کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از دیروز که یهو تقاضا برای مفاخر زیاد شد برام جای سوال داشت مخصوصاً امروز که تا 18 میلیون صف خرید داشت. به نقل از پرشین تحلیل خبر از افزایش سرمایه 400 درصدی در راه است نیز به تعداد خریداران و فروشندگان توجه کنید بد نیست!!!!!!!!!
ریشه اعتقاد از آنجا خشک می شود که بخواهند تحمیلش کنند. برتولد برشت
امروز 5دقيقه مونده به پايان بازار هرچقدر زامياد صف داشته باشه ميدم
شبندر صف زامیاد رو بده.بازار تموم شدا.
کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
فروش شدوص (خریداری شده 395) در مثبت کامل
خرید حخزر:قبلا یه نوسان کوچیک ازش گرفتم و بخاطر کنترل حقوقی خارج شدم ولی الان دیگه شناوری سهم داره به صفر میل میکنه!
ریسکی متصور نیستم.دید خرید رو هم بلند مدتی گذاشتم مگه اینکه یوهو سر به فلک گذاشت
آخه من آدم قانعیم.به 40-50درصد راضیم!!!!!
من یک مبتدی ام! نمودارها فقط برای دریافت نظر دوستان و اساتید می باشد و ملاک ترید خودم هم تا اطلاع ثانوی نیست/.:blinksmiley.:/
با سلام
تو این غدام نمیدونم چه خبره ؟دو سال پیش 500 خریدمش بعد از 8 ماه 490 با التماس و زور فروختمش ! الان با 200 % افزایش سرمایه با پ به ای 32 گازشو گرفته سیخکی مثل موشک داره میره ! پدر سفته باز بسوزه !
دو روز عالی معامله شد بعد یکدفعه امروز خراب کرد یک عده عالی می خرند در نقطه مقابل عده ای هم تا می تونند می فروشند نظرتون چیه دوستان؟
می دونید این گروه فروشنده و خریدار کی هستند و چه هدفی دارند؟
دوستان شتولی را بررسی کنید. زیر 600 ارزشمند است. کمی صبر نشان میدهد که رنجهای مثبت سنگینی در بازار توافقی روی سهم میزنند
دیروز عرض کردم قدر این سهم را بدانید .
فقط امروز نزدیک 50 درصد جهش داشت البته طبق شنیده ها قیمت سهم در اندک زمان به محدوده 1500 خواهد رسید. شنیده ها از تعدیلهای پی در پی و افزایش سرمایه بالای 200 درصد میباشد.
با سلام
چون دو سال و سه ماه وقفه معاملاتی داشته فکر میکنم بازار هنوز به این سهم اعتماد نداره هرچند هم گروهی هایش تو این مدت جهش فوق العاده ای داشته اند ( شپاکسا ) .
نظر