امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mamadzar
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 396

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
    وقتی به چارت سمگا نگاه میکنم

میگم اونچیزی که ما از دانش بنیادی و تکنیکال میدونیم هیچ تصورش رو نمیشد کرد که این جور رشد میکنه و اینجا میرسه

به عنوان یک تجربه میگم چون خوددم با تکنیکال میخرم و میفروشم

همیشه تو ذات این دانش یکجوری بدبینی و انتظار بازگشت روند انسان رو اذیت میکنی و

انسان همش نگران اینه کی روند به اوج خودش میرسه و یا اگر گیر کرده باشه

کی این اطلاح تموم میشه

درد دل دوستانه بود

و این چارت با خودش خیلی حرفا داره

چاره چیه نوام جان ؟! ابزارای تحلیل گر همیناس دیگه . بعضی سودا مال از ما بهترونه . ما به سود آهسته و پیوسته راضی هستیم ( البته به شخصه به این اعتقاد دارم که یه تحلیل گر هر چقدر دانشش بیشتر بشه چیزای غیر قابل پیش بینی مثل این رو هم میتونه پیش بینی کنه ، البته این برداشت شخصیمه و میتونه کاملا اشتباه باشه )
    وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• mesbah1989
      Banned
      • Oct 2014
      • 403

وساپا بخریم امروز چطوره ؟؟؟

نظر

• نوام چامسکی
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 3369

در اصل توسط فدایی پست شده است View Post
        فاراک صف شد laughingsmiley
        بارها گفتم ارزش معاملات زیر 100 میلیارد نیاد تو این بورس تهران ولو شاخص هم منفی باشه

میشه با نوسانگیری راحت پول در اورد و از زندگی لذت برد اونم با 4 دونه خط و خطوط

لذتت مدام فدایی

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• bnz
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 381

بارها گفتم ارزش معاملات زیر 100 میلیارد نیاد تو این بورس تهران ولو شاخص هم منفی باشه

لذتت مدام فدایی
          باسلام دوست عزیز شکربن خریدم در3481
          /:.Heart.:/

نظر

• mesbah1989
            Banned
            • Oct 2014
            • 403

قیمت بازگشایی خودرو چطوره از نظر اساتید تکنیکالی؟؟؟؟

نظر

• حسام الدین
              عضو فعال
              • Aug 2014
              • 335

لذتت مدام فدایی

بنده که اصلا خودم رو به زحمت نمیندازم. روی حداکثر 3 تا سهم خوب زوم میکنم و با اونها می مونم. صبرم هم زیاده ولی خب این کار نیاز به هنر شناسایی سهام داره. از اول امسال بنده کلا روی 2 تا سهم بودم. ولغدر و دامین! دامین که تا الان 200 درصد داده. ولغدر هم با نوسانهایی که ازش گرفتم، تا الان بالای 100 درصد داده. سالی 2 تا سهم اینجوری بخوره به تور ما، برامون بسه.
              یادش بخیر پارسال هم روی شاملا و کسرا بودم. یکیش 150 درصد و اون یکی 120 درصد بهم داد. سال قبلش روی قند مرودشت و قزوین و زمگسا که بالای 100 درصد هرکدوم دادن. سال قبلش روی کبافق نزدیک 100 درصد داد. سال قبلش روی کچاد و ...
              کلا آدم هر سال بره روی دوتا سهم خاص و پرپتانسیل، به نظرم اعصابش راحتتر باشه. منتهی شناسایی سهامش هنر میخواد...
              ببخشید پریدم بین حرف اساتید
              من بر این باورم كه عشق به یك شخص بزرگوار، بیش از هر چیز دیگر به انسان فروتنی می آموزد.

نظر

• m.ghasemi
                عضو جدید
                • Jan 2014
                • 7

خیلی بد باز شد خودرو

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10185

در اصل توسط m.ghasemi پست شده است View Post
                  خیلی بد باز شد خودرو

خودرو کمی غیرعادی معامله میشه،یه حسم میگه خودرو فردا میتونه بالاتر از 308تومن هم معامله بشه
                  "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14645

خرید 647 کگاز
                    خدا خواست و ما توانستیم
                    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• نوام چامسکی
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 3369

