کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
چرا سازمان بورس سهمي مثله شتولي را که به علت ابهام در گزارشات بالغ بر 2 سال است مسدود کرده (90/8/29) ، بدون هيچ رفع ابهامي باز ميکند و يک ماه در بالاترين سطح معامله ميشود و مجددا سهم را به همان بهانه ابهام در گزارشات مسدود کرده و صحبت انتقال به بازار پايه و توافقي ميکند؟
همين باز کردن کوتاه مدت با توجه به اينکه ابهامات رفع نشده خلاف مقررات بوده و خودش چندين سوال و شک و شبهه بوجود مي آورد که چه کساني از اين معاملات در مدت کم منفعت برده اند؟
مسول مستقيم اين نقض مقررات و نابود کردن سرمايه سهامداران شخص صالح آبادي به عنوان رييس سازمان مي باشد و بدانيد عملکرد مسولين سازمان در مورد اين دو سهم شديدا زير سوال رفته است و قابل پيگيري از طريق ديوان عدالت اداري و ارگانهاي اطلاعاتي و قضايي مي باشد.
متاسفانه مسولين سازمان به فکر نابود شدن سرمايه سهامداران نيستند و بايد بداند اينگونه رفتارهاي مافيايي صالح آبادي روزي برملا خواهد شد.
چرا سازمان زمينه معامله را براي اين شرکت فراهم کرد تا سرمايه سهامداران حقيقي را اينگونه به خطر بياندازد؟متاسفانه سازمان هيچگونه تعهدي براي حفاظت از سرمايه هاي مردم ندارد.اين مشکل ممکن است دو روز ديگه براي ديگر سهمها رخ دهد. جواب سهامداراني را که با توجه به اعتمادي که به شرکتهاي مجاز در بورس سهم خريد فروش ميکنند را کدام مسول ميخواهد بدهد؟
چرا سازمان براي احياي حقوق سهامداران هيچ اقدامي نميکند و جلوي بيژن اسماعيلي که بر همگان واضح شده از فاسدين و اختلاص کنندگان اقتصادي مي باشد را نميگيرد؟ به چه دليل مسولين سازمان با تمام فعاليتهاي اين مفسد اقتصادي (اسماعيلي ) همسو و همجهت حرکت ميکند؟ جاي سوال است مگر افرادي در سازمان هستند که از اين فعل و انفعالات سود ميبرند؟
از تمام سايتهاي اقتصادي ،تحليلي بورسي و خبري (بتاسهم،بورس نیوز،دنیای اقتصاد،پرشین تحلیل،بورس24و....)عاجزانه تقاضا داريم پيگير حق ضايع شده سهامداران اين دو سهم باشند.
تلفن رایگان 111 تماس با نهاد ریاست جمهوری میباشد--- تلفن سازمان بورس به شماره تماس 88679640 الی5 و 88679541- روزانه چند بار تماس گرفته شود
دوستان کمي وقت بگذاريد و براي نجات سرمايتان تلاش کنيد
به ارگانهاي فوق نامه نگاري کنيد و از تخلف رييس سازمان و البته مفسد اقتصادي بيژن اسماعيلي پرده برداري کنيد. تنها راهي که سازمان ميتونه انجام بده مجددا اجازه دهد شرکت در بازار معاملاتش انجام شرکت و بر اساس قانون عرضه و تقاضا قيمت بخورد مثله همه جاي دنيا ، که اگر اسماعيلي قصد خريد سهام را از سهامداران دارد طوري نشود بصورت توافقي و مفتي سهم را از دست سهامدار حقيقي بيچاره خارج کند. همگام از سازمان در مورد اين سهم توقع همکاري دارند. بزودي داستان اين شرکت و بلايي که مسولين سازمان به همراه رييس شرکت بر سر سهامداران آوردند همه جا ميپيچد
امروز داشتم میومدم سرکار دیدم اکثر پارکومترهای تو خیابون خالیه
این نشون میده روز خلوتی رو خواهیم داشت
خیلی ها هم به مسافرت رفته و این چند روز تعطیلات رو خوش خواهند گذراند
ضمن قبولی طاعات برای همه آرزوی سلامت و بهروزی رو دارم
تو بورس هم یه معرفتی نشون بدند و حسابی سبزش کند
با درود به همه دوستان
تکمبا
مزید استحضار شرکت اعلام نموده است که در نظر دارد در سال 93 به پیشنهاد هییت مدیره از محل تجدید ارزیابی دارایی ها اقدام به افزایش سرمایه نماید.(مقدار افزایش سرمایه 251 درصد)
قیمت تءوریک بعد از افزایش سرمایه:52=186/351
تحلیل+پارسان: پارسان از محل تعدیل سود شبریز و شراز می تواند 200 میلیارد تومان سود سرمایه گذاری خود را افزایش دهد و با یک رشد تقریبا 7% سود هر سهم خود را به 1800 ریال افزایش دهد.
