کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
برای خودرو 250 مهمه نه 265 ;)
من که تو چارتش مشکلی نمی بینم
اتفاقا برعکس شما من نظرم روی فرصت خرید بودن سهمه
من دیروز تو دفترچه یادداشتم نوشتم 254 خیلی خوبه برای خرید که دقیقا از 254 برگشت...
بله،درست در 254 حمایتی داشت که امروز هم واکنش نشون داد...
ولی برای صعود نبیاد دیروز از 265 پایین تر میومد...
فکر کنم تصویر زیر بهتر منظومو نشان میدهد:
این که صف خرید بشه یا نه یه بحثه...
ولی مهم تر از اون اینه که شما هنوز اصول اولیه بازار رو نمی دونید>>> ((تو بازار های مالی همه چیز ممکنه))
شماا كه خيلي ميدونيد والا پيشنهاداتون همه باعث ضرر ديگرانه من از روي معاملاتش حدس ميزنم كه صف خريد نميشه همينطور كه شما از معاملاتش حدس زديد كه صف خريد ميشه وگرنه تو دنيا همه چيز ممكنه نه صرفا تو بازارهاي مالي
حالا تا ساعت:12:30 معلوم ميشه من بشتر ميدونم يا شما
سپاس دوست عزیز...
دوست دیگرمون از نمودار صحبت کردند،بنده هم فقط جهت بهتر نشون دادن منظورم از نمودار استفاده کردم :)
به نظر من متاسفانه تو این تاپیک فقط به "امروز چه کردید؟" توجه میشه و "چرا؟" ش عنوان نمیشه...
اگر همه ی دوستان از نمودار و بحث های منطقی استفاده کنند به نظرم هم همفکری بهتری میشه و هم دوستان خودشون با تحلیل ها قضاوت میکنند...
این که صف خرید بشه یا نه یه بحثه...
ولی مهم تر از اون اینه که شما هنوز اصول اولیه بازار رو نمی دونید>>> ((تو بازار های مالی همه چیز ممکنه))
خودروییها رفته رفته منفی تر میشند اما توبازار ما هیچ چیز غیر ممکن نیست.
یه چیزهایی تو این بازار اتفاق می افته که نظیرشوتو بورس افغانستان هم نمی تونی ببینی این که چیزی نیست.....
در روزگاری که “سلام” و “خداحافظ” فرقی با هم ندارند نه ماندن کسی حادثه ست نه رفتنِ کسی فاجعه !
کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
در اصل توسط omid_erfanimanesh پست شده است
View Post
سپاس دوست عزیز...
دوست دیگرمون از نمودار صحبت کردند،بنده هم فقط جهت بهتر نشون دادن منظورم از نمودار استفاده کردم :)
به نظر من متاسفانه تو این تاپیک فقط به "امروز چه کردید؟" توجه میشه و "چرا؟" ش عنوان نمیشه...
اگر همه ی دوستان از نمودار و بحث های منطقی استفاده کنند به نظرم هم همفکری بهتری میشه و هم دوستان خودشون با تحلیل ها قضاوت میکنند...
چارت گروه خودرویی روی حمایت 61.8 فیبو و sto آماده سیگنال خرید
ایران خودرو روی حمایت 61.8 فیبو و حمایت قدرتمند صاف شدگی کف ابر کومو و حمایت کف و سقفی که چند بار باعث برگشت قیمت شده و sto آماده صدور سیگنال خرید
ضمنا فکر کنم چارت شما تعدیل نشده ست چون چارت من که روی ره آورد تعدیل شده ست با چارت شما فرق داره
به نظر من تا زیر 250 نره مشکلی نداره
سلام
وخارزم ارزنده است اما حقوقی عرضه کننده شدید و شناوری بالا و عده زیادی که در ضرر هستند
یکی از دوستان هم از اصلاح تا حدود 120 گفته بود
خدا کنه بشه 120 من تک سهم خارزم میشم. :D
کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر