امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • feredos
    عضو فعال
    • Mar 2014
    • 485

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
    اشکال نداره

که وقتی که سهم خریدی و چند روز هم رفته تو سود از بزرگان این فروم

که خوشبختانه در حین بازار هم فعال هستن بپرسی که ایا با سهم باز هم بمونم یا نه

اینجا کمک میکنن

اگر من بودم در خدمت هستم

این بازار توان ساخت یک موج b رو داره

ایچه که باعث ضرر میشه سهم عوض کردن و با سهم خوب نموندن

شما باید کتاب مارک داگلاس رو به عنوان معامله گر منظم بخونید

بشهاب سهم نوسانگیری نیست

بیشتر کسانی بشهاب میخرن تو این بازار که دوس ندارن سهمشون افت کنه

ولی من نوسانگیری سهمی رو میخرم رشد کنه ولو تو یک سهم 4 در صد هم ضرر کنم
    بخونید این کتابو. با حوصله بخونید. قدرت این رو دارو که فکرتونو عوض کنه و دید کاملا جدیدی به شما بده.
    روی صحبتم با تازه کارها و تو ضرر رفته هاست. هم آرامش میده ، هم آموزش و هم روانی قوی میکنه.
    جناب نوام این کتاب رو معرفی کردند به من و واقعا از ایشون تشکر میکنم.
    من زبون اصلی خوندم و از ترجمه فارسیش خبر ندارم.

ارزش این شب ها رو بدونید. امیدوارم بتونید رقت قلبتونو زیاد کنید. یاد حسین رقت قلب میده. به حرف هاتون بیشتر متعهد باشید. هوای نوشته هاتون رو داشته باشید. به تبعات نوشته هاتون دقت کنید.
    بوقچی و حوشی گر ها ، این شب ها که هیچ، هیچ چیز بر اون ها تاثیر نداره.

امیدوارم روزی برسه که هر معامله گر بر اساس تحلیل خودش که بر اساس منطق، تعقل، آرامش روانی و آموخته بنا شده، وارد بازار بشه.
    I entered the bearish market and survived