تحلیل+پارسان: با گزارش مناسب شبریز و شراز که با به ترتیب با تعدیل مثبت 34 و 18 درصدی در عملکرد 12 ماهه مواجه شدند و با توجه به مالکیت 50 درصدی گسترش نفت و گاز پارسیان در این دو نماد می تواند در افزایش سود هر سهم پارسان تاثیر مثبتی داشته باشد. دیروز هم از قول مدیر عامل پارسان اعلام شده بود از محل کاهش سود شپدیس تعدیل منفی نخواهیم داشت.
کدال+ثاخت: شرکت بین المللی توسعه ساختمان با کاهش 16 درصدی در عملکرد 9 ماهه -سود 409 ریال به 345 ریال کاهش داده است.پوشش 17 درصدی -تعدیل منفی به دلیل کاهش درآمد سرمایه گذاری ها
قائم مقام شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی گفت:
فرمول قیمتگذاری برای فرآوردههای نفتی براساس فرمول جدید که قرار بود به سال گذشته نیز تسری یابد، از دستور کار کنار گذاشته شد. فارس
شما پیدا کنید شبندر و شاوان و شتران و شبریز و شراز و شپنا را ...................
خوب گویا گول خوردیم .......
تیتر خبر با خود خبر فرق داره و مفهوم دیگه ای رو میرسونه .....
اما خود خبر به نقل از دنیای اقتصاد :
گروه بورس: قائم مقام شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی گفت: فرمول قیمتگذاری برای فرآوردههای نفتی براساس فرمول جدید که قرار بود به سال گذشته نیز تسری یابد، از دستور کار کنار گذاشته شد.
شاهرخ خسروانی در گفتوگو با خبرگزاری فارس اظهار کرد: ابلاغ بحث محاسبه قیمت خرید فرآوردههای نفتی بر اساس کیفیت آنها مربوط به سال 93 است و قرار بود به سال 92 نیز تسری پیدا کند که طبق مصوبه هیات دولت قرار شد این تسری انجام نشود و تنها در سال 93 عملیاتی شود. وی افزود: وزارت نفت بر اساس دستورالعملها تصمیم گرفته بود محاسبات کیفیسازی را به سال 92 تسری دهد؛ اما با توجه به تصمیم هیات دولت قرار شد محاسبه قیمت فرآورده براساس کیفیت تنها در سال 93 عملیاتی شود. به گزارش «دنیای اقتصاد»، رفع برخی موانع بر سر برگزاری مجامع شرکتهای این گروه با گذشت تقریبا 4 ماه از سال، بالاخره موجب شد تا هیات دولت در نهایت فرمول قیمتگذاری محصولات پالایشگاهی براساس کیفیت را از سال جاری جایگزین فرمول سال 92 کند. براساس اخبار رسیده پالایشگاهیها بهدلیل اختلاف بر سر قیمتگذاری همچنان نتوانستهاند صورتهای مالی خود را ارائه دهند تا در نهایت در نشستی بین رئیس سازمان بورس و وزیر نفت، مقرر شد این اختلافات به منظور بازگشایی راهی برای برگزاری مجامع کنار گذاشته شوند. براساس قانون باید نرخ نفت خام و میعانات گازی 5 درصد زیر نرخ فوب خلیجفارس به پالایشیها داده و محصولات آنها نیز به نرخ فوب از آنها خریداری شود که در عمل به جای نرخ 103 دلاری نفت خام، فاکتور 110 دلاری برای آنها تنظیم شده است و گفته شده به بهانه افت کیفیت، نرخ خرید از آنها نیز کمتر از فوب خلیجفارس است.
