کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اقا من صبح یه تست میخواستم بکنم فروشنده ها رو یه اردر 90 تایی گذاشتم رو مثبت کامل بعد دیدم فشار فروش زیاد شد حذف کردم،فکرشم نمیکردم امروز اینجوری بشه!!!!/.:blinksmiley.://.:blinksmiley.://.:blinksmiley.:/
خداییش خیلی مرادی جان صبر داری...انقدر تو این سهم بازی های کثیف در آوردن و انداختن به ملت که من نمیدونم از این صف فروش به صف خرید باید خوشحال بشن یا ناراحت
خداییش خیلی مرادی جان صبر داری...انقدر تو این سهم بازی های کثیف در آوردن و انداختن به ملت که من نمیدونم از این صف فروش به صف خرید باید خوشحال بشن یا ناراحت
من همین الان میتونم با ضرر جزئی خارج بشم(البته اگه تا باز شدن حق ها تو همین قیمت بمونه) ولی خداییش خودت بگو با این معاملات امروز باید امروز خارج بشم یا بمونم؟!
مشخص شد که با این گزارش دروغین فقط می خواستند شلعاب رو از دست ملت دربیارند
بیچاره اون هایی که از این گزارش سوری ترسیدند و شلعاب رو تو صف فروش امروز فروختند
مال حروم خوردن نداره رفیق...خدا یه جایی یقه ات رو می گیره با سر می کوبت رو زمین!
من همین الان میتونم با ضرر جزئی خارج بشم(البته اگه تا باز شدن حق ها تو همین قیمت بمونه) ولی خداییش خودت بگو با این معاملات امروز باید امروز خارج بشم یا بمونم؟!
من میگم شرکت تاپی نیست...البته خودت استادی...من جای تو بودم...تک سهم وبشهر می شدم با تمام دارایی...وقتی به وبشهر ایمان داشتی اونو می خریدی
وساپا برنگرده امروز دوباره میره به دیدار 115 ودر شرایط بد زیر110
گردشگری باتوجه به صف سمگا احتمالا تا اخر وقت صف بشه
بیمه دانا125 میتونه هدف اولش باشه از کم ریسکترین هاست
فلوله و ساختمانی ها وبقیه اول صبخ معرفی شد همگی صف شدند
اول وقت ثاباد از صف فروش خریدم.نه به اون موقع که صف فروش بود نه به الان که 8درصد بالاتر نمیفروشند پایانیش بیاد بالا
کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر