امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مریم1
    عضو عادی
    • Jun 2014
    • 131

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط PETROLEUM پست شده است View Post
    خریدهای من روی "غبشهر" : الان همه ازش مایوس شده اند : پس نتیجه می گیریم ... ؟
    غبشهر ،سهم اما و اگر داری هستش ،بدون رانت خریدش تو این بازار پرریسکه...سهمیه که سال گذشته 1 ماه قبل مجمع بسته شد و فرصت خروج ندادن ....
    بنظرم غاذر و غشصفا ...تو این گروه بهتر باشن برا خرید

نظر

• شبندر
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 3598

در اصل توسط PETROLEUM پست شده است View Post
      این "شبندر" کپی برابر اصل کاربر "دامپزشک" هست !! نوشته هاش ، همه چیزش !
      چیزی که مطمئنم ، اینه که علیرغم این نوشته هاش ، بنظرم رابطه نزدیکی با مسئولین فرومها داره (بخصوص سایت همسایه) : چون هر فرد دیگه ای بود ، احتمالا" مسدود شده بود یا پستهاش حذف میشد
      شرط ببندیم این همون "دامپزشک" هست ؟ یا نه ؟
      البته وجود این جور کاربران هم برای خنده و تنوع خوب هست !!!
      نقدینگی دوهزارمیلیارد تومنی !!!!
      /.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.://:.yead.:/
      كل اقتصاد ايران را مي تونم با تصميماتم عوض كنم فقط به وجدانم قول دادم كه در قيمتها دخالت نكنم با بازار باشم والا همين فردا ميتونم شاخص بورس تهران را تا مرز 100000افزايش دهم ويا تا مرز 20000كاهش دهم بعضي از افراد كه ميبينيد در دنيا بزرگترين سرمايه دار هستند اونها زيردستهاي من بوده اند، حالا بخند

دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• "heydar"
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 7493

در اصل توسط مریم1 پست شده است View Post
        غبشهر ،سهم اما و اگر داری هستش ،بدون رانت خریدش تو این بازار پرریسکه...سهمیه که سال گذشته 1 ماه قبل مجمع بسته شد و فرصت خروج ندادن ....
        غبشهر در این قیمت ها کم ریسک و غشصفا و غاذر پرریسک هستند..
        تعجب میکنم دقیقا برعکس گفتید!

نظر

• ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

=D>
          در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
          كل اقتصاد ايران را مي تونم با تصميماتم عوض كنم فقط به وجدانم قول دادم كه در قيمتها دخالت نكنم با بازار باشم والا همين فردا ميتونم شاخص بورس تهران را تا مرز 100000افزايش دهم ويا تا مرز 20000كاهش دهم بعضي از افراد كه ميبينيد در دنيا بزرگترين سرمايه دار هستند اونها زيردستهاي من بوده اند، حالا بخند

:-SS:-)/\:-)

شما می توانید کمکی به دولت روحانی بکنید و کمی از دلار های خود را قرض بدهید به این دولت تا کمی مشکل حل بشه واقعا اگر می توانید به کمک شاخص کل بیاید و نشان دهید که واقعا گفته ها و عمل کاملا همخوانی دارد شاخص کل را به 100 هزار واحد برسانید واقعا کمکی بزرگی می کنید
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• lili
            عضو عادی
            • Aug 2014
            • 43

امیر خان
            در مورد پتایر مطمینی؟اخه میگن خیلی غلط غلوط گزارش میده
            یادمه خودت گفتی از پتایر اومدی بیرون با اینکه اینقدر تبلیغشو میکردی/:.sadsmiley.://:.sadsmiley.://:.negaran.:/

نظر

• مریم1
              عضو عادی
              • Jun 2014
              • 131

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
              غبشهر در این قیمت ها کم ریسک و غشصفا و غاذر پرریسک هستند..
              تعجب میکنم دقیقا برعکس گفتید!
              با سلام
              بحثم این نیستش که از نظر قیمتی نقطه ورودش مناسب تر از غشصفا و غاذر هست یا نه !

نظرم در مورد نماد برتر در گروه بود و بازیگردان سهم و حقوقی و روند کلی ....

فقط یه نظر میتونه اشتباه باشه یا درست !
              یکی از برترین روش های همفکری طوفان مغزی نام داره و به این صورته همه نظرشون ازادانه بیان میکنن ودر ابتدای طرح موضوع انتقادی نمیشه و در پایان جمع بندی انجام میشه و نتیجه کلی گرفته میشه ،این روش باعث میشه هیچ ایده ای در نطفه نابود نشه، ولی متاسفانه در فروم ها هر نظری میدی همه جبهه میگیرن@};-

نظر

• PETROLEUM
                Banned
                • May 2014
                • 853

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post

به جان من بیشتر بنویس !! من دوست دارم این نوشته های تو رو توی این بازار ببینم !!! اصلا" Refresh میشم با اینهمه پشتکارت

نظر

• PETROLEUM
                  Banned
                  • May 2014
                  • 853

در اصل توسط مریم1 پست شده است View Post
                  فروشنده هاش تخلیه شدن : یک نگاهی بیندازید بهش : صورتهای مالی امسال را هم با نهایت بدبینی و خیلی محتاطانه پیش بینی کرده است :
                  این را هم ببینید :
                  یک مقام مسئول در وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد که روغن با مجوز دولت، 15 تا 20 درصد گران شد، این درحالی است که این افزایش قیمت از روزهای آینده اعمال خواهد شد.

