امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ebiman
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 2071

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط عادل عطایی پست شده است View Post
    بدون شرح....
    هم معنی شوخی دوستانه رو نشون دادید، هم عیار تحلیل هاتون رو.
    به نظر من احتمالا فردا رو 73000 شاخص یه حمایتی بشه. البته امیدوارم.

این بحث تموم شده س و دیگه جوابی نخواهم داد.
    عیار تحلیلهای شما قبل این مشخص شده بود
    تحلیلگری که به نظرش این بازار طبیعی باشه باید تحلیلش را بذاره در کوزه آبشو بخوره
    اینم تحلیل جامع و کامل شما : احتمالا فردا یه حمایتی بشه عجب تحلیلی !!!!
    تحلیل منم اینه : شاید هم نشه و نمیدونم اصلا کی حمایت میشه:.thumbsupsmileyanim
    شما با همون یک جمله کتاب سوزاندن شخصیت خودت را به اندازه کافی نشون دادی
    سلام

نظر

• ابوذر
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 614

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
      بازار گردانی یک سهم از بنیاد و تکنیکالش مهم تر است
      واقعا هم همین طور است که شما میفرماید سهم که صاحب نداشته باشد بدرد نمیخورد مثل اذراب همین خکار .ولی سهامی مثل کهمدا و سمگا نمیگذارند در بدترین بازار هم سهم از یه حدی بیشتر افت کند وسریعا وارد میشوند وسهم را جمع میکنن.

نظر

• ahmoeini
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2562

بدون شرح....
        هم معنی شوخی دوستانه رو نشون دادید، هم عیار تحلیل هاتون رو.
        به نظر من احتمالا فردا رو 73000 شاخص یه حمایتی بشه. البته امیدوارم.

این بحث تموم شده س و دیگه جوابی نخواهم داد.

یعنی الان دهن منو زدی؟
        دنیا ارزش این حرفارو نداره
        من نه تحلیلگرم نه دوست دارم به کسی عیارم رو نشون بدم
        خیلی هنر کنم یه لقمه نون در بیارم با زن و بچه ها بخوریم
        خدارو هم صد هزار بار شکر میکنم
        عصر که میرم خونه بچه کوچولوم یه بابا بگه غم همه دنیا از دلم میره
        خوبیهای این سایت یادم می مونه و بدیهاش رو میزارم پشت در خونه
        خوش باشی دوست من
        همیشه جیبات پر پول و تن خودت و خانوادت سالم باشه
        عادل جان دوست داریم
        اسمت منو یاد فردوسی پور که خیلی دوسش دارم میندازه

نظر

• عادل عطایی
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 331

در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post

یعنی الان دهن منو زدی؟
          دنیا ارزش این حرفارو نداره
          من نه تحلیلگرم نه دوست دارم به کسی عیارم رو نشون بدم
          خیلی هنر کنم یه لقمه نون در بیارم با زن و بچه ها بخوریم
          خدارو هم صد هزار بار شکر میکنم
          عصر که میرم خونه بچه کوچولوم یه بابا بگه غم همه دنیا از دلم میره
          خوبیهای این سایت یادم می مونه و بدیهاش رو میزارم پشت در خونه
          خوش باشی دوست من
          همیشه جیبات پر پول و تن خودت و خانوادت سالم باشه
          عادل جان دوست داریم
          اسمت منو یاد فردوسی پور که خیلی دوسش دارم میندازه
          با سلام مجدد.
          جناب معینی واقعا نمیخواستم این بحث ادامه پیدا کنه ولی حرف آخر رو بزنم و برم.
          راستش وقتی کسی میاد و یه کار آموزشی راه میندازه و بقیه علیهش موضع میگیرن اصلا جالب نیست. اگه فکر میکنید این بازار قابل پیش بینی نیست نباید اینجا فعالیت کنید و اگه هست باید کاملا آموزش دیده و آماده باشیم. این که من اصطلاح کتاب سوزی رو به کار بردم به جهت این بود که از موضع گیری تون در مقابل برنامه آموزشی نوآم چامسکی واقعا متعجب و شوکه بودم که واقعا چرا؟؟؟ وگر نه من خودم یکی از کتابخون ترین افراد بودم تا دو سه سال پیش. از رمان و شعر بگیر تا فلسفه و علوم سیاسی و .... همچنان که چندین ماه صرف آموزش تکنیکال و موج شماری و .... شد.
          راجع به بازار فردا هم تحلیلی نکردم. یه حدسی زدم. اگه بخوام تحلیل کنم نمودار میذارم و برای حرف دلیل میارم.

