش خرید داشته باشند البته دنبال نوسان گیری نیستم و بیشتر برای سرمایه گذاری تا پایان سال خودم خساپا و وبیمه ووملت رو مد نظر دارم ممنون میشم نظر شما رو هم بدونم

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

سلام دوستان
                            شما هم موافقید؟

می دانید مشکل بنده چیست؟

آدم می بیند که یکروز یک سهم چند میلیون صف فروش دارد در قیمتی ، هیچ کس هم ازش نمی خرد.

بعد در روز بعد همان سهم چند میلیون صف خرید دارد در قیمت خیلی بالاتر ( گاها 8 درصد ) و حالا کسی پیدا نمی شود که بفروشد!!!!

خوب برادر من / خواهر من ، تو که دیروز داشتی برای فروش سهمت در 8 درصد پایین تر خدا خدا می کردی ، حالا بیا 8 درصد بالاتر بفروش که لا اقل حجم مبنا پر شود!

همیچینــــــ

«محمد حسین» هستم.
                            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

می دانید مشکل بنده چیست؟

آدم می بیند که یکروز یک سهم چند میلیون صف فروش دارد در قیمتی ، هیچ کس هم ازش نمی خرد.

بعد در روز بعد همان سهم چند میلیون صف خرید دارد در قیمت خیلی بالاتر ( گاها 8 درصد ) و حالا کسی پیدا نمی شود که بفروشد!!!!

خوب برادر من / خواهر من ، تو که دیروز داشتی برای فروش سهمت در 8 درصد پایین تر خدا خدا می کردی ، حالا بیا 8 درصد بالاتر بفروش که لا اقل حجم مبنا پر شود!

همیچینــــــ

یعنی کاملا معلوم است که هیچ کدام از روی تحلیل بلند مدت ، تکنیکال یا فاندامتال خرید نمی کنند.

همه به دست هم نگاه می کنند و منتظر دو نفر هستن که جلو بیفتن و اینها هم دنبالشان .

همه هم فکر می کنند نوسانگیران قهاری هستند!

شرط هم می بندم که اگر آمار خرید و فروششان را صادقانه ارائه کنند ، اکثرشان ضرر کردند ، دلیل عقلی هم دارد.
                              چرا؟؟؟؟
                              چون:

یکسری انسان که می خواهند زرنگ بازی در بیاورند و سریع سود کنند ، بدتر ازشان سود کشیده می شود و ملعبه ی دست بزرگتر ها می شوند ( کسانی که پول زیادی دارند و روند را مشخص می کنند) ، گردن کلفت ها امروز سهم را در قیمت پایین یکباره می خرند و بازار را مثبت می کنند و زرنگ ها هم دنبالشان راه می افتند ، بعد که به نقطه ی مطلوبشان رسید ، یکباره همه را در قیمت بالا می فروشند و بازار را منفی می کنند و باز دنباله رو ها می مانند و سهامی که باید در صف فروش منتظر فروش رفتنش باشند ( که باز دوباره خیلی از این صف را همان گردن کلفت ها جمع می کنند) و باز دوباره روز از نو، روزی از نو .

اصلا یک وضعیـــ
                              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2014/07/03, 00:28.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

سلام دوستان

بنده نامه ی زیر را نوشتم و به چندین و چند خبرگذاری ، شبکه تلویزیونی ( بخش اخبار ) و روزنامه فرستادم. و قصد دارم در شبکه های اجتماعی نیز آن را منتشر کنم.

دوستان اگر این موضوع به جد از طرف ما پیگیری شود ، مطمئن باشید که نتیجه خواهد داد و نتیجه اش مطمئن باشید که اگر حمایت واقعی تیم اقتصادی دولت نباشد ، حداقلش این است که کمتر دستشان را در جیب ما خواهند کرد.

اگر اکثر ما سهامداران خرد که اینجا فعالیت می کنیم ، یک تلاش ( هر چند محدود ) بکنیم ، مطمئن باشید که می توانیم بخشی از سرمایه ی برده شده مان را باز پس بگیریم.

پس خواهشمندم که شما هم برای شبکه های اجتماعی و خبرگذاری ها و سایت های دیگر و همچنین در وبلاگ هایتان این مسائل را پوشش بدهید.

متشکرم
                                یا علی

سلام
                                لطفا در مورد بورس اطلاع رسانی کنید.
                                6 میلیون نفر ( به همراه خانواده هایشان ) جزو سهامداران خرد بورس هستند و هر روز وضعشان بدتر از دیروز می شود .
                                عده ای نصف داراییشان را در بورس از دست داده اند.
                                بورسی که با تشویق و خوب خوانده شدن آقای روحانی وارد آن شدند.