یک مقام مسئول در وزارت صنعت، معدن و تجارت در گفتگو با مهر با تائید خبر افزایش قیمت روغن نباتی برای مصرف‌کنندگان گفت: مجوز افزایش قیمت روغن نباتی بین 15 تا 20 درصد صادر شده و در روزهای آینده اعمال خواهد شد.

وی افزود: البته پیشی‌گرفتن عرضه بر تقاضا یکی از دلایل افزایش قیمت روغن نباتی در بازار است.

در عین حال، یک مقام صنفی نیز در این رابطه گفت: اگرچه برخی تولیدکنندگان به صورت خودسرانه افزایش قیمت داده بودند، اما این افزایش قیمت هم اکنون از سوی سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان مصوب شده است.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا مجوزهای لازم از سوی سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان در رابطه با افزایش قیمت اخذ شده است، گفت: تولیدکنندگان نمی‌توانند بدون مجوز سازمان حمایت و وزارت صنعت، معدن و تجارت اقدام به افزایش قیمت کنند.

به گفته این مقام صنفی، دلیل موافقت سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، افزایش قیمت جهانی روغن خام بوده است، چراکه همانطور که فائو(سازمان خواروبار جهانی) هم اعلام کرد، قیمت محصولات کشاورزی و غلات در حال افزایش است و به همین دلیل افزایش قیمت، مورد توافق واقع شده است.
                  ----------------------
                  روزهای اوج این سهم داره فرا میرسه

نظر

• امیر بهرامی
                    Banned
                    • Jul 2013
                    • 2201

در اصل توسط lili پست شده است View Post
                    امیر خان
                    یادمه خودت گفتی از پتایر اومدی بیرون با اینکه اینقدر تبلیغشو میکردی/:.sadsmiley.://:.sadsmiley.://:.negaran.:/
                    سلام lili جان

آره در اومدم...در گذشته گزارشات بدی می داده ولی علت اصلی خروجم عرضه زیاد و باز بودن پتایرح بودش

مبنا رو در خریدن پتایر نباید بزاریم تا آخر امسال...باید بگیم تا سال بعد این موقع...

البته افزایش نرخ لاستیک هم اگر بیاد دوباره گروه رو سبز می کنه...

مطمئن باش دوست عزیز من دوباره وارد میشم...فقط یک خروج موقت...من از اون نامردا نیستم که تبلیغ کنه و بد یا علی در بره

نظر

• amin ge
                      عضو عادی
                      • Jun 2014
                      • 53

خرید وبیمه

نظر

• feredos
                        عضو فعال
                        • Mar 2014
                        • 485

در اصل توسط lili پست شده است View Post
                        امیر خان
                        در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
                        سلام lili جان

آره در اومدم...در گذشته گزارشات بدی می داده ولی علت اصلی خروجم عرضه زیاد و باز بودن پتایرح بودش

مبنا رو در خریدن پتایر نباید بزاریم تا آخر امسال...باید بگیم تا سال بعد این موقع...

البته افزایش نرخ لاستیک هم اگر بیاد دوباره گروه رو سبز می کنه...

مطمئن باش دوست عزیز من دوباره وارد میشم...فقط یک خروج موقت...من از اون نامردا نیستم که تبلیغ کنه و بد یا علی در بره
                        کاربر محترم lili
                        چقدر خوبه که شما جزئ فراموشکاران نیستید.
                        بنده این سهم رو به دلیل تبلیغات آقای بهرامی خرید نکردم هرچند از وجود کاربری که در این تاپیک در مورد سهم مینوشت خوشحال بودم.
                        در ضمن گفتن این که مسئولیت خرید هرکس باخودش است به قدری واضح است که تبدیل به کلیشه شده و تصور میکنم تمامی کاربران این سایت به این نکته اعتقاد دارند.

با این حال :

دقیقا در ساعات اولیه روز 18/6
                        آقای بهرامی نوشته ای گذاشت که در آن همچنان به خرید این سهم تاکید میشد و سپس بدون پست مطلب خاصی ایشون از فروختن سهمش گفت و دلیلش رو سیو سود مطرح کرد که صد البته حرکت ناشایستی است. همچنین ایشون گفت این سهم به سقف برخورد کرده و احتمال ریزش هست (کاملا در منافات با دیگر پست های ایشون.)
                        اینگون حرکات در این تاپیک زیاد نیست. بودند کاربر محبوبی (همچنان فعالند) که سهام ساختمانی تبلیغ میکرد سپس خودرویی و در انتها بیمه ای! کسی هم پیدا نشد بهش بگه چه خبر؟!
                        امیدوارم این تاپیک به تاپیک همسایه شبیه نشود.
                        I entered the bearish market and survived

