کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
گویا امروز همه خریدن و تنها کسی که فروخته من بودم !!!/:.yead.:/
80% نقد
20% سهم
دو تاسهم دارم که یکی بسته
کسی چه میدونه شاید شما کار درست رو انجام دادی
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
مذاكرات تمام شده است/فردا شهد شيرين پيروزي ملت و دولت را خواهيم چشيد
خبرگزاري آريا-توافق نهايي در مذاكرات به دست آمده است.
کمال الدين پيرموذن ،نماينده اصلاح طلب مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري آريا گفت:توافق نهايي در مذاكرات به دست آمده است.
نماينده مردم اردبيل تاكيد کرد:با هدايت رهبري ، حمايت ملت و کياست دولت ،ملت فردا شهد شيرين تعامل با عزت و سازنده با دنيا را خواهد چشيد .
وي اظهار داشت:تعامل با دنيا پلي است براي تحقق حماسه اقتصادي ،ترقي ايران و تعالي ايرانيان.بنابراين اميدواريم با انسجام بيشتراجازه ندهيم قدرت چانه زني را از ما بگيرند.
پيرموذن گفت:براساس اطلاعاتي واصله بنده يقيين دارم مذاكرات تمام شده است و اين شيريني بر ملت بزرگ ايران مبارک باشد.
عضو فراكسيون رهروان ولايت مجلس تصريح کرد:منافع هردو طرف مذاكره به اين توافق بسته است بنابراين معتقدم فردا شهد شيرين پيروزي ملت و دولت را خواهيم چشيد.
هرکی هرچی امروز خرید فردا ایشالا صف خریدشو می بینه حال میکنه
امروز با قبول ریسک 2باره وارد تکنو شدم. در نیم ساعت پایانی سیگنال خرید دیافت کردم.
امیدوارم اشتباه نکرده باشم
به نظرم پولبکش تموم شد و آماده یه رالی دیگه باشه.
اساتید نظری ندارن؟
خپارس خیلی جالب است، دیروز 200 میلیوووون سهم عرضه کرد. امروز نمی دانم چطور شده؟ از سه حالت که خارج نیست. یا اینکه فقط قصدش این بود که روز اول عرضه کند (که در این صورت قیمت بالا می رود یحتمل) یا اینکه گذاشته قیمت سهم بالا تر بره بعد عرضه کند (یعنی قیمت ثابت خواهد ماند) یا اینکه از فردا پس فردا دوباره چنان عرضه ای کند که پدر صاحب بچه را در بیاورد (که در این صورت واویلا)
به هر حال اگر دوباره سهم بخواهد افت کند مطمئن باشید که دوباره باز خواهد گشت، چون در قیمت پایین خیلی هوادار دارد. (خود من یکی اش)
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر