کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خموتور و وسينا ارزنده ترين سهام ها هستند كه قطعا سود دهي بالايي خواهند داشتخكمك سهاميست كه با خريد يك حقوقي فوري قفل خواهد شد تا مي توانيد از اين سهام بخريد الان در قيمت بسيار مناسبي هست 200تومان پول يك آدامس هم نيست
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
سهامي مطمئن تر از سينا وجود نداره حقوقي ها و حقيقي ها چند روز پيش صف خريد 500ميليوني را ديديد اين يعني قابليت رشد را داره فقط نمي خوان زياد بهش توجه بشه و كم كم خريدشون را كامل كنند تا بموقش تا 500تومان ببرندش بالا مطمئن باشيد
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
خكمك هم صف خريد خواهد شد شك نكنيد ارزشش خيلي بالاتره فقط صبر كنيد هنوز دارند مي خرندتازه هرچقدر صف نشه براي من بهتره چون ميتونم به خوبي بخرم الان براي خموتور اين اتفاق افتاد و ديگه نميشه براحتي خريد
خكمك هم صف خريد خواهد شد شك نكنيد ارزشش خيلي بالاتره فقط صبر كنيد هنوز دارند مي خرندتازه هرچقدر صف نشه براي من بهتره چون ميتونم به خوبي بخرم الان براي خموتور اين اتفاق افتاد و ديگه نميشه براحتي خريد
جناب شبندر الان رو خکمک یه رنج 50000 هزارتایی بزنید خرید تا باورتون کنم/:.grlim:./
نظر