امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سلطان بورس
    كاربر فعال
    • Aug 2011
    • 3373

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط heydar";541342][B]این را اینجا هم میذارم...[/B]

[COLOR="#0000CD
    پست شده است
    باسلام خدمت دوستان..
    اصلا علاقه ای به القای جو منفی و ناامیدکننده ندارم..ولی به این اغتقاد دارم بازار هنوز هم در خیلی از سهم ها در کف قرار ندارد و ریزش میتواند ادامه داشته باشد.این به این معنی نیست که ریزش قطعی است نه...فقط خواستم بگم با کف برخی سهام هنوز راه زیادی مانده است.....
    نمیدونم شاید شما مپنای 650 تومانی را در کف میبینید ولی به نظرم حتی 300 تومان هم برای مپنا متصور بود
    یا البرز 100تومانی را ارزان درحالیکه تا 50-60 تومان هم پتانسیل نزول دارد.
    یا وتجارت 100تومانی که تا 60-70 تومان هم جا دارد..
    یا بکام 100 تومان مثلا
    و گروه روی به فرض مثال فاسمین بنده دقیقا متوجه نمیشم چرا پی به ایش 7 است؟
    همچنین سهامی که احتمالا تعدیل منفی خواهند داشت و پی به ای پایین آن ها موقتی است!...
    گروه"خ" که به امید سودسازی نجومی پی به ای عجیبی گرفته اند!
    گروه قند...
    گروه کاشی نه همه سهام ولی اکثرا..
    حمل و نقل اکثرا
    سهم های فوق حبابی هم فاکتوز گرفتم..سمگا...لپارس...کفپارس..کاذر..کسرا...غالبر.. بافق..کخاک و سهم هایی که حضور ذهن ندارم...
    ..........................................******** *********************************................. ..............................
    این مساله را مطرح کردم جون دیدم در برخی جاها کف بودن شاخص و این قبیل حرف ها در حال گفته شدن است..
    طرح این مبحث بدین معنی نیست که حتما این توانایی بالقوه بالفعل شود ممکن است شود ممکن تا ابد این امر رخ ندهد....
    ارادت[/COLOR]
    شما برج 10 پارسال کجا بودین که این حرف ها را 50% بالاتر نزدین
    شما از برج 10 تا الان در بازار دنبال چی هستین
    همین قیمت های فعلی با دست کاری همین دولت و مسئولان بورس به اینجا رسیده . والا از همین قیمت های فعلی 30% بالاتر هم میخریدین و میگفتین به به قیمت ها چقدر مفت شده
    اکثر سهام های بورسی انقدر دارایی دارن که اگر فقط سرمایه گذاران خارجی وارد ایران میشدن همین قیمت های 100 تومان را میکردن 1000 تومان ( بورس های خارجی )
    متاسفانه در مملکت ایران وقتی جنسی یا هر چیزی ارزون میشه کسی نمیخره . وقتی گرون که میشه همه حمله میکنن و انبار هم میکنن

نظر

• sea2003son
      عضو عادی
      • Jul 2011
      • 179

دوستان به نظرم جناب حیدر درست میگه در خرید بی نهایت دقت کنید اگه از من بپرسید میگم اصلا نخرید و بر اساس تحلیلهای شخصی و اینکه دیگه اینجا کفش هست نخرید. رکود بدجوری همه جا رو گرفته ملک و املاک که دود شد رفت.دلار بالایی نداره وقتی رکود باشه واردات چه فایده ای داره وقتی کسی نخره.بهترین جا بانکه با سود 27 تا 30 درصد وقتی بانک به درد نمیخوره که رکود نباشه و کاسبی خوب باشه.حواستون رو جمع کنید من الان یه دونه سهم هم ندارم و مدتهاست که پست نمیزنم و فقط خواننده هستم الانم فقط واسه این پست زدم که شاید کسی پیدا شه که حرفم بتونه کمکش کنه.