نظر

• نوام چامسکی
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 3369

فهرستحرف اولشروعبخش اولمقدمه1 چرا اين کتاب را نوشته ام 2 چرا يک متد فكري جديد بخش دوم طبيعت، معامله از ديدگاه روان شناختي 3 حق هميشه با بازار 4 محيطي با پتانسيل نا محدود براي سود و ضرر 5 قيمت ها هميشه بدون محدوه معيني در حركت 6 بازار يک محيط پويا 7 در بازار پويا، دلايل حركت بازار نامشخص 8 سه مرحله براي تبديل شدن به يك معامله گر موفق بخش سوم ساختن يک چهارچوب را براي درک خودمان 9 درك ماهيت رواني بازار 10 چگونه خاطرات، وابستگي ها، و باورها فضاي فكري ما را مديريت مي كنند 11 چرا بايد انعطاف پذيري را بياموزيم 12 پويايي در دستيابي به اهداف 13 مديريت انرژي فكري 14 فنوني براي تغييرات موثر بخش چهارم چگونه يك معامله گر منظم شويم 15 روان شناسي تغييرات قيمت 16 مراحل موفقيت 17 پايان .................................................. .................................................. ......................حرف اول:
      از سال 1979 تا كنون جايگاه منحصر به فرد من در جامعه مالي، به من اجازه بحث و سوال با هزاران نفر از تجار، دلالان و مشاوران را داده است. من يک دلال و يا يک نويسنده نيستم. من ریيس اجرايي CompuTrac هستم. اين شركت خدمات تجزيه و تحليل فني در مورد سهام و قرارداد آتی را ارائه مي كند. احساس مي كنم كه موقعيت من به عنوان يك فرد بي طرف موجب شده كه مردم به راحتي با من صحبت كنند. از سال 1960 كه معامله گري مستقل خود را شروع كردم به سرعت متوجه شدم كه مشكلات رواني معامله گران موجب جلوگيري از موفقيت آن ها در بازار مي شود. اين تشخيص موجب شد كه عده بيشتري از مردم براي مشاوره به من مراجعه كنند. به عنوان يك نتيجه صادقانه احساس مي كنم كه موفقيت در تجارت 80 درصد رواني و تنها 20 درصد به متد معامله گري اعم از فاندمنتال يا تكنيكال مربوط مي شود. براي مثال شما مي توانيد با يك دانش متوسط از تحليل فاندامنتال و تكنيكال، در صورتي كه كنترل روحي خود را از دست ندهيد، در بازار سود كنيد و برعكس اگر بهترين و بزرگ ترين سيستم معاملات را داشته باشيد، اما كنترل رواني وجود نداشته باشد، شما بازنده هستيد. يك معامله گر خوب به تجربه دريافته است كه قبل از يك معامله موفق ممكن است با چندين معامله زيان ده روبه رو شود. مديريت سرمايه و حد ضررهاي واقع بينانه مي تواند معامله گر را از خطرات جدي محافظت كند تا اينكه در يك حركت بزرگ بازار به سود برسد. مديريت سرمايه از دو عنصر اساسي تشكيل شده است: مديريت رواني و مديريت ريسك. مديريت ريسك زير مجموعه عوامل رواني است كه توسط معامله گر درك و قبل از آنكه در موقعيت خطرناكي قرار گيرد در نظر گرفته مي شود. مطمئنا حركت با احتياط در بازار و مطالعه و تجزيه و تحليل، مخصوصا براي معامله گران جوان، يك ضرورت است. اما آزمون نهايي معامله گر در بازار واقعي و تحت فشار آن است. به آهستگي شروع كنيد. در هر معامله سوال كنيد: چه انگيزه اي داشته ايد؟ آن معامله را چگونه مديريت كرديد؟ آيا با موفقيت همراه بود؟ چرا؟ آيا با ضرر همراه بود؟ چرا؟ قبل از آنكه معامله جديدي را انجام دهيد به ارزيابي ها، نظرات و پيشنهادات معاملات قبلي خود رجوع كنيد. من در تمام سمينارهاي بزرگ شركت سعي مي كنم كارگاه هايي داشته باشم تا بر جنبه هاي مختلف روحي و رواني بازار كار كنيم. الهه مرگ، كسي كه سرمايه شما را از بين مي برد و سودتان را ناپديد مي كند نه اسرارآميز است و نه كاملا روشن و واضح، اما به سادگي شما را به گمراهي مي كشد. "مديا درست قبل از آنكه فرزندانش را به قتل برساند گفت: من مي دانم چه عمل بدي انجام مي دهم، اما احساسات من از منطق من قوي تر است." اگر در هنگام معامله كردن احساسات شما منعكس كننده ذهن شما است ، بنابراين قطعا "معامله گر منظم" كتابي است كه شما بايد آن را مطالعه كنيد. خواندن اين كتاب بسيار لذت بخش است. من براي فرا گرفتن آن ها هزينه سنگيني پرداختم و راه دشواري را سپري كردم. مي توانم صفحات كتاب را بخوانم و بگويم من آن هستم، من آن هستم. جملات مهم و كليدي كتاب را علامت گذاري كنيد و درست مانند آنكه با دوست خود صحبت مي كنيد آن ها را بخوانيد و از مطالعه آن لذت ببريد. شما خوش شانس هستيد، چون قبل از آنكه اشتباهات خيلي جدي انجام دهيد درباره آن مي آموزييد. اميدوارم در مورد خودتان بيشتر ياد بگيريد و در زمينه مهارت هاي خود مطالعه كنيد. معامله¬گر ها كساني هستند كه براي فكر كردن وقت مي گذارند و براي باقي ماند در بازار تمرين مي كنند و احتمالا موفق مي شوند. .تیماتی اسلاتر مدیرعامل شرکت نرم افزاری کامپیوتری
      .................................................. .................................................. .........شروع
      معامله گر منظم راهنمايی جامع براي فهم اين نكته است كه براي تبديل شدن به يك معامله گر موفق در بازار سهام يا قرارداد آتی نياز به خودشناسي، انضباط و بازنگري شخصيتي است. اين كتاب يك راهنماي گام به گام براي "تطبيق" با موفقيت در موقعيت هاي غير معمول رواني بازارهاي جهاني است. مي گويم "تطبيق دادن" زيرا بسياري از مردم در محيط بازار اقدام به معامله مي كنند، بدون آنكه متوجه شوند كه اين محيط تفاوت بسياري با محيط اطراف آن ها دارد. عدم شناخت اين تفاوت ها موجب مي شود كه بسياري از اعتقادها و باورها كه موجب عملكرد موثر در محيط اجتماعي مي شود، در محيط بازار موانع رواني ايجاد كرده و دستيابي به موفقيت را بسيار سخت نمايد. براي دستيابي به سطوح موفقيت، به عنوان حداقل نياز معامله گران، آن ها بايد اقدام به درك تفاوت هاي بازار كنند. برخلاف ديگر محيط هاي اجتماعي، مهارت هاي معامله گري، درجه بسيار بالايي از خود كنترلي و اعتماد به نفس را از معامله گر طلب مي كند كه موفقيت هاي او تابعي از آن ها است. با اين حال بسياري از ما نمي توانيم خود را كنترل كنيم. زيرا همانند بچه ها آموخته ايم كه اختيار ما توسط يك محيط ساخت يافته قوي تر كنترل شود تا رفتار ما براي مطابقت با انتظارات جامعه اصلاح گردد. به اين ترتيب ما تحت تاثير نيروهاي خارجي مجبور بوده ايم در چهارچوب يك سيستم پاداش و مجازات، روش