کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آیا کسی علت صف خرید بنیرو رو در این بازار میدونه؟؟؟
شرکت نیرو ترانس در دوره سه ماهه نخست سال با اختصاص 139 ریال سود به ازای هر سهم معادل 21 درصد از پیش بینی هایش را پوشش داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه(سنا)،شرکت نیرو ترانس پیشبینی سود هر سهم سال مالی منتهی به 29 اسفند ماه 93 را با سرمایه 240 میلیارد ریال در اسفند ماه 92 به مبلغ 660 ریال و به صورت حسابرسی شده مبلغ 676 ریال و در تیر ماه امسال مبلغ 667 ریال اعلام کرده است و طی دوره سه ماهه نخست سال با اختصاص 139 ریال سود به ازای هر سهم معادل 21 درصد از پیش بینی هایش را پوشش داد.
این شرکت پیشبینی سود تلفیقی هر سهم برای سال مالی 93 را نیز با سرمایه 240 میلیارد ریال مبلغ 527 ریال و در تیر ماه امسال مبلغ 779 ریال اعلام کرده است.
بر اساس این گزارش هیئت مدیره این در نظر دارد 70 درصد سود خالص را به عنوان سود نقدی سهام جهت تقسیم به مجمع عمومی عادی سالیانه 93 پیشنهاد کند" "بنیرو" پیشبینی سود هر سهم سال مالی 92 را با سرمایه 170میلیارد ریال مبلغ 865 ریال و با سرمایه 240 میلیارد ریال مبلغ 609 ریال اعلام کرده بود که براساس صورتهای مالی حسابرسی نشده و حسابرسی شده سود هر سهم در سال مالی 92 به ترتیب به مبالغ 630 ریال و 628 ریال محقق شده است.
این شرکت همچنین پیشبینی سود تلفیقی هر سهم را برای سال مالی 92 را با سرمایه 170میلیارد ریال و با سرمایه 240 میلیارد ریال به مبلغ 633 ریال و در آخرین پیش بینی مبلغ 692 ریال اعلام کرده بود که بر اساس صورتهای مالی سالانه حسابرسی شده سود تلفیقی هر سهم به مبلغ 836 ریال محقق شده است
نمیدونم چرا هر سهمی رو دست روش میذارم فقط ارزون میشه
شلعاب خریدم روی 730 تومن
خودرو روی 270 تومن
خکاوه روی 81 تومن
شبهرن روی 2550 تومن
وخارزم روی 183 تومن
فکر میکردم کف قیمته ، ولی انگار اوضاع بی ریخت تر ازین حرفاست
فارسو رمپنا هم که از قبل داشتم اوضاعشون افتضاست ، روی ایوب کم شد از بس صبر کردم
[CENTER]Winning Is Nothing But Trying To Win Is All Thing[/CENTER]
نوام جان بیشتر نوسانگیری می کنم . بیشتر از یکماه نمی تونم سهمم رو نگه دارم
من يک معامله گر موفق هستم ، زيرا:
1) لبه هاي خود را کاملا بي طرفانه انتخاب ميکنم.
2)قبل از ورود به هر معامله ريسک خود را تعيين ميکنم.
3)يا کاملا اين ريسک را ميپذيرم يا وارد معامله نميشوم.
4)بدون هيچ درنگ يا محافظه کاري بر طبق لبه هاي خود عمل مي کنم.
5)همانقدر از بازار سود ميگيرم که موقعيتش را براي من فراهم کرده .
6)به طور مرتب بر خودم نظارت دارم تا خطا نکنم.
7)کاملا به لزوم رعايت اين اصول براي موفقيت مستمر دربازار باور دارم،در نتيجه هيچ گاه از آنها تخطي نميکنم. (مارک داگلاس)
تا امروز گروه خودرو را بلند مدت می دیدم . اما گفتم منی که با این گروه ماندم بهتر هر از گاهی یه نوسانم بگیرم . چون خوب نوسان میدن. حالا نمی دانم فکر درستی کردم یا نه /:.winksmiley02.:/
نظر