نظر

• arminfar
        عضو فعال
        • Mar 2014
        • 479

پاسخ : ****** سیگنال ویژه ******

با درود خدمت تمامی دوستان ، مخصوصا صاحبان تاپیک
        شرمنده مزاحم میشم ،
        خواستم اگه زحمتی نیست سفارود ، سهمی که ریسک بالایی داره رو از نظر بنیادی بررسی بفرمایید .
        ارادتمند
        آرمین فروهر
        ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• "heydar"
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 7493

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
          شما برج 10 پارسال کجا بودین که این حرف ها را 50% بالاتر نزدین
          شما از برج 10 تا الان در بازار دنبال چی هستین
          همین قیمت های فعلی با دست کاری همین دولت و مسئولان بورس به اینجا رسیده . والا از همین قیمت های فعلی 30% بالاتر هم میخریدین و میگفتین به به قیمت ها چقدر مفت شده
          اکثر سهام های بورسی انقدر دارایی دارن که اگر فقط سرمایه گذاران خارجی وارد ایران میشدن همین قیمت های 100 تومان را میکردن 1000 تومان ( بورس های خارجی )
          متاسفانه در مملکت ایران وقتی جنسی یا هر چیزی ارزون میشه کسی نمیخره . وقتی گرون که میشه همه حمله میکنن و انبار هم میکنن
          با سلام و تشکر
          باعث تجدید خاطره شدید و بنده را مجبور کردید سری به تاریخی که اشاره کردید بزنم ..http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2570&page=36
          نظرات جالبی بود خیلی جالب ..اینجا شما میتوانید فرق آدم خبره مثل "موی عاقل" و باقی افراد را مشاهده فرمایید جبهه گیری ها را ببینید!
          بخوانید ...من 30 ذرصد بالاتر یادم نمیاد گفتم مفت شده..!
          بنده هستم کلا از بازار شاید چند هفته بیرون زدم و برگشتم و نوسان میگیرم ..هیچ جا بهتر از بورس سود نمیده ..البته با 40 درصد سرمایه نسبت به دی پارسال...پارسال با تاخیر حدودا دوهفته ای و ضرر چند درصدی 60 درصد سرمایه را خارج کردم .. و دوستان اطلاع دارند از اول سال 93 عرض کردم امسال سال نوسانگیری است و نه سهامداری..و هنوز این داستان ادامه دارد.

شما هم به نظر میرسد عصبانی هستید!.
          آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2014/09/18, 23:11.

نظر

• پاپیلو
            عضو عادی
            • Mar 2011
            • 224

پاسخ : ****** سیگنال ویژه ******

شنیده شده فلوله و بسوییچ گزارشات 6ماهه خوبی خواهند داشت حتما بررسی کنید اول نخرید بعد به ما فحش نثار کنید :.thumbsdownsmileyan

نظر

• Trader7
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 940

در اصل توسط heydar";541366][COLOR="#0000CD پست شده است
              با سلام و تشکر
              باعث تجدید خاطره شدید و بنده را مجبور کردید سری به تاریخی که اشاره کردید بزنم ..http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2570&page=36
              نظرات جالبی بود خیلی جالب ..اینجا شما میتوانید فرق آدم خبره مثل "موی عاقل" و باقی افراد را مشاهده فرمایید جبهه گیری ها را ببینید!
              بخوانید ...من 30 ذرصد بالاتر یادم نمیاد گفتم مفت شده..!
              بنده هستم کلا از بازار شاید چند هفته بیرون زدم و برگشتم و نوسان میگیرم ..هیچ جا بهتر از بورس سود نمیده ..البته با 40 درصد سرمایه نسبت به دی پارسال...پارسال با تاخیر حدودا دوهفته ای و ضرر چند درصدی 60 درصد سرمایه را خارج کردم .. و دوستان اطلاع دارند از اول سال 93 عرض کردم امسال سال نوسانگیری است و نه سهامداری..و هنوز این داستان ادامه دارد.

شما هم به نظر میرسد عصبانی هستید!.[/COLOR]
              در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Post
              بنده با اجازه موی عاقل پیش دستی می کنم و مثبت احتمالی فردا را به علت جو مذاکرات اولین فرصت فروش بسیاری از سهام اعلام می کنم...
              در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
              سلام دوست من
              بنده برخلاف نظر شما به نظرم همیشه باید با بازار حرکت کرد نه جلوتر و نه عقب تر
              شما چند وقت پیش هم اعلام فرصت فروش از کل بازار کردید درحالیکه از همان روز حداقل 30درصدی رشد کرد
              بدون شرح!
              دی پارسال

نظر

• "heydar"
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 7493

در اصل توسط Trader7 پست شده است View Post
                بدون شرح!
                دی پارسال
                بله خودم این پست را خواندم و عرض کردم تاخیر دو هفته ای در خروج داشتم که باعث ضرر زدن به بنده شد.
                اونجا مثل برخی دوستان تعصب داشتم و به این راحتی قبول نمیکردم بازار برگردد...
                هرکس اشتباه میکند بنده در تاریخ نقل قول شده اشتباه کردم و ضرر چند درصدی را متحمل شدم.ولی مثل اساتید عزیز منتظر نشدم پولم نصف بشه و بعد تازه بیام بگم بازار غیزطبیعی و از این حرفاست!/:.yead.:/
                آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2014/09/20, 05:06.

نظر

• زنبور عسل
                  عضو عادی
                  • Jul 2025
                  • 166

پاسخ : سرما آفرين ( لسرما )

بهترین زمان خرید

نظر

• ahmoeini
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 2562

سلام
                    صبح بخیر
                    امیدوارم روز خوب و پر برکت و سبزی داشته باشید

نظر

• abnus
                      عضو فعال
                      • Jan 2014
                      • 754

به نام ایزد یکتا سلام وصبح بخیر به همه عزیزان امیدوارم که اخر هفته خوبی روسپری کرده باشید انشاا...که امروز شاد وسرحال پشت سیستم نشسته باشید.(امیدوارم که امروز روز سبز وپربرکتی برای همه باشه).

نظر

• حسام الدین
                        عضو فعال
                        • Aug 2014
                        • 335

سلام دوستان.
                        جالبه که شرکت پارس دارو (دپارس) انصراف خودش رو از فروش سهام داروسازی امین (دامین) طی نامه ای به بورس ارسال کرده. به نظرتون چرا؟ حس ششمم میگه توی دامین قراره اتفاقاتی بیفته که این سهم رو فوق العاده ارزنده کرده و برا همین هم دپارس از فروش بلوکش منصرف شده...

دامین، دپارس، دزهراوی، دکوثر

ترتیب اولویت داروییها به نظرمن اینطوری خوبه
                        من بر این باورم كه عشق به یك شخص بزرگوار، بیش از هر چیز دیگر به انسان فروتنی می آموزد.

نظر

• look87
                          عضو عادی
                          • Apr 2014
                          • 51

امروز چه خبره که نفتی ها دارن منفی میدن؟
                          در ضمن نطر شما برای خرید یکی از این نفتی ها مثل مارون زاگرس جم یا شسپا چیه؟

نظر

• شبندر
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 3598

امروز فروش را به توصيه كارشناسهايم قطع كردم و مقداري ختراك و سينا خريدم
                            دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• علی علیزاده
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1159

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
                              امروز فروش را به توصيه كارشناسهايم قطع كردم و مقداري ختراك و سينا خريدم
                              جناب شبندر بنده یادمه برج ده پارسال شدیدا توصیه به خرید خکمک میکردید و اون روز حجم خوبی هم زد ولی متاسفانه همون روز سقف قیمتی بود و شروع به ریزش کرد نزدیک به 60 درصد.....ایا واقعا این کار شما درست بود؟عده ای رو بدبخت کردید رفت ولی هنوزم دارید تبلیغ از سهام های میکنید که خدا میدونه چی توش هس......اینکار شما واقعا کار درستی نیست چون مطمینن حرام خواری رو پیشه گرفتید....چون دوستانی هستند ناوارد و امکانش هس به حرف شما گوش دهند....پس شدیدا توصیه میکنم دست از این کار زشتتون بردارید
                              یا غنی....

نظر

• "heydar"
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 7493

داسوه و دپارس جزو سهام موثر در شاخص :D

نظر

در حال کار...
                                X