خرید مدارانح
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
دوستان من پسهندح رو تو آنلاینم ندارم. قضیه چیه ؟
نظر
-
-
خرید پسهند در منفی به قصد نوسان
با توجه به تعداد برابر حق و سهم با در نظر گرفتن ارزش ریالی پایین حق احتمالا حق بالاتر از خود سهم بازبشه که میتونه باعث بالا رفتن خود سهم و دادن نوسان بشه.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postخرید پسهند در منفی به قصد نوسان
با توجه به تعداد برابر حق و سهم با در نظر گرفتن ارزش ریالی پایین حق احتمالا حق بالاتر از خود سهم بازبشه که میتونه باعث بالا رفتن خود سهم و دادن نوسان بشه.
پرسشی از حضورتان دارم و آن اینکه برابر بودن تعداد حق و سهم چرا عامل تاثیرگذاری است؟ ارزش ریالی پایین به چه معناست؟
با سپاسهیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
خرید مداران در -
مدارانح تا صف خرید نشده دریابیدجهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Postدرود بر شما
پرسشی از حضورتان دارم و آن اینکه برابر بودن تعداد حق و سهم چرا عامل تاثیرگذاری است؟ ارزش ریالی پایین به چه معناست؟
با سپاس
البته بنده برای یک نوسان در همین امروز خرید کردم و در درصدهای مثبت فروشنده خواهم بود.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
دیدن معاملات جذاب وشمالح ممکنه یه نوسان بده. ابیته حجم زیادی معامله شده و بعیده امروز نوسان هم بده///
نظر
-
امروز یه توک پا رفته بودم تالار حافظ.
قبلا صدا و سیما فقط یه دوربین میاورد تالار.
امروز دوربین و پروژکتور و چند تا میکروفن اورده بود.
جالتر از همه اینکه دیگه کسی از دوربین فرار نمیکرد!
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postارزش ریالی پایین یعنی اینکه اگر مقدار پولی که برای خرید خود سهم بازار به خرید پسهند اختصاص داده همین مقدار را به خرید حق تقدم اختصاص دهد تعداد حدود 4برابر خود سهم میشه حق تقدم خرید و این باعث میشه تعداد بیشتری برای حق تقاضا باشه و از اونجایی که تعداد حق تقدم برابر با خود سهم است(افزایش سرمایه 100درصد بود)احتمال اینکه حق تقدم حداقل در روز اول بالاتر از خود سهم بازشود دور از ذهن نیست که این میتواند در سهم هم اثر داشته باشد و رشد سهم را در پی داشته باشد
البته بنده برای یک نوسان در همین امروز خرید کردم و در درصدهای مثبت فروشنده خواهم بود.هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
نظر