اصلا معلوم نیست علت سقوط بورس در این مدت چیست؟

عده ای خود دولت را مسئول اصلی ریزش می دانند و می گویند که دولت مردم را به این میدان آورده تا با کاهش سرمایه هایشان ، نقدینگی و تورم را کنترل کند.

و این در حالی است که کسانی که از اعمال دولت خبر داشتند و به اصطلاح رانت دار بودند ، زودتر دارایی هایشان را نقد کردند و رفتند.

اینکه دست دولت در کار است را حتی خود آقای وزیر اقتصاد هم بر آن صحه گذاشتند و گفتند که ما در بورس حباب مشاهده کردیم و برای از بین بردن آن ورود کردیم!!!

بعدها گفتند که ما برای بهبود وضعیت عصفبار بورس چند هزار میلیارد تومان به آن تزریق خواهیم کرد که دروغ بود و بازار سرمایه نهایتا چند صد میلیارد تومان از آن مبلغ را بیشتر ندید.

لطفا بررسی کنید که چگونه است که رانتداران و وابستگان دولت و سهامداران حقوقی و گردن کلفت ها هر روز سرمایه شان بیشتر می شود و مایی که به حرف های ریاست جمهوری اعتماد کردیم و اموال خود را به بورس آوردیم ، هر روز باید سرمایه مان کمتر شود؟

لطفا بررسی کنید که چرا سرمایه مردم ( سهامداران خرد ) هر روز 4 درصد کم می شود ولی شاخص بورس اوراق بهادار تهران هر روز 1 درصد افت می کند؟

مگر همین دولت نبود که به آمار و ارقام دولت قبل خرده می گرفت و آن را کذب می دانست؟

اکثر مردمی که به دولت فعلی رای دادند برای بهبود وضعیت اقتصادیشان بوده ، ولی چرا هر روز وضع اقتصادیشان دارد بد و بد و بدتر می شود و اخبار حمایت و بهبودی هم که از زبان مسئولین به ویژه شخص ریاست جمهوری شنیده می شود همه اشتباه و بی پایه و اساس از آب در می آید.
                                اگر در بین سهامداران خرد باشید ، می بینید که کاملا اعتماد آنها از اخباری که از دولت می آید از بین رفته و گاها با شنیدن اخبار خوب از زبان وزیر اقتصاد ، رئیس سازمان بورس و رئیس جمهور ، همه سعی در فروش سهام هایشان می کنند و رفتار برعکس از خودشان نشان می دهند.

در کشور های دیگر با این افت عجیب و بی سابقه بورس ، تمام مسئولین مورد بازخواست قرار می گیرند و گاها استعفا می دهند ، و این در حالی است که تا کنون ریاست جمهوری و وزیر اقتصاد بخاطر عملکرد ضعیفشان و وعده وعید های دروغشان ، حتی یک عذر خواهی هم از مردم و از خانواده های این 6 میلیون سهامدار خرد نکرده اند

و در این میان صدا سیما هم که در زمان اوج بورس هر روز تبلیغ بورس را می کرد و در تمام اخبار صبحگاهی ، نیمروزی و شبانه اش به عنوان تیتر اول ، با صدای رسا و خوشحال خبر از صعود شاخص های بورس را می داد ، اکنون تیتر یک که سهل است ، جزو هیچکدام از عناوین خبری اش ، وضعیت پیچیده ، مبهم و ضعیف بازار سرمایه را منعکس نمی کند.
                                از طرفی شخص آقای دکتر روحانی در سخنرانی های بسیاری می فرمایند که بنده نقد پذیر هستم و با گوشی باز آماده ی شنیدن انتقادات و اصلاح بدنه ی دولت را دارم و از طرفی دیگر می بینیم که انتقاد که نه ، سوال جمع زیادی از سهامداران خرد از ایشان در سایت رسمی ایشان و در پایگاه های اینترنتی بی جواب می ماند ( از جمله خود بنده ). خوب این چه نقدپذیری ایست؟
                                من به عنوان یک سهامدار جزء که به این دولت اعتماد کرده بودم ، از شما می خواهم که به وضع بورس رسیدگی کنید و حداقل علت افت های بی دلیل این مدت را بررسی کنید.

متشکرم
                                یا عل
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X