امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟
در اصل توسط iTrader پست شده است View Postممنون از شما
میشه لطفا تحلیلتون رو بزارید و اشتباه تحلیل بنده رو هم بفرمایید
فایل پیوستتون باز نمیشه
بهرحال درست و غلط بودن تحلیل می تونه خیلی ها رو وارد سود یا زیان بکنه
فایل های ضمیمه شده
نظر
-
در اصل توسط homework پست شده است View Postفروش باقی مانده خمحرکهدر اصل توسط homework پست شده است View Postفروش خکاوه 71 تومانی برا نوساندر اصل توسط Trader7 پست شده است View Postخکاوه امروز کف قیمتش 73.1 بوده اون وقت شما 71 فروختی :.thumbsupsmileyanim
درود برشما تو کف ها باید فروخت تو سقف ها خرید /:.yead.:/
.......................
توصیه به خرید شلعاب با مسئولیت خودتوندنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو
نظر
-
دو تا پیشبینیم غلط شد.
نه فباهنر مثبت شد (به سرعت داره منفی میشه)
و نه به خبهمن امیدی مونده. اگه حقوقی نتونه جمعش کنه هیچکی نمیتونه.
این جمله رو مدام فراموش میکنم که نباید با روند جنگید.I entered the bearish market and survived
نظر
-
در اصل توسط abnus پست شده است View Postشما میدونید درد توریل چیه .؟
یکی افزایش سرمایه بین 300-400 درصد بود و یکی افزایش درآمد خوب از محل قراردادهای جدید
افزایش سرمایه کم کم باید سر و کلش پیدا بشه ولی خب از ما بهترون میدونن منو شما باید خودمونو به تقدیر بسپریم
افزایش درآمدم که من خیلی صورتهای مالی را پیگیری نمیکنم، ولی پی به ایش که چیزی نشون نمیده ولی بگم که حرف این بود که از تیر قراردادهای جدید اعمال میشهمن یک مبتدی ام! نمودارها فقط برای دریافت نظر دوستان و اساتید می باشد و ملاک ترید خودم هم تا اطلاع ثانوی نیست/.:blinksmiley.:/
نظر
-
در اصل توسط buodan پست شده است View Post
اگر همین خط پایین کانال خودت رو دقیق تر و البته نازکتر بکشی می رسی به همون 71000 که بنده در تحلیلم برای قدم اول نزول بازار عرض کردم ( یکبار دیگر با مقیاس بزرگتر و خط باریکتر رسم کنید)
اما این در صورتی است که موج 5 نزولی ترانکیت بشه در غیر این صورت هدف بعدی در 64000 رو نشونه خواهد رفت.
نظر
-
در اصل توسط tvihn پست شده است View Postجناب محلوجی ختراک با توجه به معاملات امروز نظرتون چیه؟
در اصل توسط abnus پست شده است View Postشما میدونید درد توریل چیه .؟جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
-
در اصل توسط iTrader پست شده است View Postبرادر بزرگوار:
اگر همین خط پایین کانال خودت رو دقیق تر و البته نازکتر بکشی می رسی به همون 71000 که بنده در تحلیلم برای قدم اول نزول بازار عرض کردم ( یکبار دیگر با مقیاس بزرگتر و خط باریکتر رسم کنید)
اما این در صورتی است که موج 5 نزولی ترانکیت بشه در غیر این صورت هدف بعدی در 64000 رو نشونه خواهد رفت.
نظر
-
به جزء وتوکا و حتوکا و چند بانک در حد 100 هزار سهم تقریبا تک سهم در وخارزم شدمآنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
نظر
نظر