هاي خاصي از رفتار را بروز دهيم. به عنوان پاداش ما را در بيان برخي از سليقه ها و روشها آزاد مي گذارد و به عنوان تنبيه ما را از داشتن چيزهايي كه مي خواهيم محروم مي كند، براي ما ايجاد درد كرده و يا ه صورت مختلف ما را تنبيه بدني مي كند. به عنوان يك نتيجه ما به طور معمول تنها صورتي از كنترل رفتاري را آموخته ايم كه مبتني بر دوري از درد، فيزيكي يا روحي، از كسي يا چيزي است كه فكر مي كنيم قدرت بيشتري از ما دارد. از آنجايي كه مجبور به چشم پوشي از قدرت شخصي خود عليه ديگران شده ايم، طبيعتا ما بر اساس همان چهارچوب ذهني روش هاي سنتي را براي موفق شدن توسعه مي دهيم (از راه هاي خاصي كه هر كدام از ما آموخته ايم تا به خواسته هاي خود برسيم). بنا به آنچه كه گفته شد: ما آموخته ايم كه كسب قدرت و دستكاري آن و فشار براي تغيير دنياي بيروني، تنها راه براي رسيدن به خواسته هاي ما است. شما به عنوان يك معامله گر بايد بدانيد كه منابع ذهني كه شما در زندگي روزمره تان براي به دست آوردن خواسته هايتان استفاده مي كنيد در محيط بازار كارايي ندارد. قدرت و كنترلي كه لازمه اداره بازار است (آن ها را براي آنچه كه مي خواهيد به كار بگيرید) فراتر از قدرت چند نفر انگشت شمار است. و محدوديت هاي خارجي كه در محيط اجتماع براي كنترل رفتار شما وجود دارد در داخل محيط بازار وجود خارجي ندارد. بازار به هيچ وجه قدرت يا كنترلي روي شما ندارد، بدون انتظار از نوع رفتار شما و بدون توجه به خواسته هاي شما حركت مي كند. در حقيقت اگر شما نمي توانيد بازار را كنترل يا اداره نماييد و بازارها هم هيچ قدرت و يا كنترلي روي شما ندارند، بنابراين مسوليت ادراك شما و نتايج رفتار شما فقط با شما است. كاري كه شما مي توانيد انجام دهيد كنترل خودتان است. به عنوان يك معامله گر شما مي توانيد قدرت يا پول به خودتان بدهيد يا پول تان را به ديگر معامله گران ببخشد. اينكه شما كداميك از اين دو راه را انتخاب نماييد با چند فاكتور روحي مشخص مي شود كه يا اصلا مورد توجه قرار نمي گيرد و يا خيلي كم به آن توجه مي شود. و اين ادامه دارد تا اينكه شما مهارت هاي جديدي را كسب نمایيد و هم چنين ياد بگيريد كه چگونه خود را با شرايط بازار تطبيق دهيد. براي دستيابي به يك موفقيت پايدار در اين بازار نياز داريد كه ياد بگيريد چگونه خود را كنترل نمایيد. ممكن است راه هاي اين كار به كلي براي شما نا آشنا باشد. همچنين بايد ياد بگيريد چگونه براي ارتقا ديدگاه تان با شناخت احتمالات ممكن براي رسيدن به روياهاي تان در عرصه تجارت، به خودتان آزادي ذهني اهدا نمایيد. تنها تعداد كمي از معامله گران درك كرده اند كه مسوليت همه فعاليت هايشان در بازار فقط با خود آن ها است. حتي كم تر كساني هستند كه مي¬پذيرند پيامدهاي رواني معامله كردن در بازار ناشي از درك آن ها از محيط بازار است و بايد براي دستيابي به درك بالاتري از بازار تلاش كنند. هيچ يك از ما در دوران رشد ياد نگرفته ايم در فضايي كه هيچ ساختار محدود كننده اي وجود نداشته و داراي آزادي مطلق هستيم، چگونه بايد رفتار كنيم. در محيط بازار اين تنها شما هستيد كه قوانين را وضع مي كنيد و سپس بايد با نظم و انضباط به آن پاي بند باشيد. اين كار بسيار مشكل است. نوسانات قيمت هاي سيال، هميشه در حركت هستند. حوادث كاملا بر خلاف ساختاري كه ما به آن عادت كرده ايم اتفاق مي افتند. در محيط بازار تصميم ها در مقابل شما به اندازه نوسان قيمتها بي¬انتها است. تصميم¬گيري صرفا براي اينكه در بازار شركت كرده باشيد، اشتباه است.، بلكه بايد تصميم بگيريد كه چه زماني وارد شويد، چه مدت در بازار باقي بمانيد و تحت چه شرايطي از بازار خارج شويد. هيچ آغازي، ادامه اي و پاياني وجود ندارد. تنها چيزي كه وجود دارد افكار ذهني شما است. علاوه بر آن در هر تصميمي پيامدهاي رواني منفي وجود دارد. اين را بدانيد كه حتي كوچك ترين تعهد مالي از يك قرارداد در هر تجارت يك پتانسيل نا محدود براي ضرر كردن است. از ديدگاه روانشناختي، اين بدان معني است كه هر موقعیت معامله ممكن است همه روياهاي استقلال مالي شما را برآورده كند و بطور هم زمان خطر از دست رفتن كل سرمايه شما را با خودش دارد. حركت و نوسانات دایمي قيمت به سادگي شما را به ناديده گرفتن خطرات با اعتماد به نفس كاذب و اينكه در اين زمان لازم نيست از قوانين خود پيروي كنيد، مي فريبد. بازار محيطي است با آزادي عمل مطلق. تركيبي از امكانات نامحدود و خطرات نامحدود. اگر شما يكي از شركت كنندگانی هستيد كه به پارامترهاي روحي رواني بي توجه است (كسي كه رفتارهايش در چهارچوب ذهني به سمت ساختارها، محدوديت ها و انتظارات خارجي متمايل است) پس براي حوادث اين محيط و فاجعه هاي مالي آن بايد آماده باشيد. اين سناريو شوم قطعا توضيح مي دهد كه چرا افراد كمي از معاملات به سود مي رسند. تقريبا تمام كساني كه تلاش براي ايجاد يك معامله كامل و بي نقص را دست كم گرفته اند و توانايي هاي خود را بيش از حد واقعي برآورد كرده اند، انتظارشان از بازار زياد مي شود. بنابراين بیش تر افراد، اگر نگویيم همگي،درجاتي از "آسيب هاي رواني" را متحمل مي شوند. تعريف من از" آسيب هاي رواني" هر چهارچوب ذهني است كه پتانسيل ايجاد ترس را داشته باشد. از نتايج ترس، ايجاد شرايط روحي مانند استرس، اضطراب، سردرگمي، نااميدي و يا خيانت است. در واقع شرايط احساسي دردناك، محصول انتظارات غيرواقع گرايانه است. انتظارات غير واقع گرايانه بين باورهاي شخص در مورد چيزهايي كه بايد باشد و شرايط واقعي كه منطبق بر باورهاي شخص نيست، ايجاد تضاد مي كند. اين تضاد از طريق احساسات ما به صورت درد بيان شده كه ما به طور كلي با عناوين استرس، اضطراب،سردرگمي و ... مي شناسيم. به نظر مي رسد براي اجتناب از اين درد، سيستم دفاعي رواني به صورت غريزي از ورود هرگونه اطلاعات تاييد كننده وجود تضاد بين انتظارات و واقعيات بيروني جلوگيري مي كند. اين دفاع شامل انكار، توجيه، چشم پوشي و ... همه گي در نتيجه اعوجاج (انحراف) ذهني است. اعوجاج ذهني زماني رخ مي دهد كه سيستم رواني ما به طور خودكار اطلاعات محيط بيروني را با شكل دهي و گزينش اطلاعات، منحرف مي كند تا براي اجتناب از احساس هر گونه درد، تضاد بين انتظارات