کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در حدود 20درصد از كل سهام باقي مانده كه تقريبا با سرمايه اوليه در سال 92 برابر است همين سرمايه را حفظ ميكنم اما بدانيد كه بورس ايران ديگر جاي سرمايه گذاري براي حقيقي ها نيست و دائما متضرر خواهند شد مگر حقيقي هاي بزرگي مثل من بتوانند در اين بازار نوساني نزولي سود كنند
ضمنا مطالبي كه بنده در چند تاپيك نوشتم حقيقتي هست كه نمي توان انكار كرد و حاصل تحقيق بيش از 20 تريدر بزرگ مي باشد.
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
در حدود 20درصد از كل سهام باقي مانده كه تقريبا با سرمايه اوليه در سال 92 برابر است همين سرمايه را حفظ ميكنم اما بدانيد كه بورس ايران ديگر جاي سرمايه گذاري براي حقيقي ها نيست و دائما متضرر خواهند شد مگر حقيقي هاي بزرگي مثل من بتوانند در اين بازار نوساني نزولي سود كنند
ضمنا مطالبي كه بنده در چند تاپيك نوشتم حقيقتي هست كه نمي توان انكار كرد و حاصل تحقيق بيش از 20 تريدر بزرگ مي باشد.
امروز بازار تعطیل بودا!!!!!!
چی فروختی؟/:.ph34r-smiley.:/
عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/
با درود
دوستان در مورد دوست عزیز نوام ، عرض کنم ؛ ترجمه کتابی در رابطه با تکنیکال ، حسابی مشغولش کرده ، البته قصد داره همزمان با ترجمه کتاب ، تجربیات خودش رو هم احتمالا تو بخش پایانی اضافه کنه .
خیلی با وسواس داره کارشو جلو ببره .
البته ، از فروم هم یک مقداری دلسرد شده.
ولی امیدوارم گاه گاه سر بزنه
ارادتمند آرمین فروهر
ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند
سلام وخسته نباشید.سبد سهام من شامل اخابر(خرید355)/بمپنا /رانفور(خرید 965)/فارس/شاراک/وبانک است
میخواستم بدونم صلاح میدونید تعدادی از سهمامو تبدیل به وبیمه /دانا/شاملا/قوامین کنم یانه؟کدوم سهما و به چی؟
خیلی متشکرم
سلام وخسته نباشید.سبد سهام من شامل اخابر(خرید355)/بمپنا /رانفور(خرید 965)/فارس/شاراک/وبانک است
میخواستم بدونم صلاح میدونید تعدادی از سهمامو تبدیل به وبیمه /دانا/شاملا/قوامین کنم یانه؟کدوم سهما و به چی؟
خیلی متشکرم
باسلام
با اجازه از بزرگان
من جای شما باشم
اخابر و رانفور باشه
بمپنا و وبانک وتبدیل به شاراک یا شخاک یا جم میکنم
از سهام های بعدی وبیمه رو انتخاب میکنم اونم نه تو این قیمت120 تا130 برگشت بر میدارم تا 180 باهاش میمونم ومیام بیرون ،اونم بلند مدت
نظر من شاید برای دیگران محترم نباشه(تا توافق نشه بازار همینطوریه وجونی نداره حتی اگر سهمی تعدیل200 درصدی بده نمیزارن رشد کنه(برای جلوگیری از رشد نقدینگی کاذب وایجاد تورم))سیاست این دولت هست
ببخشید فضولی کردم
سالم وشاد وپرسود باشید
نظر