نظر

• بورس بازجوان
                          عضو عادی
                          • Aug 2013
                          • 46

پاسخ : ****** سیگنال ویژه ******

محسن نظری
                          با سلام
                          اشتباه بزرگ دولت این بود که گفت ما داس برنداشیتم نمیشود مدیران ارشد و وزیران و رییس جهمور با یک طیف فکری ومدیران میانی و جز با تفکرات 180 درجه ای بتوانند دولت را پیش ببرند معرفی وزیر یا تغییر مدیران ارشد کافی نبود در همین بورس خودمان مدیران حقوقیها که مدیران میانی محسوب میشوند کاملا بر خلاف گفته ها و سیاستهای دولت در بورس عمل کردند نقدینگی را از بورس خارج و عمدتا در بانکها یا اوراق گذاشته اند و به هیچ وجه حاضر نیستند حتی بخشی از ان را وارد بازار سرمایه نمایندان هم پولهای سنگینی که حاصل فروش های سنگین و میلیونی سهام در سال 92 بود این یکی از مشکلات اساسی است که تا حل نشده و مدیران همسو با تفکرات دولت نیایند پول و یا نقدینگی به بازار تزریق نخواهد شد من از دوستانی که در دسترسی به بدنه دولت و وزرا دارند یا انتقاداتی در سایت ریس جمهور یا سایر وزرا مطرح میکنند حتما بر این مسائله با دلیل و برهان تاکید نمایند و بگویند که مدیران میانی نقدینگی سنگینی را از بازار خارج و حتی با تاکید شخص رییس جمهور برای سرمایه گذاری در بازار سرمایه و افق های روشن دولت تدبیر و امید سر سوزنی از نقدینگی را وارد بازار سرمایه نکرده و کاملا خلاف جهت دولت و اهداف ان گام برمیدارند

نظر

• امیر بهرامی
                            Banned
                            • Jul 2013
                            • 2201

در اصل توسط feredos پست شده است View Post
                            کاربر محترم lili
                            چقدر خوبه که شما جزئ فراموشکاران نیستید.
                            بنده این سهم رو به دلیل تبلیغات آقای بهرامی خرید نکردم هرچند از وجود کاربری که در این تاپیک در مورد سهم مینوشت خوشحال بودم.
                            در ضمن گفتن این که مسئولیت خرید هرکس باخودش است به قدری واضح است که تبدیل به کلیشه شده و تصور میکنم تمامی کاربران این سایت به این نکته اعتقاد دارند.

با این حال :

دقیقا در ساعات اولیه روز 18/6
                            آقای بهرامی نوشته ای گذاشت که در آن همچنان به خرید این سهم تاکید میشد و سپس بدون پست مطلب خاصی ایشون از فروختن سهمش گفت و دلیلش رو سیو سود مطرح کرد که صد البته حرکت ناشایستی است. همچنین ایشون گفت این سهم به سقف برخورد کرده و احتمال ریزش هست (کاملا در منافات با دیگر پست های ایشون.)
                            اینگون حرکات در این تاپیک زیاد نیست. بودند کاربر محبوبی (همچنان فعالند) که سهام ساختمانی تبلیغ میکرد سپس خودرویی و در انتها بیمه ای! کسی هم پیدا نشد بهش بگه چه خبر؟!
                            امیدوارم این تاپیک به تاپیک همسایه شبیه نشود.
                            بورس و تحلیل های بورسی هر لحظه در حال تغییر هستند

من همچنان به اهداف سهم معتقدم و اینکه برای زمان کوتاهی خروج کردم دلیلی بر این نیست که سهم رو فراموش کردم

و از شما انتظار می رفت چنین پستی اونم در این تاپیک که همه اونو می بینن نزنید...

من برای همین پتایری که شما میگید کم کم یکی دو ساعت نشستم پای سیستم که همه چیشو در بیارم بعد اون اطلاعات رو مفت و بدون انتظار و بدون منت آوردم در تاپیک قرار دادم

حالا حرف های من و فروش من در سقف حرکتی است ناشایست؟

من فقط خوبی ها سهم رو گفتم ولی این شمایی که باید تصمیم بگیری کی بخری و کی بفروشی...

نظر

• mahzad
                              عضو فعال
                              • Jan 2013
                              • 898

اضافه کردن رتکو در مثبت 2
                              90 درصد موفقیت در بازار مربوط به روانشناسی معامله است نه دانش فنی معامله‌گر

نظر

• mahzad
                                عضو فعال
                                • Jan 2013
                                • 898

ببخشید چرا رتکو خریدم فراموش کردم بگم پایان اصلاح خبرهایی مبنی بردریافت بخشی از مطالبات و تعدیل مثبت سهم به زودی
                                90 درصد موفقیت در بازار مربوط به روانشناسی معامله است نه دانش فنی معامله‌گر

نظر

در حال کار...
                                X