کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوست من مهم نیس که پی به ای سهم چند هس فقط مهم اینه که سهم مورد نظر طرفدار داشته باشه و داخلش پول ورود کنه حالا دیگه میخواد پی به ایش نجومی باشه میخواد پی به ایش 1 باشه....فقط مهم اینه که سهم طرفدار داشته باشه
دوست عزیز من حرفی که به شما زدم حاصل یک کتاب خوندن درباره P/E بود و تجربه کردن در دیگر سهم ها...
انتظارات و توقعات تا یک جایی توان بالا رفتن دارن از اون به بعد شرکته که باید به ارزش یا پ به ای که بهش داده شده جواب بده
دوست عزیز من حرفی که به شما زدم حاصل یک کتاب خوندن درباره P/E بود و تجربه کردن در دیگر سهم ها...
انتظارات و توقعات تا یک جایی توان بالا رفتن دارن از اون به بعد شرکته که باید به ارزش یا پ به ای که بهش داده شده جواب بده
و در صورتی که نتونه خوب جواب بده سقوط
من کاری به کتاب ندارم که چی نوشته /بله حرف شما درسته ولی نه داخل بورس ایران که هیچیش رو حساب کتاب نیس این حرف شما داخل بازار بورس کشور های دیگه صدق میکنه..
این سهم بعیده که به این زودیا بتونه اعتماد از دست رفته رو به خودش جلب کنه....
در وبیمه کف بالای کف و سقف بالای سقف تشکیل شده که این مساله از 222 تومن بی سابقه بوده ضمنا یه سر و شونه کف زیبا هم ساخته که امروز با قدرت خط گردن رو شکست(سر و شونه کف یکی از مهمترین نشانه های تغییر روند از نزولی به صعودی ست) به عبارتی روند صعودی شده نباید با روند جنگید(چه صعودی چه نزولی) دوستانی که میانگین خرید بالا داشتند موقع صعودی شدن روند باید میانگین خرید رو کاهش می دادند نه زمانی که کف های پائین تر از هم می زد(روند نزولی)
نظر