کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بازار از کمبود نقدینگی خیلی رنج میبره
هر دو_سه روز یه گروه رو حمایت میکنند(شاخص سازی)بلکه خریدار ها بیان روش ولی نقدینگی دست جماعت سهامدار خیلی کمه
بیمه ای ها هم چند روز به شاخص سازی کمک کردند امروز نوبتشون تمام شد
ولو ان اهل القری امنوا واتقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الارض
هر دو_سه روز یه گروه رو حمایت میکنند(شاخص سازی)بلکه خریدار ها بیان روش ولی نقدینگی دست جماعت سهامدار خیلی کمه
یکی از بدبختی های بازار ما نوسان گیری شده...نوسانگیرا همه حجوم میارن به یک گروه اونو به شدت می برن بالا بعد مثل یک زباله و آشغال پرتش می کنند بیرون
مثل وبشهر...مثل وتوشه
من تصمیم دارم با تعدیل مثبت سود کنم وگرنه بازار نمیتونه سهاممو بکشه بالا
سخنگوی دولت درباره بسته اقتصادی دولت و برنامه های آتی دولت با مردم سخن گفت:
نوبخت با بیان اینكه دولت سال 93 را با تزریق اعتبار در طرح های عمرانی آغاز کرده است، افزود: تا امروز از مبلغ 41 هزار میلیارد تومان اختصاص یافته در سال 93، مبلغ دو هزار میلیارد تومان پرداخت شده و قرار است هفت هزار میلیارد تومان دیگر نیز ظرف امروز و فردا پرداخت شود . وی با بیان اینكه در جلسه روز سه شنبه این هفته هیات دولت مجوز واگذاری سه هزار میلیارد تومان اوراق مشاركت نیز صادر شد، خاطرنشان کرد: بنابراین، دولت تا هفته آینده در مجموع مبلغ 12 هزار میلیارد تومان بابت اجرای طرح های عمرانی به پیمانكاران پرداخت خواهد کرد.
در گروه تجهیزاتی امروز مپنا با اقبال خوبی همراه شد . بیمه البرز از خریداران مهم این نماد بود. با توجه به صحبت هایی که وزیر اقتصاد و دكتر نوبخت از بازپرداخت بدهی های دولت به پیمانكاران زدند جو مثبتی در نمادهای این گروه به راه افتاده است.
الان دیگه شده شاخص بازی فقط با شاخص بازی می کنن!
اگه بخوان به راحتی می تونن از 75000 عبورش بدن و ببرن تا هر جا که اراده کنن!
(*) همين الآن كمك كنيد. @};-@};- http://www.sosapoverty.org/payment.aspx&[]
نظر