کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
منظور اینکه اگر اندکی از آن چند هزار میلیارد که قرار بود برای بهبود بازار سرمایه بیاید ، فقط اندکی از آن پشت نماد خودرو آمده بود و چند هفته آن را بالا نگاه می داشت ، الان همه ی سهم ها مثبت مثبت بودند.
ولی این کار را نکردند! با اینکه می دانستند بازار چشمش به این نماد است ، این کار را نکردند!!! رفتند و یکسری سهم در کف خریدند و بعدا هم گویا همان را در قیمت بالاتر به سهامداران فروختند!!!!!!!!!!!!!! ( البته من خودم دنبال نکردم و فقط شنیدم )
شخصا هر گونه دستکاری و دخالت رو توی بازار نمی پسندم. چه حمایت صندوق باشه چه محدود کردن دستوری مقدار فروش باشه چه ....
سهامداری که بدون تحلیل معامله میکنه باید ضرر کنه تا تجربه کسب کنه. اینکار باعث رشد و بلوغ بازار هم میشه.
همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow
متاسفانه با اون افت شدید بازار سرمایه گذاریها دچار مشکلات زیادی شدن .وفعلا رغبت خاصی بازار به اونها نداره .امروز پردیس برای افزایش سرمایه میبنده واز سال گذشته تا به حال این سومین افزایش سرمایه سهم میباشد .قبلا که خبر افزایش سرمایه میامد صف خرید میشد الان تازه این سهم با قیمت اسمی کمترین فاصله را دارد وتازه با این خبر از منفی خارج شد و واقعا پرتفوی خوبی هم دارد.
من در سرمایه گذاری ها دست روی سهمی گذاشتم که با سود پورتفو سود ساخته نه با فروششون...البته ارزش ذاتی خوبی هم داره
اما چون سفته باز و نوسانگیر توش راه نمیدن جذاب نیست
رئیس شورا و مرکز ملی رقابت با بیان اینکه دستورالعمل قیمت خودرو بر اساس فرمول علمی تهیه شده است؛ اعلام کرد :خودروسازان می توانند قیمت خودروی خود را کمتر از مبلغ مصوب شورا افزایش دهند.شیوا اعلام کرد : میزان افزایش به طور متوسط 5.5 درصد و بیشترین افزایش 7.9 درصد و کمترین ان 3.45 درصد است.
اگر تحریم ها بخصوص سوئیفت وبانکیها برداشته شود بهترین سهم بانکی همین صادرات است بخاطر داشتن بیشترین شعبه در خارج از کشور.
من نظرم در مورد بانکی ها این هست که اگر تحریم ها برداشته شوند و هر صنعتی بخواهد پیشرفت کند ، ( هر صنعتی !!! ) نا خودآگاه باعث پیشرفت صنعت بانکی می شود/:.yead.:/
این پول هایی که از ایران برای خارج فرستاده می شود باید از این مسیر بگذرد
آن پولهایی که از خارج به ایران وارد می شود باید از این مسیر باشد!!!
مطمئنا یک مدتی هم در بانک ها استراحت خواهد کرد تا از این ور به آن ور برود و همینطور برعکس!!!
و ....( مثلا اگر وضع شرکت ها و صنعت ها خوب شوند ، بهتر می توانند وام خود را پس بدهند و یا وام جدید بگیرند ( با سود احیانا بیشتر )! )
کلا هر کسی هر جایی بخواهد برود ، بانک هم لاجرم دنبال آن می رود/:.winksmiley02.:/
این وبصادر نامرد هم اینقدر از این بدهکاران دارد که نگو ... هر روز یک سهامدار جدید کشف می شود ، از همان زمان که افزایش سرمایه داد ، فروشنده ها که منتظر بودند یکی بعد از دیگری پیدایشان شد . اولیشان هم اگر اشتباه نکنم یک خانمی بود که فحش خور تالار بورس شده بود و تمامی اهالی تاپیک وبصادر بهش فحش می دادند!!!!:D
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
من نظرم در مورد بانکی ها این هست که اگر تحریم ها برداشته شوند و هر صنعتی بخواهد پیشرفت کند ، ( هر صنعتی !!! ) نا خودآگاه باعث پیشرفت صنعت بانکی می شود/:.yead.:/
این پول هایی که از ایران برای خارج فرستاده می شود باید از این مسیر بگذرد
آن پولهایی که از خارج به ایران وارد می شود باید از این مسیر باشد!!!
مطمئنا یک مدتی هم در بانک ها استراحت خواهد کرد تا از این ور به آن ور برود و همینطور برعکس!!!
و ....( مثلا اگر وضع شرکت ها و صنعت ها خوب شوند ، بهتر می توانند وام خود را پس بدهند و یا وام جدید بگیرند ( با سود احیانا بیشتر )! )
کلا هر کسی هر جایی بخواهد برود ، بانک هم لاجرم دنبال آن می رود/:.winksmiley02.:/
این وبصادر نامرد هم اینقدر از این بدهکاران دارد که نگو ... هر روز یک سهامدار جدید کشف می شود ، از همان زمان که افزایش سرمایه داد ، فروشنده ها که منتظر بودند یکی بعد از دیگری پیدایشان شد . اولیشان هم اگر اشتباه نکنم یک خانمی بود که فحش خور تالار بورس شده بود و تمامی اهالی تاپیک وبصادر بهش فحش می دادند!!!!:D
یکیشون هم ابریشم چی یکی از 8 ثروتمند ایران بود که یه فامیلی 8 فرسنگی با ما داره!!
منظور اینکه اگر اندکی از آن چند هزار میلیارد که قرار بود برای بهبود بازار سرمایه بیاید ، فقط اندکی از آن پشت نماد خودرو آمده بود و چند هفته آن را بالا نگاه می داشت ، الان همه ی سهم ها مثبت مثبت بودند.
ولی این کار را نکردند! با اینکه می دانستند بازار چشمش به این نماد است ، این کار را نکردند!!! رفتند و یکسری سهم در کف خریدند و بعدا هم گویا همان را در قیمت بالاتر به سهامداران فروختند!!!!!!!!!!!!!! ( البته من خودم دنبال نکردم و فقط شنیدم )
به خیر تو امیدی نیست شر نرسان
عرضه و تقاضا قیمت رو تعیین کنه بهتر که تو کف بخرن تو سقف به خود سهامداراری جزء بفروشن
نظر