امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سروش
    عضو عادی
    • Mar 2014
    • 99

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط mnt پست شده است View Post
    معلوم نیست چکار میکنند 90% نماد منفی اما شاخص 91 مثبته
    معلومه دیگه شاخص سازی اونم به طور خیلی ساده انگارانه الان فکر یکنن همه میگن به به چه بازار خوبی و دست سازمان درد نکنه که شاخص رو از این سقوط نجات داد و روند رو مثبت کرد . بالاخره باید یه خبری هم جور بشه تو اخبار گفته بشه و مانور بدن

نظر

• پرنسس
      عضو عادی
      • Aug 2012
      • 298

پروژه نمک زدایی وانتقال اب خزر دولت احمدی نژاد به جریان افتاده وطی تماسی که هم اینک با یکی از مدیران داخلی فلوله داشتم از این شرکت هم برای اجرای پروژه بصورت پ ای تی دعوت شده است که یحتمل اخبار اون یکی دوروز اینده میاد. البته فعلا در دست بررسی برای مشارکت در اجرا ی پروژه می باشد ومدیران فلوله در حال رایزنی با مسولین وزارت نیرو هستند .(دوستان نوسانی وکوتاه مدتی این اخبار به درد شما نمی خورد وبرای سهامداران میانمدت وبلند مدت مفید میباشد)سپاس
      به خودمان که رحم نمی کنیم بخاطر فرزندانمان در مصرف اب صرفه جویی کنیم , ما در مصرف بی فرهنگترین مردم هستیم

نظر

• parhamjoon
        عضو عادی
        • Jan 2014
        • 297

در اصل توسط mnt پست شده است View Post
        معلوم نیست چکار میکنند 90% نماد منفی اما شاخص 91 مثبته
        بلا نسبت همه مردم رو ........ فرض کردن اینجوری میخوان اعتماد رو به بازار برگردونن شاید خریدار زیاد کنن.

نظر

• حسام الدین
          عضو فعال
          • Aug 2014
          • 335

دلیل اینکه حقوقی ها شدیدا دارن لیزینگی میخرن چیه؟ ولغدر، ولیز، رایان شدیدا توسط حقوقی خرید میشن اونم توی منفی.
          من که بشخصه 80 درصد سبدم ولغدره. هرچقدر هم پائین میاد، خریدارم. صباجهاد و دلیران دیوانه نیستن این سهم رو از بالای 200 تومن تا حالا دارن میخرن
          من بر این باورم كه عشق به یك شخص بزرگوار، بیش از هر چیز دیگر به انسان فروتنی می آموزد.

نظر

• مریم1
            عضو عادی
            • Jun 2014
            • 131

در اصل توسط حسام الدین پست شده است View Post
            دلیل اینکه حقوقی ها شدیدا دارن لیزینگی میخرن چیه؟ ولغدر، ولیز، رایان شدیدا توسط حقوقی خرید میشن اونم توی منفی.
            من که بشخصه 80 درصد سبدم ولغدره. هرچقدر هم پائین میاد، خریدارم. صباجهاد و دلیران دیوانه نیستن این سهم رو از بالای 200 تومن تا حالا دارن میخرن
            با سلام
            منم دو هفته ای میشه در حال خرید ولغدر هستم .....دلیران پارس مطمینا یه نوسان و سود تپل نصیب خودش و خودمون .. ...

نظر

• mohsen66
              عضو عادی
              • Jun 2013
              • 181

پاسخ : ****** سیگنال ویژه ******

از جواهرات بورس و قطعه سازان ..تنها تولید کننده گیربکس در ایران ..خمحرکه... طی تماس با شرکت با توجه به تیراژ بسیار بالای تولید سود بسیار بالایی شناسایی نمودن

و تا لحظاتی دیگر صف خرید خواهد شد

نظر

• Trader7
                عضو فعال
                • Apr 2014
                • 940

شاخص سازی به زشت ترین حالت ممکن...با معاملات بلوکی رو مثبت سهم های شاخص ساز!!!!!

لعنت الله علی قوم الظالمین

نظر

• mnt
                  عضو عادی
                  • Nov 2013
                  • 117

باسبز کردن های الکی اعتماد باین زودی برمیکرده

نظر

• sharp111
                    عضو جدید
                    • Sep 2014
                    • 1

رنج خریخت را نگاه کنید تا دقایقی دیگر خریخت صف خرید خواهد شد.

