در اصل توسط farhad_p پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
[B][COLOR="#B22222"]هنگام مرگ ، مردمان مى پرسند از ثروت چه باقى گذاشته ؟ فرشتگان مى پرسند از عمل نيك چه پيش فرستاده ؟ رسول اکرم (ص)[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#0000CD"]هرگز مردی ولو بسيار نادان را نديدم که از وی چيزی نتوانسته ام بياموزم. [/COLOR][/B] [COLOR="#0000CD"]گالیله[/COLOR]
-
-
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postکارگذارت بهت تخفیف میده یاسین جان؟
تو خرید و فروش 1 درصد ازتون میگیره؟[B][COLOR="#B22222"]هنگام مرگ ، مردمان مى پرسند از ثروت چه باقى گذاشته ؟ فرشتگان مى پرسند از عمل نيك چه پيش فرستاده ؟ رسول اکرم (ص)[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#0000CD"]هرگز مردی ولو بسيار نادان را نديدم که از وی چيزی نتوانسته ام بياموزم. [/COLOR][/B] [COLOR="#0000CD"]گالیله[/COLOR]
نظر
-
-
سیمان غرب خریدم از لحاظ تکنیکال حمایت 240 دارد که به خاطر شرایط بنیادی نمیرسد و از 245 پایینتر نیامد(خریداران زودتر برای پیشدستی میایند) پوشش 6 ماهه 38.1 یعنی 70 در صد و سود 51.8 تومان 50 در صدفروش صادراتی به دلار1060 تومان و جایگاه مناسب از نظر صادرات الان بخواهد تعدیل دهد حداقل 64 تومان حالا اگر نکته منفی دارد جز اینکه سیمانی است و بازارنظر ندارد(چون ذایقه بازار عوض بدل میشود)بگویید:-/
نظر
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postبابی عجب خریدی کردی.!
من تو این 25 دقیقه حسابی تو استرس بودم.
انشالله که بتونه مقاومت امروز را با سربلندی پشت سر بزاره.
یه عدد رند 350 تومانی سد راهشه، بعد از اون تا 400 تخته گاز میره.
بينم مي تونه بره برا 350 الي 400
ولي خدايي حمايت خوبي مي کنن از اين سهم ، امروز 1.8 ميليون معامله شده ، ديروز فکر کنم 3 ميليون خورده اي ، اگه گزارش خوبي بده حتما بيشتر از اين قيمت ها ميرزه
نظر
-
نظر
-
خريد سمگا
فعلاً صف ندارد .[B][CENTER][COLOR="#0000CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]
نظر
نظر