کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خودرو نباید دیروز منفی میخورد و در حال حاظر هم واسش مهمه بالای 265 دوباره تثبیت شه...
290 هم مقاومت مهمی داره،با اخبار و حواشی هم که اطراف این سهم و... هست بخاد بیاد پایین تا 225 رو میتونه ببینه...
در مجموع به نظرم سهم های بهتر از ایران خودرو هست در بازار :)
دوستان این سایت مفید توکامپیوتر ما قفل شده وباز نمیشه کنار آدرسشم یه علامت قفل هست کسی میدونه باید چی کار کرد؟
https://www.mofidonline.com از این آدرس استفاده کنید یا مرورگرتون رو عوض کنید یا اگر صفحه در حال load موند stop مرورگر رو بزنید بعد که صفحه نصفه اومد ارسال سفارش رو بزنید درست میشه
سلام بر همه دوستان عزیز وگرامی انشاا... که حات همگی خوب وخوش باشه .(امروز بر خلاف یکشنبه های دیگه سیاه ونحس نیست وبازار روال عادی داره انشاا... که مثبت بشه)
در اصل توسط omid_erfanimanesh پست شده است
View Post
خودرو نباید دیروز منفی میخورد و در حال حاظر هم واسش مهمه بالای 265 دوباره تثبیت شه...
290 هم مقاومت مهمی داره،با اخبار و حواشی هم که اطراف این سهم و... هست بخاد بیاد پایین تا 225 رو میتونه ببینه...
در مجموع به نظرم سهم های بهتر از ایران خودرو هست در بازار :)
برای خودرو 250 مهمه نه 265 ;)
من که تو چارتش مشکلی نمی بینم
اتفاقا برعکس شما من نظرم روی فرصت خرید بودن سهمه
من دیروز تو دفترچه یادداشتم نوشتم 254 خیلی خوبه برای خرید که دقیقا از 254 برگشت...
نظر