کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خب مستندات افزایش سرمایه توریل اومد و عامل مثبت دو سه روز اخیر و شکست مقاومت 800 امروز هم شد.
در روز 15 اکتبر همپوشانی دو سطح فیبو زمانی داشتیم که نوید یک اکسترمم میداد که از قرار سقفه. مقاومت جدی هم در 850 وجود دارد(هم خط روند و هم خط مقاومت که البته در شکل نیست)
ضمنا اگر قیمت بالای 800 برای امروز بماند، با توجه به میله های مکدی احتمال واگرایی منفی هم زیاد است که در صورت رخداد قطعا پایان روزهای سبز برای کوتاه مدتیهاست.
در نتیجه به نظر باید آماده فروش بود، هرچه که به پایان معاملات فردا نزدیک شویم
من یک مبتدی ام! نمودارها فقط برای دریافت نظر دوستان و اساتید می باشد و ملاک ترید خودم هم تا اطلاع ثانوی نیست/.:blinksmiley.:/
پوشش 28 درصدی 3 ماهه
پوشش 64 درصدی سبت به 3 ماهه سال قبل با سرمایه 2 برابر
پیش بینی سود 370 پایان سال با شرایط فعلی و رسیدن به قیمت 2200
قابل توجه است که در صورت رونق بازار و بهبود شرایط اقتصادی همراه با افزایش حجم فروش اهداف بسیار بالاتر خواهد بود.
بازهم در زیر3000خریدشد. به نظرم عیدخوبی داشته باشم.همه چی به سه شنبه بستگی داره!!!!!!!!
بازهم خرید شد. تا بالای 3000 هست هیچ جا نمیره!! زیر 3000 هم فکر کنم 2850مقاومت محکمی داره
اصلا ببینید بالای 3000 چقدر معامله شده. حالا این خریدارا میخان ضرر کنن؟ بعیده زیر3300فروشنده باشن.
خریدیم تا رستگار شویم
نظر