پالایشیها از این رهگذر فشار زیادی را از سوی وزارت نفت تحمل کردهاند؛ هرچند برخی مزایا نیز ایجاد شده، بهطور مثال پالایشگاه تهران از این رهگذر EPS 7900 تومانی داده است. در این راستا قائممقام پالایش و پخش گفت: وزارت نفت بر اساس دستورالعملها تصمیم گرفته بود محاسبات کیفیسازی را به سال 92 تسری دهد؛ اما با توجه به تصمیم هیات دولت قرار شد محاسبه قیمت فرآورده براساس کیفیت تنها در سال 93 عملیاتی شود.
قائممقام شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ادامه داد: درباره اعداد و ارقام مالی اطلاع دقیقی نداریم و مسوولیت مالی این مصوبه برعهده امور مالی شرکت ملی نفت است. وی اضافه کرد: مسوولیت پالایش و پخش اعمال یک فرمول براساس کیفیت محصولات تولیدی بوده است.
وی تاکید کرد: پالایش و پخش در این باره راسا عمل نکرده و بسیاری از مسائل مالی برعهده امور بینالملل شرکت ملی نفت است؛ چراکه آنها از قیمت یادشده فرآوردههای نفتی خبر دارند.
خسروانی گفت: ما متولی توزیع و تولید فرآوردههای نفتی هستیم؛ اما این مساله مجموعا در یک کمیته در وزارت نفت شامل معاونت هیدروکربوری وزارت نفت، امور بینالملل شرکت ملی نفت و پالایش و پخش تعیین تکلیف شده است.
وی تاکید کرد: امسال براساس دستور وزیر محاسبه قیمت فرآوردههای پالایشگاهها براساس کیفیت آنها انجام میشود.
قائممقام پالایش و پخش ادامه داد: این الگو برای 5 فرآورده اصلی و سوخت هوایی تنظیم شده است و فرآوردههای ویژه تولیدی پالایشگاهها را که در بورس کالا و بورس انرژی مبادله میشوند، دربرنمیگیرد.
وی افزود: تکلیف کیفیسازی در رابطه با بنزین فاکتورهایی چون عدد اکتان، گوگرد، بنزن و آروماتیک را در بر میگیرد و در رابطه با گازوئیل نیز تنها گوگرد در قیمت پرداختی به پالایشگاهها عامل تاثیرگذار است.
قائم مقام شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی گفت:
فرمول قیمتگذاری برای فرآوردههای نفتی براساس فرمول جدید که قرار بود به سال گذشته نیز تسری یابد، از دستور کار کنار گذاشته شد. فارس
شما پیدا کنید شبندر و شاوان و شتران و شبریز و شراز و شپنا را ...................
اینها که پیدا هستند، باید پیدا کنیم کسانی را که با دروغ و با برنامه قبلی بازار رو اینجوری منحرف کردند از سهام سود ده و اطلاعات رو به بهانه فرمول و این چیزها به بازار ارایه نکردند و بعد از اینکه حجم زیادی از پول بازار را به طرف سهام زیانده کشوندن حالا اومدن و میگن فرمول چیزی نبود و .....
با شعار شفافیت اقتصادی اومدند همه چیز رو به ابهام کشوندن و نقشه خودشون رو پیاده کردن
نظر