کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خرید ولبهمن با دوحساب کاربری
واچینگ وملت و ثاخت های خریداری شده دیروز
چک کردن اخبار هسته ای از خبرگزاریهای داخل و خارج
تماس با دوستان برای گرفتن پول واسه فردا!!!!اماده باش برای خرید قاسم(با سه حساب کاربری)!!!!
بازار امروز گروه خودرو رو نپسندیدم ،بخاطر همین برای جایگزینی در قیمت پایینتر ،کمی فروختم
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
کارگزاری مفید و سامان طبق معمول همیشه تو عرضه اولیه به کدهای ما نرسید...
دقت کردید کلا کارگزاری ها و بانک ها و ... چقدر پرو شدند و بد صحبت می کنند!؟ به جای مشتری مداری و احترام اینا روز به روز پروتر میشن!
انقدر به مردم زور گفتند و ملت رو اذیت کردند و مردم چشم گفتند اینا هار شدند!
کارگزاری مفید و سامان طبق معمول همیشه تو عرضه اولیه به کدهای ما نرسید...
دقت کردید کلا کارگزاری ها و بانک ها و ... چقدر پرو شدند و بد صحبت می کنند!؟ به جای مشتری مداری و احترام اینا روز به روز پروتر میشن!
انقدر به مردم زور گفتند و ملت رو اذیت کردند و مردم چشم گفتند اینا هار شدند!
کلا چون مردم بی تفاوتی هستیم نسبت به بالا دستیها وکسانی که به ما خدمات ارایه میدن و وظیفه آنها احترام به ارباب رجوع هست برعکس شده و این مردم عادی هستند که در مراجعه باید به آنها حترام فوق العاده بگذارن تا کارشان انجام شود وگرنه کار آنها را لنگ میگذازن وبهانه میاورند وانجام نمیدهند.
جالبه این عرضه اولیه : ولبهمن 1400 سهم به قیمت هر سهم 1650 ریال یعنی میشه 2310000 ریال
بهترین کار تو عرضه اولیه ها صبر کردن و خرید تو روزهای بعد
من نمی دانم چرا برای این مقدار ناچیز هم بازار شل می شود. هر چی فکر می کنم دلیل منطقی نمی یابم. ایا دوستان می دانند برپایه ی چه منطقی بازار شل می شود ؟!
سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
من نمی دانم چرا برای این مقدار ناچیز هم بازار شل می شود. هر چی فکر می کنم دلیل منطقی نمی یابم. ایا دوستان می دانند برپایه ی چه منطقی بازار شل می شود ؟!
از این جالبتر و احمقانه تر شل شدن بازار نزدیک تعطیلاته!!!
مثل بقیه چیزها تو کشور ما این هم دلیل منطقی ای براش وجود نداره...
بازار امروز گروه خودرو رو نپسندیدم ،بخاطر همین برای جایگزینی در قیمت پایینتر ،کمی فروختم
جناب اروم بورس امیدوارم سلامت باشید.
در مورد ایران خودرو من به نظرم میرسه برخورد و عبور مووینگ 50 روزه به بالای 100 روزه نوید حرکت سهم طی روهای آتی باشه.
امیدوارم بررسی فرموده و نظرتون رو بگید.
جناب اروم بورس امیدوارم سلامت باشید.
در مورد ایران خودرو من به نظرم میرسه برخورد و عبور مووینگ 50 روزه به بالای 100 روزه نوید حرکت سهم طی روهای آتی باشه.
امیدوارم بررسی فرموده و نظرتون رو بگید.
درود
در مورد ایران خودرو من چند روز پیش این پست رو نوشتم.همچنان به این تحلیل اعتقاد دارم من اعتقاد دارم پول خوبی تو خودرو دیده میشه که مشابه این پول در سهم های مانند شبندر یا قندیها یا رمپنا دیده شده.معمولا این پولها هنگفت با صددرصد راضی نمیشند چون با اتکا به سودسازی آینده سهم وارد شده اند و قطعا بازدهی بالای صددرصد رو مدنظر قرار میدهند چنانچه خودرو از 80تا اینجا بازدهی بالای سیصد درصد داشته ولی این پایان کار نیست بلکه یه رالی صعودی هم خواهیم داشت منتها نه با آن سرعت ،ولی باز هم سود خواهد داد.
