کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام دوستان 1. بازار یه اصلاح می کنه در قالب موج 2 بعد دوباره قدرتمندتر در قالب موج 3 رشد رو شروع می کنه 2.رشد اخیر موج b بزرگ بوده و حالا می ریم برای موج C چون موج a اصلاح قیمتی زیادی کرده موج C اصلاحش بیشتر زمانی خواهد بود
کاش یه کلاس درس همون روزهای ابتدای شروع ترید
همه مجبور بودن پاس می کردند به نام طمع نکردن!!!
وقتی به نگاهی به معاملاتی که در گذشته انجام دادم
و از برخیش ناراضی بودم، واقعا شاید بشه گفت
وجه مشترک 90% اونها طمع نفس و حرص بوده
که باعث شده تصمیمات درست گرفته نشه
و پارامترهای در نظر گرفته شده برای معاملاتم رو زیر پا بگذارم.
مثل معاملات امروز!!
از طمع اینکه مبادا فردا 4% + از کفمون بره ترید شاید احساسی کردم
حالا باید فشار روانی صف های فروش رو تحمل کنم - گرچه قطعا صف ها سنگین آنچنانی و با دوام نخواهد بود-
امشب وقتی اشتباهات امروز رومرور می کردم
یاد مضمون جمله چند روز پیش دوست عزیزم نوام چامسکی افتادم
که این پول و سرمایه قراره سبب آرامش شمارو فراهم کنه نه اینکه ایینه دق ما بشه
گفتند این بازار همیشه فرصت ورود میده، سعی کنید بخاطر چند ردصد کم آرامش روحی و رانی خودتون رو از بین نبرین.
واقعا این جملات ایشون رو که حاصل سالها تجربه است باید همیشه تو صفحه دستاپ نصب العینمون باشه.
فردا برای آرامشم شاید به بازار نگاه نکنم
سهم خوب راه خودش روپیدا می کنه، سهم هایی هم که امروز جوگیرانه خریدم خوب حقمه که ضرر کنم.
کاش یه کلاس درس همون روزهای ابتدای شروع ترید
همه مجبور بودن پاس می کردند به نام طمع نکردن!!!
وقتی به نگاهی به معاملاتی که در گذشته انجام دادم
و از برخیش ناراضی بودم، واقعا شاید بشه گفت
وجه مشترک 90% اونها طمع نفس و حرص بوده
که باعث شده تصمیمات درست گرفته نشه
و پارامترهای در نظر گرفته شده برای معاملاتم رو زیر پا بگذارم.
مثل معاملات امروز!!
از طمع اینکه مبادا فردا 4% + از کفمون بره ترید شاید احساسی کردم
حالا باید فشار روانی صف های فروش رو تحمل کنم - گرچه قطعا صف ها سنگین آنچنانی و با دوام نخواهد بود-
امشب وقتی اشتباهات امروز رومرور می کردم
یاد مضمون جمله چند روز پیش دوست عزیزم نوام چامسکی افتادم
که این پول و سرمایه قراره سبب آرامش شمارو فراهم کنه نه اینکه ایینه دق ما بشه
گفتند این بازار همیشه فرصت ورود میده، سعی کنید بخاطر چند ردصد کم آرامش روحی و رانی خودتون رو از بین نبرین.
واقعا این جملات ایشون رو که حاصل سالها تجربه است باید همیشه تو صفحه دستاپ نصب العینمون باشه.
فردا برای آرامشم شاید به بازار نگاه نکنم
سهم خوب راه خودش روپیدا می کنه، سهم هایی هم که امروز جوگیرانه خریدم خوب حقمه که ضرر کنم.
به امید فردایی بهتر برای همه.
یه روز خوب میاد....
روز های اول که هرکسی وارد بورس میشه.....شروع میکنه به مطالعه کردن....(نکات ترید، رازهای موفقیت، روانشناسی بازار و.....) مطالعه این موارد خوب است ولی کافی نیست...چرا که فقط مطالعه است......و وقتی که فقط مطالعه است رعایت نمیشن....تا زمانی که هر کدام از این ها مثل ضربات شلاقی بر پیکره سرمایه ات نواخته بشه و درس عبرت بگیری اون موقع خودت و تجربه ات میشه راز موفقیتت
در مورد مثبت چهارها ادم باید به خودش فکر کنه نه به بقیه....بگه که من با چه هدفی اومدم و ایا در مسیر هدفم هستم.....اگر بود ارامش هست حتی سهمت بسته باشه....این یعنی استراتژی شخصی
شما قدیم الایام یادمه در تاپیک پرریسک مینوشتی اون موقع یادمه در ضرر بودی.....باید از ضررها درس گرفت.....الان در مسیر درستی قرار گرفتی...داری به معاملاتت میاندیشی....این یعنی مسیر درست....من مطمئنم قطعا ادامه بدی موفق میشی.....سعی کن رو پای خودت بیایستی....من روزا اول میگفتم تکنیکال اگه لازم داشته باشم میپرسم بنیادی هم همینجور....ولی به مرور پی بردم.....چیزی که خودت از دل تکنیکال و بنیادی بیرون میکشی با گفته استاد دیگه فرق داره.....چون این اعتقادته ولی گفته اون استاد هر چقدر هم که بزرگ باشه....اعتقادت نیست
اگرسال گذشته ژنو را توافق موقت 1 بنامیم که در تیر ماه همان توافق تا الان تمدید شد حالا دیگر همان توافق تمدید نخواهد شد بلکه یک توافق موقت 2 خواهیم داشت که در آن لااقل تحریم های بانکی و خودرویی برداشته خواهد شد و یا به حالت تعلیق در خواهد آمد. و همین برای بازار ما کافی است. حالا هم همین اتفاق افتاده است. قبلا” مبلغ مشخصی از دارایی های مسدود شده ایران در اقساط مشخص پرداخت شد ولی حالا ماهیانه 700 میلیون دلار از دارایی های مسدود شده قرار است پرداخت شود. این به تنهایی یک گام به جلو هست. بنابر این پول هایی که به بازار آمد دقیقا” از نتیجه مذاکرات با خبر بود که در خودرویی ها و بانکی ها سرمایه گذاری نمود. الان هم همین وضعیت ادامه پیدا میکند. ولی بازار متعادل تر میشود.و مشکلی وجود ندارد .یعنی چیز بدی برای بازار وجود ندارد .فقط ممکن است بعضی ها که انتظارات دیگری داشتند و هیجانی و بدون تحلیل خرید میکردند حالا هم هیجانی و بی تحلیل بفروشند ولی همانطور که امروز شاهد بودیم که توسط حقوقی ها جلوی هیجانات مثبت گرفته شد جلوی هیجانات منفی را هم خواهند گرفت. و حقوقی هایی که از فروش سهم ها در این چند روز نقدینگی بدست آوردند برای همین بود که بتوانند در صورتیکه بازار بخواهد با فشار فروش مواجه شود با همان پول خرید کنند و بازار را متعادل کنند. پس جای نگرانی نیست
سلام وصبح بخیر به همه دوستان مثل اینکه دیشب هیچ کس خوب نخوابیده وتا صبح تو فکر تحلیل واینکه امروز بازارچی میشه بوده دوستان چیزی نشده خودمون که به این تمدیها عادت کردیم پس خیلی سخت نگیرید (شوخی /:.tonguesmiley:./) دوستان امروز رو در یابید که یکی از روزهای خوب خداست امیدوارم که خدا به همه شما اول نعمت سلامتی بده بعد پول موفق و زنده باشید.
نظر