**********از همین الان صف خرید مبارک سهامداران خریخت **********

رشد شارپ بالای 30 الی 40 درصد سهم را با خریخت تجربه کنید

نظر

• شبندر
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 3598

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
                      آقا شما چرا مسئولیت پذیر نیستین؟ یه روز خودرو 14000 تومنی رو ارزون میدونید و پیشنهاد خرید میدی یه روز خودرو100 تومنی رو گرون و هر مثبتی رو فرصت فروش؟
                      آقاي ايلچي در سوالتان جوابتون هم هست من يك روز خودرو را 14000تومان اعلام كردم از وقتي كه 90 تومان بودو تا نزديك 400تومان رشد كرد و بعد از 15-10-92 به دلايلي كه عده اي نخواستند سهامداران گروه خودرو سود بالايي ببرند دخالتهاي بي جا كردند و من دوباره اعلام كردم كه اين گروه خاصيت رشدش را ازدست داده بله اينه كار بورس هميشه كه نميشه رشد باشه زماني هم براي نزول هست حالا ممكنه چندين ماه ديگه شرايط براي رشد آماده بشه اونوقت دوباره اعلام خريد ميكنم.

دركل نتايج بدست آمده ممكنه در يك ثانيه تغيير كنه
                      دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• سلطان بورس
                        كاربر فعال
                        • Aug 2011
                        • 3373

معاملات بلوکی در این یک هفته میتونه دلیلش جابجایی بین شرکت های سرمایه گذاری باشه
                        اکثر شرکت های سرمایه گذاری سال مالی برج 6 هست
                        از ماه بعد مشخص میشه که آیا این بلوک ها برای جابجایی بوده یا کنترل بازار
                        قطعا از هفته بعد باید معاملات بلوکی کاهش پیدا کنه

نظر

• فدایی
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 710

در اصل توسط arashami پست شده است View Post
                          حالا که هنوز میشه پست گذاشت من هم استفاده کنم.
                          این خبریه که خودم دهه اول فروردین روی وبلاگ آقای مصری پور گذاشتم و اتفاقا خودم هم نخریدم سهمو!
                          از اون زمان تا حالا تو همین بازار داغون حرکت خوب سهمو شاهدیم.حالا نظر اساتید محترم این تاپیک رو راجع به بنیادی سهم برای آینده میخوام:

"ساتا برای بازنشسته های نیروهای مسلح طی چندماه گذشته امکان خرید قسطی سهم پتروشیمی مارون را از طریق یه شرکت سرمایه گذاری فراهم کرده که آخرین خبر رو سایتشون میگه بیش از 600هزارنفر اسم نوشتن.سود 20 درصد هم تضمین کرده+هرچی تا سر سال بیشتر شه
                          منبع:esata.ir
                          "
                          هر نفر دیگه دستکم یک میلیون تومان پرداخت کرده! خودم دارم از نزدیک میبینم.تو فامیل نظامی زیاد داریم
                          /:.coolsmiley02:./
                          با تشکر از دوست عزیز گذاشتن این خبر؛
                          برای اینکه خبرها از شایعات متمایز بشن یک راهش اینه که منبع خبر یک سایت یا خبرگزاری معتبر باشه (که esata هستش).
                          اما بهتره لینک خبر را بگذارید نه اسم سایت رو. من الان رفتم به سایت مذکور و چند دقیقه پرسه زدم ولی خبر مذکور رو پیدا نکردم.
                          همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• erfanslash
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 762

در اصل توسط arashami پست شده است View Post
                            حالا که هنوز میشه پست گذاشت من هم استفاده کنم.
                            این خبریه که خودم دهه اول فروردین روی وبلاگ آقای مصری پور گذاشتم و اتفاقا خودم هم نخریدم سهمو!
                            از اون زمان تا حالا تو همین بازار داغون حرکت خوب سهمو شاهدیم.حالا نظر اساتید محترم این تاپیک رو راجع به بنیادی سهم برای آینده میخوام:

