در اصل توسط مصطفی70 پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
-
دوستان گل امروز من میخوام یه حال به اون 3 تانگهبان سیگاری لپارس بدم هرکس که فکرمیکنه خریدش بیخودبوده با 2-3 درصد ضرر رد کنه بره من هستم درخدمتتون
من کلا شرکتایی که فقط نگهباناش سیگارمیکشن رو دوست دارم
توش هم خبری نیست
>:d<
لپارس منظورم بودا شاید بعضیا ندونن/:.ph34r-smiley.:/
نظر
-
سلام فری جاندر اصل توسط فری زبل پست شده است View Postدوستان گل امروز من میخوام یه حال به اون 3 تانگهبان سیگاری لپارس بدم هرکس که فکرمیکنه خریدش بیخودبوده با 2-3 درصد ضرر رد کنه بره من هستم درخدمتتون
من کلا شرکتایی که فقط نگهباناش سیگارمیکشن رو دوست دارم
توش هم خبری نیست
>:d<
لپارس منظورم بودا شاید بعضیا ندونن
من شنیدم که اگر شرکت بخواهد منحل گردد به هرسهمی بالای 1000 تومن سود می رسد شما خبری دارید ؟اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
-
شاید این گفته به خاطر ارزش بالای دارایی های این شرکت و انبارها و زمین های با ارزشش هست اما هیچ برنامه ای برای فروشش نیست .در اصل توسط PASHA پست شده است View Postسلام فری جان
من شنیدم که اگر شرکت بخواهد منحل گردد به هرسهمی بالای 1000 تومن سود می رسد شما خبری دارید ؟
ایشالا هرکی میخره سود کنه.
دیدیم اونجا جمع معتادا جمعه از اونجایی که بچه مثبتی بودیم رفتیم یه دارویی گرفتیم . فعلا زحمت افتادن یه 300 تا دتماد به ما دادن ببینیم خریدمون تکمیل میشه یا نهفراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر

نظر