کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در ادامه روز بازار دو مسیر در پیش رو دارد
- بازار کله کنه به سمت پائین و اکثر سهمهای خوب به دلیل فروش اعتباریها در پایان ماه به سمت صف فروش برن
- بازار به همین صورت مریض تا آخر هفته باقی بماند هر از چندگاهی هم مثبت شود تا یه عده پیاده شوند
هفته آینده هفته بی رونقی برای بورس خواهد بود
میدونم جناب شریعت که 67 تومن اگه اشتباه نکنم اعلام کرده !!!واسه همینم هست که خیلی وقته صف فروشه !! سهم قابل اطمینانی هم نیست !! حتی چند تا از کارمنداشو میشناسم که 4 ماهه حقوق نگرفتن !!!!!!! و سهم ومعادن بهشون دادن !!!!! ولی بنده از جنبه افزایش سرمایه سنگین و تغییر جهت نسبی بازار عرض کردم و یک نظر شخصی بود به قصد نوسان برای افراد ریسک پذیر ....
پسر طرف کبافق نری.نمیخواد در حق سهامداراش ثواب کنی.بزار باشه.
افزایش سرمایه هم بخوره تو سرش.
اول وضع شرکت رو درست کنن.هر روز ده بار تو اخبار نشونشون ندن.
عزیزمی ...........
رو چشم ..........
از قدیم گفتن :
ذوقی چنان ندارد بی دوست زندگانی ...
من فقط یه لحظه احساس کردم نوسان میده و صف فروشش برداشته شد ولی نوسان که نداد هیچ ... صفشم برگشت ....
1- همراه باید 15 درصد افت کنه تا با اخابر یر به یر بشه
2- همراه درجا بزنه و اخابر 15 درصد رشد کنه
3- همراه X و اخابر X+15 درصد رشد کنه
من احتمال سناریو سوم رو بالای 80 درصد می دونم. پس هر دو رو در سبدم نگه داشتم همچنان. مقدار x رو هم فعلا در محدوده 25 درصد می دونم
سید جان ممنون از شما...
واقعا عجیب داستان این دوتا...اخابر رو چرا کسی بها نمیده نمیدونم...ولی خدایی خیلی سنگین این سهم واقعا پول خفن باید بیاد تو بازار و اراده برای رشد بورس باشه تا تکون بخوره...امیدوارم که همراه رو قربانی نکنه که همراه عشق منه...این سهم قدر منو در اون افت قبل عید سرپا نگهداشت...در هر صورت حداقل اگه اگه رشد نکنن حکم پول نقد رو دارن...:.thumbsupsmileyanim
[COLOR=#008000][B] جانها فدای مردم نیکو نهاد باد[/B][/COLOR]
نظر