ما و واقعيات بيروني را جبران نمايد. اين كار به گونه اي انجام مي شود كه ما به يك "واقعيت مشترك" بين باورهاي مان و واقعيت هاي بيروني معتقد شويم. من با تعريف"واقعيت مشترك" يك تناظر بين باورهاي خودم و شرايط واقعي محيط ايجاد مي كنم. اگر شما اطلاعات بازار را تحريف نمایيد، نمي توانيد واقعيت هاي بازار را درك كنيد، همچنين نمي توانيد با توهم خودتان مقابله كنيد، تا جایي كه از نااميدي احتمالات ممكن را ناديده مي گيريد. در اين مرحله خود را در معرض چيزي قرار مي دهيد كه به آن "آگاهي اجباري" گفته مي شود. بديهي است در صورتي كه بازار بر خلاف چيزي كه شما اجازه درك آن را به خود مي دهيد، كاري انجام دهد (زيرا مقداري، نه همه، اطلاعات بازار آن طور كه شما مي خواهيد در دسترس نيست) مقداري از سرمايه خود را از دست خواهيد داد. اين تحريف واقعيت ها تا جايي ادامه خواهد داشت، كه تناقض بين باورهاي شما و اطلاعات واقعي بازار سيستم دفاع رواني(توهم) شما را درهم بشكند. اين مساله معمولا باعث ايجاد حالت شوك مي شود، تا جايي كه ممكن است تعجب كنيد چه گونه اتفاقات بد به اين سرعت براي شما رخ مي دهد. در چنين وضعيتي ضررهاي پي در پي در بازار شما را وادار به مقابله با توهم داشتن درك مشترك از بازار مي كند و باعث ايجاد يك آگاهي دردناك مي شود. در زمان هايي، لازم است به بررسي و بازنگري درك خود از بازار بپردازيد. زيرا به خاطر نحوه شكل گيري افكارمان از زمان كودكي، از طريق درك اين مساله كه در آينده چه اتفاقي مي افتد، سعي در كنترل حوادث بازار داريم. ما بازار را پيش بيني مي كنيم و سپس سفت و سخت در انتظار رخ دادن آنچه پيش بيني كرده ايم مي مانيم. اين جاست كه شما نياز به فراگيري تكنيك هاي انعطاف پذيري رواني داريد تا اجازه دهيد ديدگاه تان ارتقا يابد. به نحوي كه احتمالات و حوادث مختلف را در نظر گيريد. شايد شما قادر به كنترل بازار نباشيد، اما مي توانيد ادراكات خود را كنترل نمایيد و از آن ها به منظور دستيابي به درجه بالاتري از واقع بيني و در نتيجه درجه بالايي از درك مشترك از بازار، استفاده کنيد. آگاهي هاي اجباري ممكن است دردناك باشند، اما به احتمال زياد آن ها نمي توانند مانع از جذب شما به فرصت هايي كه بازار فراهم مي كند شوند. با اين حال اثر رواني انباشته شدن آن در ذهن شما بسيار منفي است. اگر شما از طريق چندين آگاهي اجباري برنجيد، ادراك شما به جاي جست و جوي فرصت هاي بازار، به شدت تبديل به وزنه اي جهت اجتناب از درد مي شود. ترس از دست دادن پول، اشتباه كردن يا گم كردن فرصت ها ، انگيزه اوليه شما از عمل كردن يا نكردن خواهد شد. زماني كه ترس انگيزه انجام دادن يا ندادن كاري شود، چند مشكل عمده بوجود مي آيد. زماني كه با تمركز بر ترس به فرصت ها نزديك مي شويد دامنه درك شما محدود مي شود. شما اطلاعاتي كه به دلخواهتان هست را درك مي كنيد و اين بزرگترين دليل وجود ترس در شما است. ترس بطور سيستماتيك مانع اعتماد شما به اطلاعات بازار كه بيان گر فرصت هاي ديگر است، مي شود. همان طور كه شما ارتباط منفي بين ترس و آگاهي را درك ميكنيد، ممكن است متعجبانه بياموزيد كه تلاش تان براي جلوگيري از ضرر، منجر به ايجاد آن مي شود. ترس همچنين دامنه پاسخ گويي شما را به هر وضعيتي محدود مي كند. تعداد قابل توجهي از معامله گران رنج مي برند، زماني كه دقيقا مي دانند چه كار مي خواهند انجام دهند، اما در زمان انجام دادن آن، خود را بطور كامل ناتوان مي يابند. قبل از آنكه كسي بتواند در يك محيط تجاري بدون ساختار مشخص موفق شود، نيازمند آن است كه اعتماد به نفس و اطمينان به خويشتن را در خود تقويت كند. من اعتماد به نفس را عدم وجود ترس همراه با اطمينان به خويش تعريف مي كنم. اينكه بدانيم در حال حاضر چه كاري نياز هست انجام دهيم و سپس بدون درنگ آن را انجام دهيم. هرگونه دو دلي، تنها ايجاد ترديد و ترس خواهد كرد. هر درجه از ترديد و دودلي كه در ذهن وجود داشته باشد، به همان اندازه شما احساس ترس و اضطراب مي كنيد. نتيجه منفي تجربه معامله كردن در حالت ترس، اضطراب و سردرگمي، ايجاد يا افزايش باور ضعف و بي كفايتي در خويشتن است. بدون در نظر گرفتن اينكه ما با چه سختي تلاش مي كنيم تا نتايج رفتارهاي خود را از ديگران مخفي نمایيم، به وضوح مشخص است كه نمي توانيم اين نتايج را ازخودمان مخفي كنيم. اگر رفتار بازار با شما مرموز به نظر مي رسد، به خاطر رفتار مرموز و مديريت نشده شما است. صرف نظر از آن چيزي كه درك مي كنيد يا خواهان آن هستيد. به احتمال زياد شما نمي توانيد رفتار بعدي بازار را تعيين كنيد وقتي كه حتي نمي دانيد رفتار آينده خودتان چگونه است. تعدادي از معامله گراني كه از موانع رواني عبور كرده اند، حكمت اين كار را در قالب جملات طلايي به ما آموخته اند. "ياد بگيريد چگونه ضرركنيد!"، " به دنبال روندها برويد"، " روندها دوست شما هستند" ، "جلوي ضررها را بگيريد و به سودها اجازه پيشرفت دهيد"، "براي شناخت بازار لازم است كه ابتدا خودتان را بشناسيد" و ... . كتاب "معامله گر منظم" به طور كامل به كاوش، تحليل و سپس سازماندهي اجزا اين مشاوره رواني با فرايند يادگيري گام به گام مي پردازد. اين فرآيند شما را از طريق مراحل لازم براي بدست آوردن موفقيت در محيط بازار هدايت مي كند. اين كتاب به شما توضيح مي دهد چه مهارت هايي لازم است، چرا نياز داريم آن ها را درك كنيم و چه گونه بايد آن ها را فرا بگيريم. اين كتاب در چهار بخش سازمان يافته است. اولين بخش شامل يك مقدمه و دو فصل است. بخش دوم شامل فصل سوم تا هشتم است كه به تعريف مشكلات و چالش هاي پيش رو براي يك معامله گر موفق مي پردازد. بخش سوم متشكل از شش فصل است كه به شما بينش اساسي لازم براي شناسايي آنچه كه در روان تان بايد تغيير كند و چگونه گي ايجاد اين تغيير را مي دهد. بخش چهارم شامل فصول 15 و 16 است كه تمام نكات مهم براي توسعه مهارت هاي تجاري خاص را در يك چهارچوب جمع بندي كرده است. در اين فصل مي آموزيد كه چگونه هدف مندانه فعاليت هاي بازار را زير نظر بگيريد و تعيين كنيد كه كجا لازم است خود را محدود كنيد. پياده سازي اين مراحل نيازمند باز شدن اين محدوديت ها در يك مسير پربار و بي دردسر است.
      254 صفحه / رقعی

