امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟
بکام ( كارخانجات توليدي شهيد قندی ) علاوه بر تکنیکال خوب سهم و سیگنال صعودسلام به همه دوستان
بـکام - كارخانجات توليدي شهيد قندي
بـکام خروج از مثلث و شکست روند نزولی میان مدت = پایان اصلاح = شروع صعود سهم/:.wubsmiley.:/

گویا فروش زمین ها اطراف کارخانه و املاک مازاد شرکت قوت گرفته است و در سایت بغلی، مصوبات شورای شهر مبنی بر فروش زمین های بکام منتشر شده و بخشی از مصوبات با مهر و امضاء شورای شهر آمده است.
به نظر میرسه که با اتفاقات و اخبار پیش رو ، در بکام شاهد لپارس دیگری خواهیم بود و رشد و صعود خوبی در پیش داشته باشه.آخرین ویرایش توسط حميد اسدي؛ ۱۳۹۳/۰۷/۲۶، ۱۱:۵۷.
نظر
-
وساپاااااااااااااااا...............!!!!.....اقا این سهم ما رو جا میزاره هاااااا بخرید اندکی
نظر
-
دروددر اصل توسط za_trader پست شده است مشاهده پست
منم ابتدا قصد اضافه کردن سهم رو داشتم اما نمودار رو که نگاه کردم منصرف شدم
نظر
-
خرید کگاز از ۶۶۰-۶۴۲ تومان
این خرید رو یادگاری انجام دادم تا وقتی که سهم رفت بالای ۱۰۰۰ تومان بیارمش بالاخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط ahmadreza پست شده است مشاهده پستوبیمه پر !!!!!خرید هر دو دیروز و امروز کگاز . . .در اصل توسط تمام پست شده است مشاهده پستخرید کگازسلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
-
دیروز:در اصل توسط iTrader پست شده است مشاهده پستنیم ساعت پایانی برای گروه ساختمانی
خرید در صفر تابلو بد نیست
ثرود خوبهشاخص گروه انبوه سازی
شکست مقاومت مهم اول و پیش به سوی مقاومت دوم با شیب تند
نظر

نظر