کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
همچنان به دلايل گذشته فروش گروه خودرويي-سيماني-پتروشيمي-دارويي-...
منتظر شاخص 60000واحدي هستم
به زودي بورس تهران با افت شديد 3000واحدي در يك روز مواجه خواهد شد
دلايل:اگر كمي به اخبار گوش دهيد ويه كم باهوش باشيد خواهيد فهميد قبلا اشاره كرده ام
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
پ.ن: از بازار پنیک هفته های اخر شهریور لذت ببرید و با خیال راحت سهم های قوی و بنیادی رو از فروشندگان هراسون خرید کنید
خرید حخزر،
شاید بشه کمی پایینترم گرفت ولی برا سهمی که شناوریش پایینه نباید ریسک کرد
فعلا صنعت حمل نقل شدیدا مستعد رشده
بعیده تو بورس بشه براش جایگذینی پیدا کرد
تا حدی که من خبر دارم هر کشتی که وارد سیستم حمل و نقل تو ایران میشه تو کمتر از یکسال سرمایش رو برمیگردونه و چنین سودی بی نظیره
البته در روزهای اینده درصورتی که نقدینگی باشه بازم اضافه میکنم /:.rolleyessmileyani
به نام خالق
سلام امروز افرا خریدم به امید خدا
احتمالا در تایم فرم دیلی انتهای موج4 وابتدای وشروع موج5 است..................
دلیل خرید :نمودار زیر موج شماری را مشخص کردم وهمچنین خط سبز بررنگ هم بنظر یک حمایت محکم میاد........ به امید خدا------------ خط بالای چنگال قرمز هم در تایم ویکلی یک حمایت بنظر میرسد .تا ببینم چه میشود
خوب مثله اینکه از لاستیکی ها خارج شدید آقای بهرامی. خدا قوت.
خرید پکرمان :9021
خرید پتایر: منفی 4
در حال خرید اینها که بودم گفتم یا باهاشون رستگار میشیم یا میریم به قعر جهنم!
حقیقت صبح پتایر ح رو بدون سود...چون یک مقدار بالا خرید داشتم
پتایر رو با 30 تومن هر سهم روی 465 فروختم...اول صبح یکی بود همین طور وحشیانه می فروختا...من بودم :D
به نام هستی بخش یگانه . سلام وصبح بخیر به همه شما دوستان عزیز . امیدوارم که امروز روز خوب وپر برکتی برای همه عزیزان باشه موفق باشید.
سلام
متاسفانه گاردی که تو معاملات امروز سبد خودم میبینم، اصلا خوب نیست
این چند روز خیلی بی سرو صدا ضرر من یکی شاید به اندازه همون روزای کابوس وار انتهای دی سال پیش شد
خدا به خیر بگذراند!
من یک مبتدی ام! نمودارها فقط برای دریافت نظر دوستان و اساتید می باشد و ملاک ترید خودم هم تا اطلاع ثانوی نیست/.:blinksmiley.:/
نظر