کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یکی از بدترین خریدهایی که داشتم پاکشو بود که دو ماه پیش خریدم...15 درصدم تو ضررم روش....نمیدونمم چیکارش منم واقعا توش موندم...سهم اشغالی هس/:.zzzzzz.:/
یکی از بدی های من این است که اصلا نمی توانم نقد بمانم.
داشتم آمار معاملاتم را مرور می کردم : تمام فروش هایم در بهترین زمان ها و به بهترین قیمت ها انجام داده ام . ولی اصلا حتی یک هفته هم نتوانسته ام نقد بمانم و بلافاصله یک سهم جدید خریدم. یا اینکه در سهم هایی که داشته ام میانگین کم کرده ام.
یکی دیگر از بدی هایم این است که حاضر نیستم در روند منفی و با ضرر سهمی را بفروشم. سهمی که به نظرم خوب است را نگه می دارم ولو اینکه کلی افت کرده باشد ( در حقیقت چیزی به اسم حد ضرر ندارم! )
دقیقا اخلاق خود منو داری واین باعث ضرر است اگر من چند روز پیش در خرید خگستر وخرینگ کمی صبر میکردم ونقدینگی ام را کم نمیکردم امروز میتوانستم تعداد بیشتری زاگرس بخرم که واقعا تنها سهم پتروشیمی است که صف خرید دارد وحجم مبنا ندارد ویا خوردو اضافه میکردیم واقعا اینکه کسی بتواند نقدینگیش را حفظ کند وهمه را خرید نکند بسیار سخت است و رسیدن به این مرحله کار کمتر کسی میباشد که جلوی وسوسه سود ونخریدن را بگیرد.و وقتی هم سهمی میریزد حد ضرر را نگه دارد وبفروشد !من خودم بخاطر رعاین نکردن این اصل فقط 8 میلیون سودم در مپنا پرید
یکی از بدترین خریدهایی که داشتم پاکشو بود که دو ماه پیش خریدم...15 درصدم تو ضررم روش....نمیدونمم چیکارش منم واقعا توش موندم...سهم اشغالی هس/:.zzzzzz.:/
دوستان یکی اینو به من بفهمونه وقتی رئیس ایرانخودرو میگه ما با وجود افزایش قیمت خودرو تا سال دیگه هم به سود دهی نمیرسیم چرا ملت میپرن سر خودرو کهpe اون منفی هستش الان رو چه حسابی این سهمو میخرن تو صف خرید ولی شبندر یا تاپیکو که pe 4داره بزور صف میشه یا اصلا منفی میشه…
میشه یکی بگه جریان چیه دقیقا؟؟؟!!!
نظر