کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فارس عرضه اولیه اش...زمان هایی که صعود شاخص رو می برد بالای 1000 واحد...فارس با p/e 10....با بازار اصلاح نکرد و جور اصلاحش رو سهم های دیگر کشیدند که اگر درست اصلاح می کرد حداقل 5 هزار واحد شاخص از اینجا پائین تر بود...حالا هم که بلای جون بازار شده... فارس=نحس ترین سهم بازار
مسئولین هم که فقط به فکر شاخص سازی هستند تا آّبروی خود رو حفظ کنند
فرمول اشتباه و دروغی شاخص باید عوض بشه!
قصد کم ارزش کردن تلاش دوستان را ندارم
ولی اون دسته از دوستانی که فکر میکنند اون بالاییها به حرف ما سهامداران جزء توجه میکنند خواستم بگم که بورس همونیه که قبلا بود
دو روز مثبت و باز منفی و نقل و انتقال سهام از خودشون به ما و بازپس گیریشون
هیچوقت نباید فکر کرد که اینها از من و شما در این شرایط مملکت داری میترسند
والا دنبال سود واقعی هستید باید بگم سهام زیادی تو بازارن که دارن با پی بر ای واقعی2 و 3 معامله میشن
حتی دیگه این روزها، پی بر ای اسمی هم به 2 و 3 رسیده
بهرحال من فارس رو 1000 تومان طلبش هستم
فارس در مرحله اصلاح-نزولی P/E است دوست من
یعنی اینکه سهم مدتی با افزایش قیمت P/E رو بالا برد و بعد از تعدیل مثبت و دیدن خلا و حباب بین حقیقت سهم و انتظارت شروع کرد به اصلاح P/E با کاهش قیمت و افزایش سود
در پایان این اصلاح و معقول شدن و واقعی شدن شرایط نسبت به شرایط همان روز می توان برای خرید تصمیم گرفت
تقریباً از سال گذشته و زمانی که فارس 12 درصد منفی خورد(که اونهم حضرات سهم رو جمع کردند برای کیسه خودشون) ، بیش از یکسال می گذرد ، در طول بکسال گذشته این سهم در مجموع فقط 8 و یا 9 روز در منفی 3و4 درصد معامله شده است و اما معاملات بیش از 3 درصد مثبت الی ماشاا... .
ناظر بازار هم خاین کثیفیه ، بابا جان ما که ادعای نخبه پروری مون تو این مملکت گوش فلک رو پر کرده ، تو این 80 م جمعیت یک آدم با سواد و اصل و نسب دار نداریم که جلوی این رانت خواری کثیف رو بگیره ؟ جواب از زبان شاخص آبادی : نه نداریم .
و در آخر اگر حتی یک ریالی هم از جیب بنده به ناحق گرفته بشه حلالشون نمی کنم، فقط و فقط به این دلیل که ادعا می کنند بازار سرمایه ما درست و قانونیه و هیچ رانتی تو اون وجود نداره. خدایا ما خودمان را به تو واگذار می کنیم.
دوستان وقتی در بازار تعادل نباشه همین می شه نمی شه یک دفعه بیشتر سهم ها صف خرید شوند خب معلومه که فقط چند روز دوام می آورند باید این آقای صالح آبادی یک راهی برای تعادل پیدا کنه
اما یک نکته ذات بورس نوسان منفی مثبته که اگر این گونه نبود امروز باید تمام سهم ها رو بالای 20000 تومان خریداری می کردید
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند
تقریباً از سال گذشته و زمانی که فارس 12 درصد منفی خورد(که اونهم حضرات سهم رو جمع کردند برای کیسه خودشون) ، بیش از یکسال می گذرد ، در طول بکسال گذشته این سهم در مجموع فقط 8 و یا 9 روز در منفی 3و4 درصد معامله شده است و اما معاملات بیش از 3 درصد مثبت الی ماشاا... .
ناظر بازار هم خاین کثیفیه ، بابا جان ما که ادعای نخبه پروری مون تو این مملکت گوش فلک رو پر کرده ، تو این 80 م جمعیت یک آدم با سواد و اصل و نسب دار نداریم که جلوی این رانت خواری کثیف رو بگیره ؟ جواب از زبان شاخص آبادی : نه نداریم .
و در آخر اگر حتی یک ریالی هم از جیب بنده به ناحق گرفته بشه حلالشون نمی کنم، فقط و فقط به این دلیل که ادعا می کنند بازار سرمایه ما درست و قانونیه و هیچ رانتی تو اون وجود نداره. خدایا ما خودمان را به تو واگذار می کنیم.
با عرض معذرت این رو از شما می پرسم. برام عجیبه اگر حرفی که شما می زنید درست باشه و فارس مثبت های چپ و راست خورده و بصورت قانونی و رانتی دارن بالا می برنش و شما هم می دونید. چرا این تا حالا این سهم رو نخرید یا الان این سهم رو نمی خرید که شما هم سود کنید؟؟؟؟؟؟
با عرض معذرت این رو از شما می پرسم. برام عجیبه اگر حرفی که شما می زنید درست باشه و فارس مثبت های چپ و راست خورده و بصورت قانونی و رانتی دارن بالا می برنش و شما هم می دونید. چرا این تا حالا این سهم رو نخرید یا الان این سهم رو نمی خرید که شما هم سود کنید؟؟؟؟؟؟
آدم حسابی من اگر می دونستم که می شدم رانتخوار فارس و این مطلب رو نمی نوشتم.
نظر