"ساتا برای بازنشسته های نیروهای مسلح طی چندماه گذشته امکان خرید قسطی سهم پتروشیمی مارون را از طریق یه شرکت سرمایه گذاری فراهم کرده که آخرین خبر رو سایتشون میگه بیش از 600هزارنفر اسم نوشتن.سود 20 درصد هم تضمین کرده+هرچی تا سر سال بیشتر شه
                            منبع:esata.ir
                            "
                            هر نفر دیگه دستکم یک میلیون تومان پرداخت کرده! خودم دارم از نزدیک میبینم.تو فامیل نظامی زیاد داریم
                            /:.coolsmiley02:./

دوست عزیز بنده خودم این سهام رو از ساتا دریافت کردم

در اصل سهام شرکت امین توان آفرین ساز هست که یک شرکت سرمایه گذاری حساب میشه و درصدی از پتروشیمی مارون رو داره
                            و طبق قیمت مارون بهش nav میدن تو ساتا و الان هم قیمتش تقریبا 170 هست

نظر

• arashami
                              عضو عادی
                              • Feb 2014
                              • 181

در اصل توسط فدایی پست شده است View Post
                              با تشکر از دوست عزیز گذاشتن این خبر؛
                              برای اینکه خبرها از شایعات متمایز بشن یک راهش اینه که منبع خبر یک سایت یا خبرگزاری معتبر باشه (که esata هستش).
                              اما بهتره لینک خبر را بگذارید نه اسم سایت رو. من الان رفتم به سایت مذکور و چند دقیقه پرسه زدم ولی خبر مذکور رو پیدا نکردم.
                              ثبت نام مربوط میشه به قبل عید و موقعی که من خبرو گذاشتم(همونجور که نوشتم دهه اول فروردین) خبر روی صفحه اصلی سایت بود
                              الان درست میفرمایید حذف شده.
                              ولی در صحتش شک نداشته باشید.دوستان دیگر هم تایید کردند.
                              این لینکو ببینید.مخصوصا سوال 10 به بعد.http://www.etavanafarin.ir/index.php...05-04-11-47-25
                              با عرض معذرت از پایه گذاران تاپیک دیگه ادامه نمیدم بحث مارون را.فقط اگه همون سوال اولم راجع به بنیادی شرکت را نظر بدید که خیلی خوب میشه.
                              من یک مبتدی ام! نمودارها فقط برای دریافت نظر دوستان و اساتید می باشد و ملاک ترید خودم هم تا اطلاع ثانوی نیست/.:blinksmiley.:/

نظر

• "heydar"
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 7493

این را اینجا هم میذارم...

باسلام خدمت دوستان..
                                اصلا علاقه ای به القای جو منفی و ناامیدکننده ندارم..ولی به این اغتقاد دارم بازار هنوز هم در خیلی از سهم ها در کف قرار ندارد و ریزش میتواند ادامه داشته باشد.این به این معنی نیست که ریزش قطعی است نه...فقط خواستم بگم با کف برخی سهام هنوز راه زیادی مانده است.....
                                نمیدونم شاید شما مپنای 650 تومانی را در کف میبینید ولی به نظرم حتی 300 تومان هم برای مپنا متصور بود
                                یا البرز 100تومانی را ارزان درحالیکه تا 50-60 تومان هم پتانسیل نزول دارد.
                                یا وتجارت 100تومانی که تا 60-70 تومان هم جا دارد..
                                یا بکام 100 تومان مثلا
                                و گروه روی به فرض مثال فاسمین بنده دقیقا متوجه نمیشم چرا پی به ایش 7 است؟
                                همچنین سهامی که احتمالا تعدیل منفی خواهند داشت و پی به ای پایین آن ها موقتی است!...
                                گروه"خ" که به امید سودسازی نجومی پی به ای عجیبی گرفته اند!
                                گروه قند...
                                گروه کاشی نه همه سهام ولی اکثرا..
                                حمل و نقل اکثرا
                                سهم های فوق حبابی هم فاکتوز گرفتم..سمگا...لپارس...کفپارس..کاذر..کسرا...غالبر.. بافق..کخاک و سهم هایی که حضور ذهن ندارم...
                                ..........................................******** *********************************................. ..............................
                                این مساله را مطرح کردم جون دیدم در برخی جاها کف بودن شاخص و این قبیل حرف ها در حال گفته شدن است..
                                طرح این مبحث بدین معنی نیست که حتما این توانایی بالقوه بالفعل شود ممکن است شود ممکن تا ابد این امر رخ ندهد....
                                ارادت

نظر

در حال کار...
                                X