کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
روز 5 شنبه و جمعه چند خبر مبنی بر تمدید مذاکرات به مدت 4 - 5 ماه آمد و خیلی ها شنبه هیجانی سهم های خودشون را در صف های فروش فروختن
امروز قیمت ها به نسبت روز شنبه 2-8% بالاتر بود
فعلا تا مشخص شدن نتیجه مذاکرات بازار خیلی هیجانی رفتار میکنه و این رنج های منفی از درصد مثبت تا منفی بنظرم تا دوشنبه هفته دیگه ادامه داره
هر چه زودتر تکلیف این مذاکرات مشخص بشه تا آرامش به بازار برگرده و دیگه انقدر هیجان در بازار نباشه
ممنون از جواب دوسه تان
خوب این خواب پول رو هم میذاریم به حساب کم کاری خودم
که از بازار دور بودم/:.winksmiley02.:/
حالا یه سوال !
عموما به قیمت چه زمانی میفروشن؟
و چه مقدارش به من میرسه؟ مثلا قیمت سهم منفی 100 یا نه اصلا به قیمت دیگه ای با من حساب می کنن؟
یعنی میشه قانونش رو کسی بهم بگه لطفا
سپاس
معمولا خود شرکت دو سه ماه بعد اتمام مهلت حق تقدم های استفاده نشده (100 تومن واریز نشده) رو در بازار می فروشه و مدتی بعد پولش رو منهای کارمزد یک درصدی فروش به شماره حسابی که شما بعدا اعلام خواهید کرد واریز می کنه قیمت فروش هم بستگی به بازار اون زمان داره یا علی @};-
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
سلام
صبح بخیر
امیدوارم روز خوبی داشته باشید
گرچه این روزهای قبل از مذاکره پر از استرس و ابهام است
و مهمتر از اون گندی که امروز قراره مجلس نشینان شکم پرور زورگو میخان بر سر دولت و مردم بیارن
ولی به کوری چشم دشمنانه مردم سهامدار هم که شده همه در سود باشند
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
بازار با 200واحد مثبت هیچی نمیشه بایست بالای 500واحد مثبت بخوره.اگه اینجوری باشه اواخر بازار فشار فروش میاد.
البته پیش بینی من برای سه چهار روز آینده اینجوریه که احتمالا یه منفی دیگه ای هم میتونیم داشته باشیم،معاملات اواخر وقت امروز یا اوایل صبح فردا میتونه نقشه راه سه چهار روز آینده رو دقیق بگه
بنظر من چنانچه بازار در روز یکشنبه از شدت منفی خود کاسته بشه و روز دوشنبه به سمت مثبت شدن پیش برود،این بمنزله برگشت بازار ممکنه نباشه بلکه نوسان مثبتی باشد.
من برداشتم اینه که این مثبت احتمالی ممکنه با یک منفی یکی دو روزه دیگری پوشش داده بشه تا اصلاح تموم بشه و پس از این مثبت و منفی بازار برگرده.
طبیعتا تمامی اینها پیش بینی و حدس من از چند روز آینده می باشد و خالی از اشتباه نیست.
من فکر میکنم این منفی میتونه تا یکشنبه هم ادامه داشته باشه،البته این فقط یه حدسه ،پایه علمی نداره
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر