کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جناب نوام، 2 تا سوال دارم:
1-وگردش را نگه داریم برا افزایش سرمایه یا همون حوالی175 بدیم بره؟
2-چهارشنبه قول یه مژدگانی شارپ به بعضی بچه ها دادید، ما هم مشمولش میشیم یا نه؟!!!
من یک مبتدی ام! نمودارها فقط برای دریافت نظر دوستان و اساتید می باشد و ملاک ترید خودم هم تا اطلاع ثانوی نیست/.:blinksmiley.:/
من نمیدونم این سازمان بورس بمراتب بدتر از قوم اسرائیله
ببین قیمتهارو چه جوری میکشند پائین تا سهام رو جمع کنند
پس چرا این دولت فخیمه که به فلسطینیان کمک میکنه یه موشک وسط سازمان بورس نمیزنه تا همه رو راحت کنه
کدال+غمهرام و پدرخش: تعدیل مثبت 12 درصدی غمهرام- با پوشش 25% در گزارش سه ماهه تعدیل مثبت جزیی 1.6 درصدی پدرخش
کدال+شبهرن: تعدیل مثبت 4.5 درصدی شبهرن / افزایش سود هر سهم از 4417 ریال به 4616 ریال/ محقق سه ماهه 865 ریال (پوشش 18.7%)
کدال+ولساپا: شرکت رایان سایپا سود هر سهم سال ۹۳ را همراه با تعدیل مثبت ۶ درصدی از ۲۵۰ ریال به ۲۶۴ ریال افزایش داد . گفتنی است این شرکت طی دوره ۳ ماهه مبلغ ۳۰ ریال سود محقق کرده است . ( پوشش ۳ ماهه : ۱۱ درصد )
کدال+برزویه: پتروشیمی برزویه ۸۷۶ میلیارد تومان سود محقق کرده است به ازای هر سهم ۲۹۲ تومان گزارش برزویه بسیار خوب است خبرخوبی برای فارس،صندوق و تاپیکو نیز خواهد بود
کدال+کترام: تعدیل مثبت 26 دردصدی کترام- افزایش سود هر سهم از 168 ریال به 212 ریال- با تحقق 81 ریال در سه ماهه 38 بودجه را پوشش داده است. تعدیل مثبت به دلیل فروش سه دستگاه آپارتمان بوده است.
جناب نوام، 2 تا سوال دارم:
1-وگردش را نگه داریم برا افزایش سرمایه یا همون حوالی175 بدیم بره؟
2-چهارشنبه قول یه مژدگانی شارپ به بعضی بچه ها دادید، ما هم مشمولش میشیم یا نه؟!!!
نظر