این که من بگم پولبک قابل شناسایی بوده و نه فقط من که هر کسی که تکنیکال بلد باشه به سادگی میتونه بگه، بعد این دوستتون با ده دقیقه مثبت شدن بازار با عجله بیاد مسخره کنه و شما هم همین طور، نه شوخی هست و نه دوستانه. این که آدم استراتژی نداشته باشه و صرفا دنبال روند بدوه و بهش هم نرسه کاری نیست که آخر و عاقبت داشته باشه. این بازار همین جوریش پول درآوردن ازش سخته، چه برسه با شلخته بازی و بی نظم و برنامه بودن و بدون داشتن استراتژی مناسب ( بلا نسبت شما)
          من اگر به شما بی ادبی کردم (اگر چه عکس العمل به تمسخر شما و دوستتون بود) از همین جا عذرخواهی میکنم.

و خواهشمندم دیگه این بحث ادامه پیدا نکنه. یا حق
          اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

• ahmoeini
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 2562

با سلام مجدد.
            راستش وقتی کسی میاد و یه کار آموزشی راه میندازه و بقیه علیهش موضع میگیرن اصلا جالب نیست. اگه فکر میکنید این بازار قابل پیش بینی نیست نباید اینجا فعالیت کنید و اگه هست باید کاملا آموزش دیده و آماده باشیم. این که من اصطلاح کتاب سوزی رو به کار بردم به جهت این بود که از موضع گیری تون در مقابل برنامه آموزشی نوآم چامسکی واقعا متعجب و شوکه بودم که واقعا چرا؟؟؟ وگر نه من خودم یکی از کتابخون ترین افراد بودم تا دو سه سال پیش. از رمان و شعر بگیر تا فلسفه و علوم سیاسی و .... همچنان که چندین ماه صرف آموزش تکنیکال و موج شماری و .... شد.
            راجع به بازار فردا هم تحلیلی نکردم. یه حدسی زدم. اگه بخوام تحلیل کنم نمودار میذارم و برای حرف دلیل میارم.

این که من بگم پولبک قابل شناسایی بوده و نه فقط من که هر کسی که تکنیکال بلد باشه به سادگی میتونه بگه، بعد این دوستتون با ده دقیقه مثبت شدن بازار با عجله بیاد مسخره کنه و شما هم همین طور، نه شوخی هست و نه دوستانه. این که آدم استراتژی نداشته باشه و صرفا دنبال روند بدوه و بهش هم نرسه کاری نیست که آخر و عاقبت داشته باشه. این بازار همین جوریش پول درآوردن ازش سخته، چه برسه با شلخته بازی و بی نظم و برنامه بودن و بدون داشتن استراتژی مناسب ( بلا نسبت شما)
            من اگر به شما بی ادبی کردم (اگر چه عکس العمل به تمسخر شما و دوستتون بود) از همین جا عذرخواهی میکنم.

خوشحالم که مجدد توجه فرمودید
            من به غیر از چیزهایی که شما گفتید به یک چیز دیگه هم اعتقاد دارم
            همیشه همه چیزو دانایان ما نمیدونند
            بعضی وقتها کسایی هم که کلی گویی میکنند و به قضایا بطور پیش و پا افتاده نگاه میکنندبدلیل نداشتن حساسیت دانش آموختگان راحت تر از وقایع مطلع و نتیجه گیری لازم رو میکنند
            هر کسی در هر مقامی که باشه یک آدمه و ممکنه که اشتباه بکنه
            نباید سخت گرفت و توبیخ کرد
            حالا بگذریم
            ولی من واقعا اون کتابهارو سوزوندم
            نه برای تکفیر کردن کتابخوانی
            برای اینکه اون دوره رو پشت سر بزارم
            مثل فوت کردن شمع روی کیک تولد
            مگه نمیشه فقط کیک رو خورد و شمع و روشن نکرد و فوت نکرد؟
            ولی وقتی فوت میکنی یعنی خداحافظی کردی
            راستی ما که با هم بحث نمیکنیم تازه درخواست دوستی هم برات فرستادم
            تا باشه این حرفها و سخنها
            خوش باشی

نظر

• امیر بهرامی
              Banned
              • Jul 2013
              • 2201

فقط منتظر گزارش 6 ماهه هستم...صبر می کنم...وتوسم شده 300 تومن بعد وسپه قوی ترین سهم سرمایه گذاری 218...

نظر

• ebiman
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 2071

با سلام مجدد.

بازار کی ده دقیقه مثبت شد که ما نفهمیدیم؟؟!!!
                به هر حال من امروز خرید داشتم اونم در منفی 4 اونم بر اساس استراتژی خودم نه با حرف دیگران
                و اینکه ما با دوستمون معینی رو حساب شوخی این صحبتها را کردیم حالا نمیدونم شما چطور برداشتتون تمسخر بوده
                کسی نگفت این بازار قابل پیش بینی نیست گفتم طبیعی نیست و دستکاری شده
                سلام

نظر

• toofan2766
                  عضو عادی
                  • Jun 2014
                  • 43

سلام نوام جان ممنون بابت توجه ات.

