کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بیشتر خوشبحال اونایکه دیروز تو صف فروش یا مروز تومنفی خریدن نه ما که پول نداشتیم بخریم. درضمن اقای علیزاده با خودرو چه کنیم امروز من خارج شم تقریبا با قیمت خرید سابقمان یک درصد سود میکنیم.
سلام....نه خارج نشید اگه قشنگ صف شد تا 295 میره یضرب
ارفع گویا بر خلاف بازار حرکت می کند!!! انگار مردم وقتی می بینند بازار دارد مثبت می شود از این سهم خارج می شوند و سهام دیگری می خرند و وقتی که بازار منفی است پولهایشان را در این قلک می ریزند!!!
وساپا -> تا دیروز جلوتر از سایر خودرویی ها بود ولی الان پایین تر ، عقب تر و پشت سر خودرو! چرا؟؟؟؟؟
وبصادر -> مثل یک خپل گنده می ماند که تمام بازار ++++ شود این یک خورده مثبت می شوند و اگر تمام بازار منفی شود این یک خورده منفی می شود . اینقدر سنگین است که نگو ( پس شاید در بازار منفی این سهم خوبی باشد!!! )
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
ارفع گویا بر خلاف بازار حرکت می کند!!! انگار مردم وقتی می بینند بازار دارد مثبت می شود از این سهم خارج می شوند و سهام دیگری می خرند و وقتی که بازار منفی است پولهایشان را در این قلک می ریزند!!!
وساپا -> تا دیروز جلوتر از سایر خودرویی ها بود ولی الان پایین تر ، عقب تر و پشت سر خودرو! چرا؟؟؟؟؟
وبصادر -> مثل یک خپل گنده می ماند که تمام بازار ++++ شود این یک خورده مثبت می شوند و اگر تمام بازار منفی شود این یک خورده منفی می شود . اینقدر سنگین است که نگو ( پس شاید در بازار منفی این سهم خوبی باشد!!! )
یک نکته برای اینکه مسلط تر بشی به تکنیکال عرض میکنم
حتما نباید پول جدیدی بیاد
یک جا فروشنده تصمیم میگره پایین نفروشه و این خودش باعث میشه قیمت با یک هیجان خرید همراه بشه
فرصت ندارم تا چند تا نمودار برای این مطلب بذارم
یکم از روانسانسی خودت استفاده کن
ببخش قصدم اثبات خودم نیست
بیشتر اشتراک تجربه است
اینم برای 1000 بار دارم میگم
دقیقا درست است مثال کهمدا که دیگر از قیمت 825 پایینتر فروشنده نداشت .وحتی خبر افزایش سرمایه را هم قبلا منتشر شده بود ..همین نفروختن باعث برگشت سهم شد ورشد 20%را داشت.
این چه حرفی است که شما می فرمایید ؟ اگر بازار را مثبت و منفی کردن دست سهامداران خرد هست و آنها بواسطه ی نگاهشان به سهم خودرو بازار را طبق تغییرات خودرو تغییر می دهند ، خوب پس می توان گفت خود نماد خودرو هم سهامداران خورد تغییر می دهند دیگر!!!(یا اینکه می توانند تغییر دهند)
------------------
یک سوالی :
الان یک جورهایی معلوم شده که کل بازار دارد به نماد خودرو نگاه می کند.
چرا اینهایی که دم از حمایت می زنند و جلسه می گذارند ، چرا این سهم را صف خرید نگه نمی دارند؟ اگر این چندین روز پشت سر هم صف خرید بماند ، من فکر می کنم که کل بازار مثبت مثبت مثبت شود. و مردم به صورت گوسفندی در همه ی بازار شروع به خرید کنند.
چرا این کار را نمی کنند؟
حتی این کار را شاید با نماد شبندر و تاپیکو هم بکنند بازار اینطور شود ( البته سرمایه و زمان بیشتری می برد )
اینهایی که تبلیغات الکی میکنند حتما نباید سهامداران خرد باشند میتونند نماینده های حقوقی برای تبلیغ سهم و انداختن سهام به قیمت بالاتر به خلق الله باشند بعد هم وقتی چند سهامدار خرد با جمع شدن دور هم میتونند یه سهم هر چند کوچک را بالا ببرند در سهعمهای بزرگ هم میتونند تاثیر بگذارند
این چه حرفی است که شما می فرمایید ؟ اگر بازار را مثبت و منفی کردن دست سهامداران خرد هست و آنها بواسطه ی نگاهشان به سهم خودرو بازار را طبق تغییرات خودرو تغییر می دهند ، خوب پس می توان گفت خود نماد خودرو هم سهامداران خورد تغییر می دهند دیگر!!!(یا اینکه می توانند تغییر دهند)
------------------
یک سوالی :
الان یک جورهایی معلوم شده که کل بازار دارد به نماد خودرو نگاه می کند.
چرا اینهایی که دم از حمایت می زنند و جلسه می گذارند ، چرا این سهم را صف خرید نگه نمی دارند؟ اگر این چندین روز پشت سر هم صف خرید بماند ، من فکر می کنم که کل بازار مثبت مثبت مثبت شود. و مردم به صورت گوسفندی در همه ی بازار شروع به خرید کنند.
چرا این کار را نمی کنند؟
حتی این کار را شاید با نماد شبندر و تاپیکو هم بکنند بازار اینطور شود ( البته سرمایه و زمان بیشتری می برد )
فرض کنیم یک هفته خودرو را صف خرید نگه داشتن و قیمتش حبابی رفت بالا. خب که چی؟ بعدش باید بیاد پایین یا نه؟
همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow
از قرار در نماد وبصادر یک کد بدهکار بانکی که 150 میلیون برگ سهم دارد در حال فروش و زیر مجموعه های خود بانک در حال خرید هستند.
صادرات با اون افزایش سرمایه ای که داد انتظار میرفت که تا مدتها قیمتش بالا پائین بشه
ضمنا مشکل غدیر و پارسان و اونایی که قیمت گاز روشون تاثیر گذاشت افت قیمت صادرات رو بیشتر کرد
آینده مبهمی داره
نظر