کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
چون حجم مبنا داره هر روز حقوقی داره جم میکنه و اجازه پر شدن رو نمیده باید خراسان میگرفتم
اعتراف میکنم
اشتباه کردم
سلام
درسته که در این بازار حجم مبنا پر نمیکنه و افزایش قیمت مثل فرابورسی ها نداره ولی در صورت برگشت بازار دیرتر واکنش نشون میده و راحتر اجازه خروج میده. (البته صحبت از معاملات روزانه ست)
یعبارتی در روز برگشت بازار این چنین سهم هایی دیرتر می ریزن و اجازه تصمیم گیری بهتر رو می دن
براساس تجربه شخصی
صبح همه ی دوستان بخیر
من امروز بخشی از سهام سبدم (حدودا30 درصد) رو فروختم.
قاعدتا فروشامونو نمینویسیم ولی امروز اینو نوشتم چون باز هم این بازار خوشایند من نیست.
همه ی بازار با هم مثبته! و این همیشه واسه من زنگ خطره
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
طبق آخرین خبر از شرکت سرمایه گذاری شاهد،این شرکت پیش بینی سود هر سهم سال مالی منتهی به 94،03،31 را با 10 درصد افزایش نسبت به پیش بینی سال قبل مبلغ 456 ریال گزارش کرد. شنیده می شود شرکت به دنبال فروش زمین وردآورد و واحدهای شیرپاستوریزه در سال جاری با رشد فروش بالغ بر 150 درصد و افزایش حاشیه سود عملیاتی بالغ بر 65 درصد روبرو شود. سود نقدی پیش بینی شده برای سال جاری مبلغ 50 درصد سودخالص گزارش شده است
صبح همه ی دوستان بخیر
من امروز بخشی از سهام سبدم (حدودا30 درصد) رو فروختم.
قاعدتا فروشامونو نمینویسیم ولی امروز اینو نوشتم چون باز هم این بازار خوشایند من نیست.
همه ی بازار با هم مثبته! و این همیشه واسه من زنگ خطره
بنظرم اشتباه کردی
من نوسانگیر وقتی دو روز سهم مثبت است
اجازه میدم به بازار تا دو روز برگرده تا من به نقطه
سر به سر برسم
وقتی دارم میبینم بازار جو خوبی داره
این دیگه ترسی نداره چیری رو از دست ندادم که نگرانباشم
بنظر من منطق بازار الان اجازه میدم طول موند در نماد بیشتر بشه
و این باعث سهامداری
وقتی دارم میبینم حقوقی 90 درصد نماد رو هر روز داره جم میکنه
چرا باید بفروشم اخه
شما نفروش رفیق این نظر منه
خیلی جرات میخواد به یکی بگی نفروش ولی من معامله گر هستم سعی میکنم
با یک منطقی رفیقی رو به ماندن دعوت کنم
الان من و شما تو سود هستیم نهایت چیزی رو از دست ندادیم
دوستان صعود شاخص همرا با نوسانات..........................مبارک باد.........فقط نگهداری به دید میان مدت9ماه-حداکثر1/5 ساله..........................پیشاپیش فتح قله های جدید مبارک دوستان هم سنگر باشد./:.grlim:./93/4/17
نظر