نظر

• ahmoeini
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 2562

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
                    بازار کی ده دقیقه مثبت شد که ما نفهمیدیم؟؟!!!
                    به هر حال من امروز خرید داشتم اونم در منفی 4 اونم بر اساس استراتژی خودم نه با حرف دیگران
                    و اینکه ما با دوستمون معینی رو حساب شوخی این صحبتها را کردیم حالا نمیدونم شما چطور برداشتتون تمسخر بوده
                    کسی نگفت این بازار قابل پیش بینی نیست گفتم طبیعی نیست و دستکاری شده
                    من هم واقعا اعتقاد دارم که بنا به دلایلی که برما مشخص نیست این بازار نباید قابل پیش بینی باشد
                    در حقیقت با دستکاری قیمتها و عرضه های مصنوعی سعی دارند که سهامدارهارو گول بزنند تا اقدام به کارهایی کنند که به نفع گروهی خاص است
                    چرا اینکار را میکنند نمیدانم ولی مطمئنا به فکر سلامت سرمایه ما سهامدار جزء نیستند

نظر

• امیر بهرامی
                      Banned
                      • Jul 2013
                      • 2201

الگوی پهن شونده در شاخص

نظر

• arminfar
                        عضو فعال
                        • Mar 2014
                        • 479

با سلام مجدد.

با درود
                        جناب فتحی عزیز ، در کل قرارمون با جناب نوام عزیز آموزش بود ، که در این راستا به آموخته های خود نیز بیافزاییم ، و در ماههای آینده تاپیکی مشترک از تحلیلهای شخصی خود قرار دهیم . چرا که سایت به قدر کفایت تحلیل گر حرفه ای دارد ، فراموش نمیکنم در سالهای نه چندان دور ، افراد در تاپیک ها و سایتهای مختلف ، در کنار هم بوده و در مباحث تحلیلی همفکری مینمودند نه روبروی هم . ولی در حال حاضر همانطور که میدانید وقت گذاشتن در فرومها بهره ای چز این بحث ها و همچنین اتلاف وقت ندارد . در کل هدف از اشتراک نظرات و چارتها به چالش کشیدن تحلیل یکدیگر تارسیدن به یک نقطه مشترک میباشد . بنده بعد از دوسال فعالیت در بازار سرمایه و آموزش های مختلف ، اقرار میکنم که هنوز در این مبحث چیزی نمیدانم ، چرا که منشاء چارتها ، رفتار سرمایه گذاران میباشد و بررسی رفتار اشخاص پیچیدگی خاص خود را داشته و مهارت ویژه میخواهد . امیدوارم که این سایت با وجود تحلیلگران موجود به یکی از سایتهای برتر بورسی تبدیل گردد .
                        ارادتمند
                        آرمین فروهر
                        ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• farbod 77
                          عضو فعال
                          • Feb 2014
                          • 332

فروش وتوشه در صف خرید و اضافه نمودن شسپا و وبشهر

نظر

• sanaz200
                            عضو عادی
                            • May 2014
                            • 296

با سلام و سپاس
                            دعوای شما حرفه ای ها جز ضرر و زیان برای ما مبتدی ها و گیج شدن از خوندنشون هیچی نداره و توی این بازار باید یاد گرفت و یاد گرفت و یاد گرفت
                            خرید خودرویی ها رو برای فردا پیشنهاد میدید ؟
                            ممنون
                            [FONT=tahoma][I][B][COLOR=#008000]سهام داری[/COLOR][/B][/I][/FONT] کنیم نه [I][B][COLOR=#ff0000]سهام بازی[/COLOR][/B][/I]

نظر

• ahmoeini
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2562

در اصل توسط sanaz200 پست شده است View Post
                              با سلام و سپاس
                              دعوای شما حرفه ای ها جز ضرر و زیان برای ما مبتدی ها و گیج شدن از خوندنشون هیچی نداره و توی این بازار باید یاد گرفت و یاد گرفت و یاد گرفت
                              خرید خودرویی ها رو برای فردا پیشنهاد میدید ؟
                              ممنون
                              بزرگوار
                              بنده از شما عذر میخوام
                              صد در صد درست میگید
                              قصدم بحث و جدل نبود
                              در ضمن من هم مبتدی هستم
                              اگر میخواهید خودروئی بخرید باید پله ای بخرید
                              البته خرید روزهای قبل از مجمع ریسکش بالاست و با نتایج مذاکرات که همزمان شده تشدید میشه
                              تا الان گزارش خاصی هم در جهت افزایش سود عاید شده وجود نداره
                              ولی احتمالا سود سال بعد رو بالا اعلام میکنند و همین باعث جذابیت سهام خودروئیها میشه
                              ضمنا خودروئیها حامیان قویی دارن که بزرگترینشون وزارت صنایع است

نظر

• abnus
                                عضو فعال
                                • Jan 2014
                                • 754

به نام خداوند یکتا .سلام وصبح بخیر به همه دوستان عزیزو گرامی امیدوارم که بعد بازی دیشب امروز روز خوبی رو شروع کرده باشید.(به طرفداران تیم المان هم تبریک میگم قهرمانی مبارک)

نظر

در حال کار...
                                X