اگر امروز پول داشتم بهترین خریدها را میکردم. جو زده نشید و سهامتونو مفت از دست ندید دوستان.
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postخرید سنگین حمل و نقل توکا.......به امید 60-70% تا 4 ماهه دیگه......زیرخاکیم گفتم....سهم الآن 247 داره معامله میشه صف خریدم نداره...
یا حق
من هم امروز خریدم
البته چند روز پیش پایینتر میخواستم بخرم ولی منتظر گزارش بودم.....
البته در این بازار به هیچی نمیشه اعتماد کرد....درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postگزارش خیلی خوبی هم داده
من هم امروز خریدم
البته چند روز پیش پایینتر میخواستم بخرم ولی منتظر گزارش بودم.....
البته در این بازار به هیچی نمیشه اعتماد کرد....
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postبه به بازم هم سنگر شدیم داش وحید....آقا وحید یعنی به منم نمیشه اعتماد کرد....فعلا تو فکر نوسان نباشید...خبراشو در گوشی بهت میگم...
منظورم به بازار بود.
نکته قابل توجه در گزارش شرکت اینه که در 6 ماهه نخست 10,495 میلیون ریال سود داشته در حالی که در مدت مشابه سال قبل از نظر سود عملیاتی زیان داشته
به عبارتی این پوشش سود سهم علاوه بر اینکه از لحاظ مقدار بیشتره از لحاظ کیفیت هم بهتر از سال قبله
پیشبینی کل سالش هم نسبت به سال قبل با افزایش 124 درصدی سود عملیاتی همراه بوده
گزارش 6 ماهه نسبت به 3 ماهه هم پیشرفت بسیار چشمگیری داشته بطوری که در 3ماهه تنها 44ریال پوشش داده بود که الان شده 398 ریال به عبارتی در 3ماهه دوم سال 35 تومان پوشش داده!
منتظر خبرهای درگوشیت هم هستم;)درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
در اصل توسط MASOUD پست شده است View Postآقا میگن کهریزک بازسازی شده .....
آقا این رو من مثال زدم ...
حداقل به عملکرد بورس که میتونیم اعتراض کنیم که ...!!!
یا نه شاید اون رو هم نتوتیم ؟؟؟؟!!!!!!:-& :*:))زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
که با رنگهای بدیع ؛
و دلفریبش ؛
آن را دوست داشتنی ؛
خیال انگیز ؛
و پر شور ساخته است .
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postخرید سنگین حمل و نقل توکا.......به امید 60-70% تا 4 ماهه دیگه......زیرخاکیم گفتم....سهم الآن 247 داره معامله میشه صف خریدم نداره...
یا حقدر اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postمهران جان شما که استاد هممون هستین:x
منظورم به بازار بود.
نکته قابل توجه در گزارش شرکت اینه که در 6 ماهه نخست 10,495 میلیون ریال سود داشته در حالی که در مدت مشابه سال قبل از نظر سود عملیاتی زیان داشته
به عبارتی این پوشش سود سهم علاوه بر اینکه از لحاظ مقدار بیشتره از لحاظ کیفیت هم بهتر از سال قبله
پیشبینی کل سالش هم نسبت به سال قبل با افزایش 124 درصدی سود عملیاتی همراه بوده
گزارش 6 ماهه نسبت به 3 ماهه هم پیشرفت بسیار چشمگیری داشته بطوری که در 3ماهه تنها 44ریال پوشش داده بود که الان شده 398 ریال به عبارتی در 3ماهه دوم سال 35 تومان پوشش داده!
منتظر خبرهای درگوشیت هم هستم;)
از کل سود اعلام شده 50% آن عملیاتی است و بقیه عمدتاً به دلیل 17 میلیارد ریال درآمد حاصل از سرمایه گذاری است که شرکت در 6 ماهه 99% بودجه را پوشش داده است تا جایی که اطلاع دارم طبق مقررات جدید سرفصل درآمد حاصل از سرمایه گذاری در پایان سال مالی در صورتها گنجانده می شود که در مورد حتوکا اطلاع ندارم به چه دلیل این قانون رعایت نشده است. قطعاً بدون در نظر گرفتن این سر فصل پوشش حدود 50% خواهد بود و به گمان من حداکثر بتواند تا پایان سال سود پیش بینی شده را پوشش دهد .
حال پرسش من اینست که شرکت با سود 46 تومان، p/e برابر با 5.4 و قیمت 247 تومان واقعاً جای 60 تا 70 درصد رشد را دارد؟
با سپاس
پانوشت
-----------
سپاس از به کار بردن اصطلاح نوستالژیک "در گوشی"؛ مرا برد به خاطرات دور!هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
-
امروز فقط نگاه کردیم و حرص خوردییم از این صدرا ... >:)
که چطوری گند میزنه به کل بازار ...:)]
آخرشم را هم که اصلا نگاه نکردم...;)زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
که با رنگهای بدیع ؛
و دلفریبش ؛
آن را دوست داشتنی ؛
خیال انگیز ؛
و پر شور ساخته است .
نظر
-
امروز کمی هم فملی در 450 خریدم که البته به عنوان پله اول ولی با این رشد قیمت جهانی مس که امروز حدود 7درصد رشد داشته فردا اگر بازار شدید منفی نباشد مثبت خواهد بود.
با توجه به رشد روز جمعه و امروز قیمت جهانی مس احتمالا کمی افت هم دور از ذهن نیست ولی فملی در قیمت جذابی برای خرید است.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
در اصل توسط فری زبل پست شده است View Postخرید شمواد 1168پایان روندنزولی
خرید فاراک 166نقطه حمایتی سهم
فردااگرصدرازیر 200 معامله بشه با حدود 8-10درصد ضرر رد میکنم اگرنه حمایت بشه نگه میدارمکشتی در ساحل امنتر است ولی برای این کار ساخته نشده است. پائولو کوئلیو
نظر
نظر