در اصل توسط mamadzar پست شده است View Post
                      چاره چیه نوام جان ؟! ابزارای تحلیل گر همیناس دیگه . بعضی سودا مال از ما بهترونه . ما به سود آهسته و پیوسته راضی هستیم ( البته به شخصه به این اعتقاد دارم که یه تحلیل گر هر چقدر دانشش بیشتر بشه چیزای غیر قابل پیش بینی مثل این رو هم میتونه پیش بینی کنه ، البته این برداشت شخصیمه و میتونه کاملا اشتباه باشه )

سلام رفیق

بحث تحلیل یک چارت یک چیز است و بحث معامله گری و اصول مدیریت سرمایه بحثی جدا است

بلاخره باید به اصول معامله گری پایبند بود و به خاطر یک امر نادر قواعد رو زیز پا نذاشت

در ضمن همنطور در دنیای واقعی از هر راهی نمیخوام پول در بیاریم و حرکات ژانگولری انجام بدیم

تو دنیای معامله گر هم همینطور است

رهرو ان است که اهسته و پیوسته رود

نظر

• mamadzar
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 396

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

خودرو کمی غیرعادی معامله میشه،یه حسم میگه خودرو فردا میتونه بالاتر از 308تومن هم معامله بشه
                        یه عده دارن بدجور خالی می کنن !! چرا ، الله اعلم ! خریدارا 4 برابره فروشنده هان !
                        وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• نوام چامسکی
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 3369

در اصل توسط حسام الدین پست شده است View Post

بنده که اصلا خودم رو به زحمت نمیندازم. روی حداکثر 3 تا سهم خوب زوم میکنم و با اونها می مونم. صبرم هم زیاده ولی خب این کار نیاز به هنر شناسایی سهام داره. از اول امسال بنده کلا روی 2 تا سهم بودم. ولغدر و دامین! دامین که تا الان 200 درصد داده. ولغدر هم با نوسانهایی که ازش گرفتم، تا الان بالای 100 درصد داده. سالی 2 تا سهم اینجوری بخوره به تور ما، برامون بسه.
                          یادش بخیر پارسال هم روی شاملا و کسرا بودم. یکیش 150 درصد و اون یکی 120 درصد بهم داد. سال قبلش روی قند مرودشت و قزوین و زمگسا که بالای 100 درصد هرکدوم دادن. سال قبلش روی کبافق نزدیک 100 درصد داد. سال قبلش روی کچاد و ...
                          کلا آدم هر سال بره روی دوتا سهم خاص و پرپتانسیل، به نظرم اعصابش راحتتر باشه. منتهی شناسایی سهامش هنر میخواد...
                          ببخشید پریدم بین حرف اساتید

کاملا با حرف شما موافقم و در کل هر کس سبک کاریش از دل شرایطش میاد

برفرض من بعضی روزها باید پولم رو خارج کنم و نمیتونم با سهم بمونم

خوب روش من با کسی که یک پول دلره میخواد 5 سال بذار بانک فرق داره

سود کردن ملاک استادی و حرفی بودن نیست و حتی نوسان گیری

سبک هر کس از وجود خود اون شخص میاد و مطابق با ویژگیهای اونه

نظر

• فدایی
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 710

خودرو نتونست مقاومتو بشکونه. بنابراین توی کوتاه مدت اصلاح داره.
                            واسه همین همه دارن خالی میکنن.
                            همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• mamadzar
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 396

خچرخش 2458 خرید شد برای نوسان . ( با توجه به 10% افت و جو گروه خودرو )

نظر

• mamadzar
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 396

سلام رفیق

بحث تحلیل یک چارت یک چیز است و بحث معامله گری و اصول مدیریت سرمایه بحثی جدا است

بلاخره باید به اصول معامله گری پایبند بود و به خاطر یک امر نادر قواعد رو زیز پا نذاشت

در ضمن همنطور در دنیای واقعی از هر راهی نمیخوام پول در بیاریم و حرکات ژانگولری انجام بدیم

تو دنیای معامله گر هم همینطور است

رهرو ان است که اهسته و پیوسته رود
                                کاملا باهات موافقم نوام جان ، من به شخصه واقعا به این موضوع اعتقاد دارم که این توی تمام کائنات یه قانونه که چیزی که سریع بیاد میتونه به همون سرعتم برگرده ولی چیزی که /اهسته و پیوسته به دست بیاد خیلی پایدارتره . یه چی تو مایه های همون ضرب المثل باد آورده را باد میبرد خودمون دیگه :D

نظر

در حال کار...
                                X