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• نوام چامسکی
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 3369

کتاب «تحلیل بنیادی، تکنیکال یا ذهنی» نوشته مارک داگلاس انتشار یافت. به گزارش خبرنگار ما کتاب یادشده که توسط مهندس ریحانه هاشم‌پور ترجمه و به وسیله نشر چالش انتشار یافته، مشتمل بر یازده فصل است که می‌تواند راهکارهای عملی برای فعالیت در بازار سرمایه و فارکس ارائه کند.
        این کتاب به آموزش مهارت‌های روان‌شناختی برای کسب سود مستمر در بازارهای یادشده می‌پردازد که با استفاده از این مهارت‌ها و تلفیق آن با توانایی تحلیل بازار می‌توان به سود موردنظر در بازارهای سرمایه فارکس دست یافت.«تحلیل بنیادی، تکنیکال یا ذهنی» نگاه عمیقی دارد به مشکلاتی که فعالان در هنگام ورود به بازار پرچالش سهام با آنها روبه‌رو می‌شوند.نویسنده کتاب که سال‌ها در بازارهای مختلف به معامله‌گری پرداخته، تجربیات خود را به این کتاب منتقل ساخته و ساختار فکری یک معامله‌گر را تشریح کرده است.فصل‌‌های کتاب حاضر عبارتند از: به سوی موفقیت، وسوسه معامله‌گری، قبول مسوولیت، استمرار، عوامل موثر در درک بازار، چشم‌انداز بازار، اندیشیدن در حوزه احتمالات، تغییر عقاید، ماهیت عقاید، تاثیر عقیده روی معامله‌گری و اندیشیدن مانند یک معامله‌گر. نویسنده در مقدمه کتاب می‌گوید: «اعتقاد داشته باشید که: لازم نیست برای به دست آوردن پول، بدانید که چه اتفاقی خواهد افتاد، هر اتفاقی ممکن است رخ دهد، هر لحظه منحصر به فرد است و هر نتیجه‌ای یک تجربه منحصر به فرد است.«تحلیل بنیادی، تکنیکال یا ذهنی» در 200صفحه، تیراژ 1500نسخه و با قیمت 4500تومان منتشر شده است. علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه این کتاب با نشر چالش از طریق تلفن 66414610تماس حاصل کنند.

نظر

• 135918031
          عضو عادی
          • Nov 2013
          • 45

خیلی شرمنده هستم از اینکه شما دوست عزیز رو ازرده خاطر کردم.ببخشید و حلال کنید

نظر

• RAMIN PEDRAM
            عضو عادی
            • Aug 2014
            • 199

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
            کتاب «تحلیل بنیادی، تکنیکال یا ذهنی» نوشته مارک داگلاس انتشار یافت. به گزارش خبرنگار ما کتاب یادشده که توسط مهندس ریحانه هاشم‌پور ترجمه و به وسیله نشر چالش انتشار یافته، مشتمل بر یازده فصل است که می‌تواند راهکارهای عملی برای فعالیت در بازار سرمایه و فارکس ارائه کند.
            این کتاب به آموزش مهارت‌های روان‌شناختی برای کسب سود مستمر در بازارهای یادشده می‌پردازد که با استفاده از این مهارت‌ها و تلفیق آن با توانایی تحلیل بازار می‌توان به سود موردنظر در بازارهای سرمایه فارکس دست یافت.«تحلیل بنیادی، تکنیکال یا ذهنی» نگاه عمیقی دارد به مشکلاتی که فعالان در هنگام ورود به بازار پرچالش سهام با آنها روبه‌رو می‌شوند.نویسنده کتاب که سال‌ها در بازارهای مختلف به معامله‌گری پرداخته، تجربیات خود را به این کتاب منتقل ساخته و ساختار فکری یک معامله‌گر را تشریح کرده است.فصل‌‌های کتاب حاضر عبارتند از: به سوی موفقیت، وسوسه معامله‌گری، قبول مسوولیت، استمرار، عوامل موثر در درک بازار، چشم‌انداز بازار، اندیشیدن در حوزه احتمالات، تغییر عقاید، ماهیت عقاید، تاثیر عقیده روی معامله‌گری و اندیشیدن مانند یک معامله‌گر. نویسنده در مقدمه کتاب می‌گوید: «اعتقاد داشته باشید که: لازم نیست برای به دست آوردن پول، بدانید که چه اتفاقی خواهد افتاد، هر اتفاقی ممکن است رخ دهد، هر لحظه منحصر به فرد است و هر نتیجه‌ای یک تجربه منحصر به فرد است.«تحلیل بنیادی، تکنیکال یا ذهنی» در 200صفحه، تیراژ 1500نسخه و با قیمت 4500تومان منتشر شده است. علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه این کتاب با نشر چالش از طریق تلفن 66414610تماس حاصل کنند.
            با سلام، نام اصلی کتاب Trading in the zoneهست. 4 سال پیش خریدمش و بالای 15بار!! خوندمش به لحاظ روانشناسی ترید ، عمیق ترین و اساسی ترین کتابی است که تا به حال به فارسی ترجمه شده. حتما" اون رو بخونید.البته

همانطور که در ابتدای کتاب اشاره میشه مخاطبان اصلی این کتاب تریدرهای تکنیکال کار هستند. یعنی کسانی که بر اساس الگوهای قیمت لبه هایی رو تعریف و بر اساس اونها ترید می کنند.
            [SIZE=3][COLOR=#800000][FONT=Arial Narrow]plan your trades and trade your plan[/FONT][/COLOR][/SIZE]

نظر

• ahmoeini
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2562

سلام
              صبح بخیر
              امیدوارم روز خوب و سبزی داشته باشید

نظر

• mey
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 4440

جناب چامسکی نمودارزانه یه سهم موج 3 را ...هفتگیش 5.....کلا تو بورس ایران روزانه بیشتر جواب میده یا هفتگی
                پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• hector
                  عضو فعال
                  • Jan 2013
                  • 1764

پاسخ : 7 اشتباه نابخشودنی در سرمایه گذاری

در اصل توسط hector پست شده است View Post
                  1.باور داشتن این موضوع که برای بدست آوردن بازده های بیشتر باید حرکت بعدی بازار رو پیش بینی کرد

واقیعیت:سرمایه گذاران بسیار موفق در پیش بینی حرکت بعدی بازار هیچ گونه برتری بر ما ندارند

بافت هیچ علاقه ای به این که حرکت بعدی بازار چه خواهد بود و تمایلی به هیچ گونه پیش بینی ندارد.

2.اگر من نمیتوانم بازار را پیش بینی کنم،حتما شخصی هست که بتواند این کار را انجام دهد.تمام کاری که باید انجام دهم پیدا کردن آن شخص است.

گارزارلی:من یاد گرفته ام که زمان بندی و پیش بینی بازار می تواند شما را نابود کند

اگر در هنگامی که بازار از پویایی لازم برخوردار میشود،شما بیش از حد پول نقد نگه دارید این یعنی در موقعیت بدی هستید

شوارتز بافت و دیگر سرمایه گذاران خبره که از سرمایه گذاری واقعی پول در می آورند به ندرت در مورد آنچه انجام می دهند یا در مورد تفکر خود در بازار صحبت می کنند.

3.باور این موضوع که اطلاعات داخلی راه بدست آوردن پول کلان می باشد

واقعیت:وارن بافت،ثروتمند ترین سروایه گذار دنیاست.منبع مورد علاقه او برای کسب رهنمودهایی برای سرمایه گذاری معمولا به صورات مجانی در دسترس است>گزارش سالیانه شرکت ها

بافت:با اطلاعات داخلی و یک میلیون دلار براحتی می توانید در عرض یکسال ورشکست شوید

4.تنوع بخشی(متنوع سازی پورتفو)
                  واقیعت:سابقه خیره کننده وارن بافت از تشخیص تعداد محدودی سهم های برجسته و سپس سرمایه گذاری کلان تنها در همین چند شرکت ناشی می شود

شوارتز:سرمایه گذاری کلان در سهم های با تنوع محدود است که سود قابل توجهی ایجاد می کند واین سود بیش از زیان هایی است که در مقابل،از دیگر سرمایه گذاری ها ناشی می شود.

متنوع سازی برای افراد مبتدی است

5.باور این موضوع که برای بدست آوردن سودهای بزرگ باید ریسک های بزرگ انجام داد

همچون کار آفرینان سرمایه گذاران موفق نیز به شدت مخالف ریسک هستند و هر کاری بتوانند انجام می دهند تا از ریسک اجتناب کنند و زیان را به حداقل برسانند
                  درصورتی که متحمل ریسک های بزرگ شوید احتمال آنکه با زیان های بزرگ رو به رو شوید بیش از بدست آوردن سودهای کلان خواهد بود
                  سرمایه گذاران موفق می دانند که از دست دادن پول آسان تر از بدست اوردن آن می باشد به همین دلیل است که آن ها ها بیش از آن که در پی سود باشند به این موضوع توجه دارند تا از زیان اجتناب کنند.
                  6.باور داشتن به وجود یم سیستم:شخصی در جایی سیستمی بوجود آورده است_با برخی از پیچیدگی های خاص در تحلیل تکنیکال،تحلیل بنیادی،معاملات کامپیوتری مثلث های گان یا حتی طالع بینی_که سرمایه گذاری را تضمین میکند
                  وارن بافت:مردم به دنبال یک فرمول هستند آنها فکر می کنند با پیدا کردن فرمول صجیج می توانند یک شبه پولدار شوند و تصور می کنند تنها کاری که باید انجام دهند این است که آم فرمول را به کامپیوتر وصل کنند و سپس شاهد سرازیر شدن پول به سوی خود باشند

