کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام فضولی نباشه 40 درصد تو یک ماه بازدهی داده 120 شده 165 تعدیل با سود نقدی 180 هم تراکم مقاومت را داره البت اگه فردا کله نکنه. برای معامله گر چند روزه ریسکش بالا نیست.
بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس
البته قرار بود این یکشنبه، یکشنبه تاریخ ساز ! از کار در بیاد، اما هیچ جوری تاریخ ساز نشد !
شاید تیم ملی والیبال بتونه سوم بشه امشب و بالاخره این یکشنبه رو تاریخ ساز کنه !!!
همین که بازار صف فروش کامل نشد طبق پیش بینی اساتید معظم بازم جای شکرش باقیه
البته این اساتید که از رو نمیرند
فردا دوباره یه تحلیل آبدوغ خیاری ازشون میبینیم
دوست من مهم نیس که پی به ای سهم چند هس فقط مهم اینه که سهم مورد نظر طرفدار داشته باشه و داخلش پول ورود کنه حالا دیگه میخواد پی به ایش نجومی باشه میخواد پی به ایش 1 باشه....فقط مهم اینه که سهم طرفدار داشته باشه
سلام
امروز به این پست آقای علی زاده فکر می کردم که کاملا در مورد خودرو اشتباه از آب در آمد
و سهام p/e بالا در روند خود p/e اصلاح کرد و افزایش قیمت نداشت
بار دیگر به حق پذیری و قبول حقیقت تاکید می کنم
امروز از پکویر لذت بردم و همچنان با همین یک سهم روزمو شب می کنم
جناب آقاي محلوجي
سلام
شما تحليلاي واقعا خوبي داريد، به جز تحليل تكنيكال، تحليل رواني بازار رو هم بخوبي انجام ميدين و من لذت ميبرم. خواستم ازتون تشكر كنم
درود
تحليل تكنيكال سپرديم به تازه واردهاى بورس كه برخى هم استاد شدن و نقاش !
ما هم سعى ميكنم در فرومهاى بورسى خواننده باشيم و تحليلهاى بيسيك به رايگان قرار بديم چون بيشتر از اين ، اتلاف وقت است براى برخى افراد ...
آخرین ویرایش توسط شاهین محلوجی؛ 2014/07/20, 15:27.
نظر