در مورد فروش امروزم هم از خودرو نبوده ،خبهمن بود .احساس کردم میتونم ده تومن پایینتر بخرم خواستم یه نوسانی بگیرم.
حالا ببینیم میتونیم یا نه؟شاید هم نشه.
احتمالا همین اصلاح 7-8درصدی رو طی میکنه،اونم با فشار فروش نه چندان زیاد.
این فشار فروش ها معمولا زیاد دوام نمیارند و خریداران رنج های مثبت خواهند زد.
بنظرمن مشکلی در روند سهم نیست، حتی احتمال اینکه قیمت سهم به 300 یا 295تومن برسه هم وجود داره ولی اینها نوساناتی بیش نیستند و همچنان سهم روند صعودی قویی داره.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
خدایا دلم برای مرتضی پاشایی خیلی میسوزه.........برای دل پاکش جووونیش زیبایش...........خدا این بنده های سر تا پا شرمسار تو دل دارند دلشون رو نشکون ای پروردگار مهربان رئوف........دعایی شفا فراموشتون نشه برادرا
سهم که بالا می رود خبر های خوب بنیادی و تکنیکی هم می رسند. همه در تاپیک سهم حاضر می شوند و خریدشان را به خود و سایرین تبریک می گویند!
سهم که پایین می رود، خبرهای بد بنیادی و رانتی و تکنیکی هم می آیند!
یعنی واقعا وقتی سهم قیمتش پایین است کسی به آن بنیاد خوب توجه ندارد؟ کسی در نمودار چیز خوبی پیدا نمی کند؟ کسی از خریدش راضی نیست؟
من فکر کنم این علت اصلی ضرر غالب ما سهامداران باشد.
عملا خودمان خودمان را گول می زنیم/:.wacsmiley.:/
کافی است یک گروه سفته باز و کثیف روی سهم فعال شوند و قیمت را کمی بکشند بالا،
یک باره نماد در چشم همگان قرار می گیرد و دوستان شروع می کنند دنبال پیدا کردن دلایل بنیادی و تکنیکی برای توجیه این رشد و این باعث می شود امیدشان زیاد شود و در سهم شروع به سرمایه گذاری کنند و این جریان هنگامی است که آن گروه کثیف در حال خروج از نماد هستند...
دوباره روز از نو و روزی از نو،
سهم کمی پایین می آید و دوستان دلایل بنیادی را از یاد می برند و در نمودار هم یک چیزی پیدا می کنند برای افت سهم و در نهایت راضی می شوند سهمشان را با ضرر تقدیم موج سفته بازی بعدی کنند...
به نظر من انسان عاقل کسی است که در اوج نا امیدی سایرین سهام ارزشمند را پیدا کند و دل به رفتار عمومی جمع نداشته باشد (بلکه گاها برعکس آنها عمل کند)
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
خدایا دلم برای مرتضی پاشایی خیلی میسوزه.........برای دل پاکش جووونیش زیبایش...........خدا این بنده های سر تا پا شرمسار تو دل دارند دلشون رو نشکون ای پروردگار مهربان رئوف........دعایی شفا فراموشتون نشه برادرا
سلام دوست عزیز همه براشون دعا میکنیم امیدوارم که خداوندبه حق خودش ایشون هرچه زودتر شفا بدن انشاا...
به نام خدا وهستی بخش دلها سلام وصبح بخیر به همه دوستان عزیز امیدوارم که امروز یکی از بهترین روزهای زندگیتون باشه دیروز که گذشت فردا هم که هنوز نیامده پس امروز رو دریابید که خیلی زود دیر میشود موفق وپرسود باشید.
نظر