7.باور به این که شما می دانید در آینده چه چیزی رخ می دهد و مطمئن بودن از این که بازار باید به طور اجتناب ناپذیر درستی باور شما را اثبات کند.
                  سرمایه گذاری که معتقد است برای بدست آوردن پول باید قادر به پیش بینی آینده باشد به دنبال روش صحیح پیش بینی می گردد .سرمایه گذاری که تحت تاثیر شدید هفتمین اشتباه نابخشودنی در سرمایه گذاری قرار می گیرد گمان میکند که آز آنچه در آینده رخ می دهد آگاه است به این ترتیب هنگامی که این اشتیاق دیوانه وار نهایتا پلیان می یابد این شخص حجم زیادی از سرمایه خود را از دست می دهد

نظر

• نوام چامسکی
                    عضو فعال
                    • Apr 2014
                    • 3369

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                    جناب چامسکی نمودارزانه یه سهم موج 3 را ...هفتگیش 5.....کلا تو بورس ایران روزانه بیشتر جواب میده یا هفتگی
                    کدوم سهم اسم ببر

نظر

• immortal44
                      عضو عادی
                      • Jan 2013
                      • 252

فرصتی عالی برای ورود به حخزر
                      آنچه ما هر روز اینجا می گوییم این است که موفقیت ما کاملا بستگی به موفقیت اجتماع مان دارد. (abraham linzen )

نظر

• mey
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 4440

البرز
                        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• نوام چامسکی
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 3369

در اصل توسط RAMIN PEDRAM پست شده است View Post
                          با سلام، نام اصلی کتاب Trading in the zoneهست. 4 سال پیش خریدمش و بالای 15بار!! خوندمش به لحاظ روانشناسی ترید ، عمیق ترین و اساسی ترین کتابی است که تا به حال به فارسی ترجمه شده. حتما" اون رو بخونید.البته

همانطور که در ابتدای کتاب اشاره میشه مخاطبان اصلی این کتاب تریدرهای تکنیکال کار هستند. یعنی کسانی که بر اساس الگوهای قیمت لبه هایی رو تعریف و بر اساس اونها ترید می کنند.

از دوستان با تجربه توقعه هست تا بیشتر از دانششون بهره ببریم و

و بیشتر در بحثها مشارکت کنن

مهم نیت خیر است و انشالله خدا هم برکت میده و دوستان تازه وارد با سود همراه میشه

بعضی مواقع به خودم میگم شاید درست نباشه اینقدر نوشتن و تایپ کردن شایبه 1000 تا حرف پشتتش هست

پس دوستان

وارد بشن در بحثها و لااقل نظر تحلیلی خودشون رو بگن

باور کنید روزانه از این همه نامه ها ای که از چند تا فروم بدستم میرسه

دل تنگ میشم که بعضی دوستان دارن با مقوله بورس قمار گونه برحورد میکنن اینم یک نمونه که الان بدستم رسید
                          جناب نوام سلام
                          من تک سهم شگل در 1200 تومن هستم متاسفانمتاسفانه از پارسال تا الان ضرر زیادی کردم نظرتون رو میفرمایید تو این بازار مثبت درجا میزنه چکارش کنم متاسفانمتاسفانه پولشم برا خودم نیست ممنون یا علی

نظر

• نوام چامسکی
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 3369

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                            البرز
                            دوست عزیز

بحث پیچیده ای وجود داره و اونم اینکه وقتی یک سهم از عرضه اولیه داره موج شماری میشه

از نظر بزرگان و اساتید فن درست نیست به اون موج موج 1 بگیم

چون به اصطلاح موج یک 1 موج پول همشمند است که وقتی ما یک سهم رو از عرضه اولیه شروع میکنیم

این موج شماری غلط است

دوما نمیشه موج 2 ما از نظر زمانی نزدیک 3 برابر موج یک 1 باشه اخه

4 روما شما دارید به موج 3 اشاره میکنید در حالی که روند سهم نزولی است تا اولین قله رو نشکونده که در تصویر مشخص است نمیشه گفت موج جدید اغاز شده

5 اما اصلا مهم نیست تو 3 است یا 4 شما با روند همراه شو برای شمارش الیوتی اینقدر ارزش قایل نباش

چون شمارش الیوتی رو بعضی دوستان برای تعیین تکلیف بازار بکار میبرن که این درست نیست

هیچ تحلیل گری نمیتونه حتی کندل بعدی رو پیش بینی کنه

چه برسه به اینکه بگه 100 کندل بعد چی میشه

همه تکنیکال یکجور تکنیک هست برای معامله گری که اصل اول تکنیکال

روند دوست ماست و کل تکنیکال حول و حو.ش این مطلب میچرخه و بقیه موارد

فرع است و کشک

با روند البرز همراه شو ضعف خرید دیدی شما هم بفروش و نهایت تا خد ضرر همراهی کن حالا میخواد 3 باشه یا 5

هر چند شمارش الیوتی درستی نداره

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

/:.Heart.:/خدا عمر با عزت به شما وخانوادتون بده....ممنون

نظر

• نوام چامسکی
                                عضو فعال
                                • Apr 2014
                                • 3369

دوستان من دارم اشتباه میبینم و یا شاخص در اینچند دقیقه نزدیک 280 واحد رشد کرده

نظر

در حال کار...
                                X