کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام مثل اینکه همه واقعا از این بازار خسته ان وکسی حال این رو نداره که مطلب بنویسه امیدوارم دوستان در هرکجا که هستن خوب سلامت باشن انشاا... که بازار هم برمیگرده و همه از این کرختی درمیاییم .
با این عملکرد دولت تدبیر ! کسی حرفی برای گفتن نداره !
اونهایی که سالهای قبل هیاهو میکردن که اقتصاد کشور نابود شده! الان دارن نابودی رو به چشم خودشون میبینن، اما سکوت کردن !
دستکاری در بازارها به اوج خودش رسیده ! بازارها یکی پس از دیگری از مردم و فعالان خالی میشن و نابود میشن !
اگر یک هزارم این بلایی که دولت تدبیر ! سر بورس آورد، در دولت قبل اتفاق افتاده بود، بلافاصله هزاران تهمت و افترا و توهین در همه سایتها و روزنامه ها راه مینداختن که این کار جریان انحرافی هست و دستور خود احمدی نژاد بوده و ..... حالا همه با چشم خودشون دیدن و با گوش خودشون شنیدن که دولت چطوری سر ملت در بازار کلاه گذاشت اما ....
پارسال که انتقاد میکردیم برخی دوستان میگفتن : "با روند همراه شو" ! آیا حالا آن دوستان حاضرند با این روند همراه بشن؟
مراقب سمگا باشید قرار نیست تا ابد قیمت سیخکی بالا بره بهتره از امروز تا قبل از اصلاح قیمتی پله کانی خارج شد.فروش در اوج قیمت و خرید در کف آن دامی است که خیلیها با چنین تصوری به دام میافتند.
باور کنید آرامش داشتن بهترین نعمت الهی است که برای هرکسی یه جوری حاصل میشه.
آرامش ناشی از عشق، سلامتی، کار، امنیت مالی و .....
ما برای تریدی که می کنیم برنامه داریم پس نباید آرامش خودمون رو بهم بزنیم.
شاخص کل یا از منطقه مشخص شده در شکل پایین تر میاد و ما کلا از بازار خارج میشیم و یا تا منطقه 2 برمیگرده و سقف قبلی رو می زنه و علامت برگشت روند نزولی کلی بازار صادر میشه.
نگران نباشید، اگر اومدید توی بازار باید بازاری هم فکر کنید. ( بازار بالا و پایین داره اما برآیند کلی همیشه مثبته)
با این عملکرد دولت تدبیر ! کسی حرفی برای گفتن نداره !
اونهایی که سالهای قبل هیاهو میکردن که اقتصاد کشور نابود شده! الان دارن نابودی رو به چشم خودشون میبینن، اما سکوت کردن !
دستکاری در بازارها به اوج خودش رسیده ! بازارها یکی پس از دیگری از مردم و فعالان خالی میشن و نابود میشن !
اگر یک هزارم این بلایی که دولت تدبیر ! سر بورس آورد، در دولت قبل اتفاق افتاده بود، بلافاصله هزاران تهمت و افترا و توهین در همه سایتها و روزنامه ها راه مینداختن که این کار جریان انحرافی هست و دستور خود احمدی نژاد بوده و ..... حالا همه با چشم خودشون دیدن و با گوش خودشون شنیدن که دولت چطوری سر ملت در بازار کلاه گذاشت اما ....
پارسال که انتقاد میکردیم برخی دوستان میگفتن : "با روند همراه شو" ! آیا حالا آن دوستان حاضرند با این روند همراه بشن؟
این دوستان مغلطه کار دو تا نیت و ذهنیت دارند :
1. خرابی الان اقتصاد نتیجه کار محمود است!
2. بچه ننه ها غر می زنند و چشمتون کور باید خروج می کردید!
این سومی که جزء اون دوتا نیست و ان اینکه من محمودی هستم واصلا نباید نوشته های من خونده شود.(یعنی کاملا صفر ویک !)
دوست عزیز با توجه به اینکه بیشتر نوشته های شما درست است
اگر تعصب ندارید از محمود هم انتقاد کنید!
وگرنه من خودم را مبرا می کنم . . .
سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر