کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شما ماه گذشته تو تاپیک شاخص کل انقدر مطمئن میگفتی که سهم ها در صف خرید قفل خواهند شد...دیگه فرصت خرید به شما نمیدن که هر کسی نمی دونست فکر می کرد شما ماشین زمان داری و آینده رو می بینی
بی چاره اون کسایی که با تبلیغات غیر منطقی شما در سقف خرید کردند و الان گیر کردن تو این سهم ها
............
بنده امروز دیگه چیزی نمی نویسم تا از نظرات اینجور دوستان استفاده کنید....
از orumbourse هم به خاطر نظرات منطقی شون تشکر می کنم بنده هم برای خودرو نظرم رو 277 هستش
هنوز اعتقاد دارم سهمها باید تو صف خرید قفل باشند اما چه سهمهایی ؟ فولاد ، فملی ، شپدیس ، سفارس ، کچاد ، ستران ، ثمسکن ، وتوشه ، واتی ، شیران ، وغدیر ، وامید ، وصندوق ، ومعادن
این ها همگی باید الان تو صف خرید قفل باشند ، اما گروه خودرو فقط بخاطر مذاکرات حباب گرفتند و الان داره حبابشون تخلیه میشه .
در مورد خودرو یه چیز دیگه هم بگم ،سهمی که توش پول گنده وارد شده باشه خیلی مطمئن نمیشه براش تارگت های نزولی داد.
تو دنیای بورس پول حرف اول رو میزنه . تحلیل تکنیکال هم با توجه به گذشته سهم یه پیش بینی از آینده رو میده که این خودش یه احتمال صددرصده.
تحلیل های تکنیکال وقتی با روند پولی گذشته حرکت میکنند معمولا به تارگتهای نزولی میرسند ولی وقتی جریان های پولی قوی در مدت اصلاح وارد سهم میشند که فراتر از گذشته باشند اون وقت اون احتمالات تکنیکالی ممکنه نقض بشوند و سهم بدون رسیدن به تارگت نزولی برگشت ناگهانی رو انجام بده.
برای خودرو هم من چنین عقیده ای رو دارم در جریان پولی خودرو ،چنان پول های قویی وارد شده که برداشتن صف فروش 27میلیونی خیلی برایشان پول گنده ای محسوب نمیشه پس نمیشه برای اینجور سهم ها تارگت های نزولی با قاطعیت و مطمئن داد
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر