امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • parhamjoon
    عضو عادی
    • Jan 2014
    • 297

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
    فروش پتایر ح چند روز قبل....
    مترصد خرید پایین تر
    دکتر بنظرت فردا نمیتونه مثبت باشه؟

نظر

• Dr.boursi
      عضو فعال
      • Oct 2012
      • 1348

در اصل توسط parhamjoon پست شده است View Post
      دکتر بنظرت فردا نمیتونه مثبت باشه؟
      نمی دونم....
      بازار به نظرم داره کم میاره ..کمبود نقدینگی بی داد میکنه....
      تا اخر هفته و اوایل هفته اتی به نظرم فرصت های تاپی ایجاد خواهد شد....

در ضمن کمبود نقدینگی داشتم برای خرید یه سهم جدید که مجبور شدم تامین کنم....
      بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• omid2014
        عضو عادی
        • Jul 2025
        • 63

خرید تکنو نمودار روزانه "تکنو" پ با توجه به الگوی حمایتی که در سهم ایجاد شده کف حمایتی درحال حاضر برای سهم بازه 155 تا 160 می باشد که واگرایی مثبت در اندیکاتور مکدی شکل گرفته است و استوکاستیک محدوده کم ریسک کوتاه مدتی را نشان می دهد. در صورتی که رشد کند مقاومت اصلی سهم 180 تا 185 می باشد و اگر بخواهد از روند نزولی خارج شود و وارد جریان صعودی میان مدت شود باید از این مقاومت مهم عبور کند. در صورتی که خرید در نزدیکی سطح حمایتی انجام گیرد حد ضرر 135 تومان می باشد که حمایت محکم بلند مدتی برای سهم می باشد.

نتیجه گیری: خرید در نزدیکی 155 تا 160 تومان با توجه به واگرایی مثبت با دید کوتاه مدت و در صورت عبور از 185 با دید میان مدت تایید می شود و حد ضرر 135 می باشد.111

نظر

• کارآمد
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 315

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
          نمی دونم....
          بازار به نظرم داره کم میاره ..کمبود نقدینگی بی داد میکنه....
          تا اخر هفته و اوایل هفته اتی به نظرم فرصت های تاپی ایجاد خواهد شد....

در ضمن کمبود نقدینگی داشتم برای خرید یه سهم جدید که مجبور شدم تامین کنم....
          دكتر جون سهم جديده رو رو نمي كني !!!!/:.rolleyessmileyani

نظر

• hector
            عضو فعال
            • Jan 2013
            • 1764

درود
            به این میگن بازار عالی و عمیق،بزرگترین شرکت بورسی(فارس) با حجم مبنای 7.5 میلیون نیم ساعت مونده به پایان تایم معاملات 40هزارتا معامله شده/:.coolsmiley02:./

نظر

• ahmadreza
              عضو فعال
              • Jul 2012
              • 1294

ساختمونیها رو دریابید شاخص کف

نظر

• رهـــا
                عضو فعال
                • Oct 2013
                • 342

در اصل توسط Gladiator پست شده است View Post
                درود و بامداد بر شما خوش
                امیدوارم امروز قرمز نباشیم :.thumbsupsmileyanim

دورود دوست مـن . وقتـی فـکرمیکنم در سـراسر ایـران چـند نـفـر ازهمـوطـنانم الان چـشم امـید بـه تـابلوی بورس دوخـتند تـا یک قلـندری پیداشـه، یـایک اتـفـاقی ،حـرفی......از مـسـؤلان ، مسؤل !!

کـه با اون اتفاق .. چــی بـشه ؟ تــازه نـگـذانــد امــروز مـثـل دیـروز آنهم مثل چـندماه قبل . مـردم حـقـیقـی مـالشـون 5%کــم نـشه ...
                از ایــن مـظـلـومـیـت مـلـت ، خیلی حـالم گـرفته میشـه...
                آنهم بـا اعتماد به شرکتهای مطرح کـشـور بـابـرنـدهای چـندین دهـه کـارواعتبار مـلی ...... و وجـود مـدیران متدین و متخصص انقلابی و......

یــک جایی خـونـدم " مـشکلات کشور مـا بـزرگتر از دیـگران نــیسـت !! مـدیران ارشد مـا کـوچـکتـر از دیـگـراننـد !!

هـمین بـورس .بـعـنوان اشرفالصـنایع ، نطفـه اش ازدستکاری خوراک پتروها..... یه دست تـوانـمند رشـد صنعت و طبیعتآ بورس قطع شد و رفتـند تو کما کـه هـنـوز در نیآمدنند ....
                فـرا سـرمایه گذار خـارجی هم بمـاند... ( خـارجیه مـیگه" این بـابـا کـه نـمیتونه روی کـاغـذتعـرفهایی را تـعـیین کنه کـه از صـنعت خـودش و کشور حـمایت بـشه !!!میخواد بـا سـرمایی من چـکارکنه ؟؟ جماعت ماهم گفتند " خــدارا شـکـر که من ازسهم خـارج شـدم "" نـمیدونستـند که گرگ به گوسفند اونا هم .....

بعـد پالایشها و تفاوت حساب . شبندر نازینو از 1800 آوردنند .....
                پـاچــه سنگ آهنیها کـه همیشه درگیر بـوده .آنقدر کـه منیکه سالها از ارادنمندان ومعادن مخصوصآ دم در مجـمع بودم ، الان ماههاست حتی کگل و کچادو نـدیـدم...

این داستان مسخره تعیین قیمت خـــودرو ، اون سود بانگها نگاه کنید همه اشتباهاتی که روی کاغذ در اتاق فکرا گرفته میشه...
                اصلا انگا نشستند هر صنعتی
                رو که میتونه پولساز باشه و سود به سهامدارانش بـده...تـلـکه کـنـند بـدون در نظـر گـرفتن فـــردا ...
                قـیافـه دولت مردانـی کـه این نـسخـه های ( انتهاری ) را در اتاقهای فـکر بـخوام
                تـشبیه کنم یـاد نقشی از هنرمند شفیعی جم کـه میگفت "" پــول بـدیـد ، پـیل زور بـدیـد " میافتم . ..

مطمنآم حقوقیها هم مشکل دارند الان تواین بـازار میخوان چـطوری بلوک بزنند و سود سازی ثبت کنند؟
                باید تیردروازه بزارند حیاط پشتی ،خودشون با خودشان گل کوچیک بـزنند...

بشخصه تعطیلات اجباریم ولی نشانه برگشت قـطعی بازارو از لیست اول صبح میشه حدس زد.کـه بـزودی پـیش مـیاد...

وقتی اسم چـندتا حتی یـکی از شـرکتهای اصـولی و لیدر ( ترجبحآ خـودرو یـا وساخت )اسمش تـو لیست 10 تای اول خرید بــاشه و
                تابلو اول صبح نـــشـه جــولانـگاه تـک سهـمهـایی . کـه بعد یک هفته بـه اراده چـتد نفر میتونه پشتک بـزنه بـره اونور ...
                و یــاچـند تا نـماد هم با سودهای چند صد درصدی در مــاه بشن آیــنــه امــید قــلیلی و حــسرت کثیر ی

در هـر حـال ایـن مـسؤلان بــایداز نـسل امـروزو بـعد عذر خـواهی کـنند..... مــدیوننـد
                شـد ، شـد . ./:.grlim:./ نـشـد ، نـشد . .:-)/\:-)

نظر

• parhamjoon
                  عضو عادی
                  • Jan 2014
                  • 297

مرسی رهای عزیز بحاطر مطالب سودمند شما.آقای روحانی بجای اینکه به ریش دولتمرد قبلی بخنده باید درس عبرت بگیره که سه سال بعد باید پا جای پای مموت خان پله های دادگاه رو گز کنه خودم از طرفداران روحانی بودم ولی انگار واقعا بد رو از بدتر انتخاب کردیم چون چاره ای جز این نداشتیم.ننگتان باد که دستتون تو جیب ملته و ....

نظر

• رهـــا
                    عضو فعال
                    • Oct 2013
                    • 342

درود پرهام جان ممنونم از تایید جنابعالی . ولی شـاید مشکل از شخص نـباشـه ( کـه بـی تاثیر نیست ). مشکل از نگرش سیستمه ""

سـالهای قبل زمـانی کـه دکتر محمود بار اول میخواست بیاد .بحـث داغ فــرومها طـرفداران مهندس و دکـتر بـود.
                    آنـموقع استاد نادرعلی یه فـروم داشت بنام فــرابورسیان . آقـا جـوری کاربرا در بـرابر هم جـبهه میگـرفتند که انگـار.......
                    یـادم میاد سر همین قـضیه درگـیری شـدید لفـظی بین کاظم خان و یکی از کاربرا پیش آمد جوری کـه چند روزی فضای فروم مسموم بود .
                    یه بتده خـدایی چـند روز بـعد یه پست یک خطی در فروم گذاشت و یک سوالی را مـطـرح کـرد . کـه شـر خـوابید. سـوال این بــود
                    دوستان بجای اختلاف بـاهم آیا فـکر میکنند در نـظـام ولایی فـرقـی بـیـن انتخاب دکـتر یـا مهندس یا .... باشه؟؟؟؟

بــدور از سـیاست و سیاست بازی :
                    ایران آبادم آرزوست...
                    شـد ، شـد . ./:.grlim:./ نـشـد ، نـشد . .:-)/\:-)

نظر

• iTrader
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 310

وتوکا برای فردا

صفش جمع شد

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14645

امروز هم به جمع آوری دکوثر مشغول بودیم
                        سهمی رو که بازار قدر نمیدونه جمع میکنیم تا وقتی که بازار ارزش این سهمو درک کرد با 50% افزایش مجدد بهش پس بدم
                        خدا خواست و ما توانستیم
                        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• hanny
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 395

پاسخ : ****** سیگنال ویژه ******

دوستان سلام نظرتون در مورد وتوکا چیه ؟

نظر

• Trader7
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 940

سلام دوستان
                            نروزل چند روزه پتایر فقط پول بک به سقف شکسته شده و استراحت چند روزه سهم و فرصت خرید بود که امروز به اتمام رسید و صف خرید شد
                            برای اطمینان خودتون می تونید چارت زیبایی که سهم ساخته رو بررسی کنید
                            احتمال بسیار زیاد گزارشی عالی برای پتایر تو راه باشه...
                            بلند مدت سهم بسیار خوب خواهد بود
                            متاسفانه بنده مسافرت بودم و نتونستم به حق تقدم های پتایر سبدم اضافه کنم
                            موفق باشید
                            @};-

نظر

• Trader7
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 940

دوستان حتما تو این شرایط برید مسافرت و از بازار دور باشید

سلامتی و آرامش در این کار حرف اول رو می زنه

تریدر ناآرام و غیر منطقی قطعا ضرر خواهد کرد...

دیر و یا زود بازار به روزهای اوج برخواهد گشت

نظر

• alborz_80
                                عضو جدید
                                • Sep 2014
                                • 1

#خزامیا ؛؛؛درواچ لیست داشته باشین

نظر

در حال کار...
                                X